- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
Âmin canım benim inşallah dua et olur mu ne olur yükselsin
kasik ve bel agrilarin varsa dinlen canim bilemezsin gunun gecmeden ikiside olabilir
Kızlar lütfen cevaaaappadetime 4 gün var çarşamba günü doktora gittim rahimimde kanlar var dedi ilişki yok dedi istirahat edeceksin dedi ama unutlama bu bebeğe de dönüşebilir adette olabilir dedi. Sizce bilgisi olan varsa yazsın geçen ayda 13 gün gecikti ? Ve çok akintim var
ben berbat durumdayim kanamam var adet gibi kan degerlerim dusuk kimyasal gebelik yine
Dur canım hemen belli olmadan niye sileyim dua edelim bol bolinsallah ama kan degerlerim belli sanmiyorumbeni hamilelerin arasindan sil artik umutlanmicam kimyasal gebelik pesimi birakmiyor iki ay ust uste oldu
Aminn canim benim insallah en kisa zamanda nasip etsin rabbim bu güzel duyguyu yasamayi sanada dualarim seninle..
Oyhhh yesinler :) daha cok teyze olucam insallah rabbime sükürler olsun binlerce kez bana böyle güzel haberler almayi nasip ettigi icin.. sag salim kavusalim insallahhhh. Taze hamis isirasim geldi cok mutlu oldum yaaa ilk uc ay kendine diklat et gerekmedikce yerinden bile kalkipta kendini hic incitme, cok yavas hareket et cunku bende öyle yaptim :) iyice tutunsun bebisin sana hayirlisiylaEvet canısıı çok şükürrr bin şükür
Allah razı olsun canım benim insaAllah senin kontrol ne zamandıAminn canim benim insallah en kisa zamanda nasip etsin rabbim bu güzel duyguyu yasamayi sanada dualarim seninle..
Yukselir Allahin izniyle canım icini ferah tut stres yapma hayırlısını istebsy soylicem mor sevdam benim bide adete yakin tutmus doktor henuz 24 saat olmus gebe kalali dedi bebek daha tuplerde dedi bugun progestan aldim tutunsun diye acaba ilerleyen gunlerde olusur mu acaba varmi kan degeri dusuk cikip sonradan yukselenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?