2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah razı olsun canım benim insaAllah senin kontrol ne zamandı
Pazartesi saniyordum ablamla konusurken 22 si degilmiydi diyince bi karta bakayim dedim carsambaymis randevu 30unda iki gun fazla beklicez malesef. Sen elinden geleni yapiyorsun emin ol rabbimde görüyor, zamani cabuk gelir insallah

Pazartesi saniyordum ablamla konusurken 22 si degilmiydi diyince bi karta bakayim dedim carsambaymis randevu 30unda iki gun fazla beklicez malesef. Sen elinden geleni yapiyorsun emin ol rabbimde görüyor, zamani cabuk gelir insallah
Geç olsun güç olmasın canım etiketlermisin beni yazinca görürüm illaki ama olur ya insanlık hali gözümden kacmasin teyzesi yer onu sağlıkla gelsin cinsiyetinide göstersin insaAllah

Geç olsun güç olmasın canım etiketlermisin beni yazinca görürüm illaki ama olur ya insanlık hali gözümden kacmasin teyzesi yer onu sağlıkla gelsin cinsiyetinide göstersin insaAllah
Aminnn canim benim darisi sana insallah seninde böyle güzel haberlerini aliriz. Tabiki etiketlerim o gün bi gelse hayirlisiyla catlicam artik ben :)

kizlar RABBIM hepinizden razi olsun dertlerimize ortak oluyosunuz dua ediyosunuz eksik olmayin insallah ALLAH hepimizin gonlune gore versin

Canım yazdıklarını ve yaşadıklarını en başından beri takip ediyorum. Gerçekten kolay şeyler değil. Rabbim sana, eşine ve tutunmaya çalışan bebeğine güç versin.

Yok canım araştırdım zaten hemen. 13. Haftadan sonra portakal yememek lazimmis onun yerine elma ve armut yenilebilir yazıyor. Sağol söylediğin için canım yoksa ben yemeye devam edecektim

Aminnn canim benim darisi sana insallah seninde böyle güzel haberlerini aliriz. Tabiki etiketlerim o gün bi gelse hayirlisiyla catlicam artik ben :)
Heyecanlar sabirsizliklar hic bitmiyor canim ah bir gelse gelince kalp atisi cinsiyeti testi dogmasi kiyafeti yatagi arabasi falan telas stres hayatin merkezi stressiz hayat yok aslinda biz ne kadar stres yapmayalim desekte sağlıkla olsun hersey insaAllah lazkizininki belli sanırım Eylül Elifi geliyormus kismetse kızım olursa bende Elif koymak istiyorum adim Rabbim nasip eder insaAllah

Emin ol hamile olduktan sonra stress daha cok oluyo bebegini dusunmekten herseyi unutuyosun. Evet sansli olanlar erkenden ögrendi. Hayirlisi olsun darisi basima insallah. Eylül de elifte cok güzel isimler, en yakin arkadasimda elifsu koydu kizinin adini cok moda sanirim bu ara elif ismi yeniden. rabbim gönlünden geceni bir an once versin insallah. Stresi hatta dünyayi unuttugun tek an su an benimkinin yaptigi gibi yavrunun minicik pamuk gibi tekmeleri oluyor sanirim.

İnşallah sağsalim kavuşalım kuzum yaa Rabbim acılarını göstermesin .çok sağol kuzum yaa darısı herkesin basına inşallah.çok yapmamaya calısıyorm ama yapıyorm yinede daha çok yataym

Eki Görüntüle 1917580 Kızlarrrrrr hamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda
Hayırlı olsn canııım ne kadar belli çizgi maşallah :) rabbim sağsalim kucagına almk nasip etsn canım tebrikler .benmde bi testim var fazladan evde böyle koyu görmek için bida yapıcm onu :))

Günaydın kızlar..6+2 hamileyim gece kasık ağrılarım olmuştu şimdi bi baktım kanama olmuş kehve lekelenme oluyodu az az ama çok korktum şimdi acile gidicez herşey güzel gidiyordu inşallah bişe olmamıştır dua eder misiniz..hcg 2 gün önce 1998di doktor 2 hafta sonra kalbini dinleriz dedi Allahmm nolur bişe olmasın bebğimize..böyle başına gelen var mı progestan kullanıyorm bi yandn

2 hafta önce benim de oldu hatta baya kanamam vardı iğne oldum bitti gitti şimdi bebiş de kalp atışını da gördük stres yapma canım bişey olmaz Allah'ın izniyle..buraya yazmak nasıl aklına geldi o gün ağlayarak gitmiştim hastaneye..soğukkanlı olmakta fayda var haberdar edersin Allah yardımcın olsun

Canm kan verdim doktoru çağırttık muayenede kese duruyor dedi hcg sonucuna göre serum be iğne olcaksın dedi yatış olcak dedi bekliyoruz şuan da

Günaydin kizlar..
Bat 5 aralik daha var ama öksürünce karnim sarsiliyo gibi yani kasiliyo rahmim sanki.. Böyle belirtisi olan varmiydi.. Diger belirtilerim gogus acisi fln, onlar her ay oluyodu ve yaniltiyodu ama bu belirti ilk defa oldu ve sanki hissediyorum.. Sizce belirti olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…