• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar selam nasılsınız çok yoğun iki geçirdim cuma günü o andan sonra şaşırdım tabi ki hiç beklemiyordum belli olmasa da silik ikinci çizgi gördüm tabi arkadaşımın gazıyla kan vermeye gittim ne yazık ki başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmezdi galiba her ay başka bi enterasan durumlar yaşıyorum :) Sinirden gülüyorum hayla ben kızlar uzatmadan anlatayım 2 gündür giremedim bi kaç arkadaş istekli ne oldu falan yazmış dönemedim gerçekten yazamadım .çok teşekkürler kızlar :KK200: Neyse ben çıktım gittim devlet hastanesine Lanet gitmez olaydım mı diyim ne diyim bilmiuyorum kalabalık ı tabi neyse ben girdim içeriye adam direk şikayetlerimi sordum söledim muayne etti sözde beni çok şaşıracaksınız film ayakta batın çektir dedi ve idrar testi yazdı düşünün ben ne için gidyorum ne yazıyor ben şok oldum tabi bn film çektrcektm sadı tabi doktor kızım senin böyle belrtin var burda ne işin var çık hemen burdan çık dedi .. idrar istemişti demiştim onu vermiş oldum ama o kadar beklmen belii bişey çıkmadı . sonra o gün öyle ödüm eve tabi eşimn ailesinin haberi yoktu . ve ben dayanamadım cumartesi tekrar yaptım ondada hiçbişey çıkmadı . tabi üzülmediğim desem yalan olur . ve bugün benim kızlar bat günüm henüz gelen giden yok yarına kadar beklemek istiyorum inşallah birşey olmaz ve mutlu son bizde kavuşuruz kızlar 2 oldu bu yaşadığım durum ve artık kime ne güveneceğimi bilmiyorum doktor olmuşlar ama daha ne yapacaklarını bilemiyorum yani düşünün etkisi ni şuan sakinlikle beklemek istiyorum bunlar bana ders oldu ..:110::110:
Bencede sabirla bi iki gun bekle insAllah diledine kavusursun

Canım idrar testi mi yaptın sadece. Ümidini tüketme ozaman adet olmadığın sürece hala ümit vardır.
İnşallah istediğin gibi sonuçlanır canım.
Evet canim idrar testi yaptım insaAllah hayırlısı bakalım

Eşim sağolsun bozuk olan moralimi daha da bozdu ovulasyon testi alicam artık dedim lanet olsun ne aliyorsan al diye bağırdı daha doktora gidip sonucunu gostermedin onu alicam bunu alicam diyorsun diyor firsat olmadı hem istedigim cevabi bulamıyorum doktorlardan sende biliyorsun dedim testlerden bulucakmisin ki dedi bagirma dedigimdede bıktım artık su test muhabbetinden dedi aglamamistim testi negatif görünce bile ama oyle öyle tepki verdi tek destek tek yakınım dedigim insan bana böyle tepki verdi ya o zaman akti gözümden yaşlar ve onun hic umrunda olmadı tuz biber ekti iki gün sonra kvdede der var mi birseyler bu ay diye yok deyince der yinemi yok bilmem ne sıkıldım artık ne burda durmak istiyorum ne ailemin yanına gitmek istiyorum alıp basimi herkesten uzaklara gidesim var :cry:

Icimi dökmek istedim kusura bakmayin yoksa kafayi yicem anlaticak kimsem yok:KK42:

Eşim sağolsun bozuk olan moralimi daha da bozdu ovulasyon testi alicam artık dedim lanet olsun ne aliyorsan al diye bağırdı daha doktora gidip sonucunu gostermedin onu alicam bunu alicam diyorsun diyor firsat olmadı hem istedigim cevabi bulamıyorum doktorlardan sende biliyorsun dedim testlerden bulucakmisin ki dedi bagirma dedigimdede bıktım artık su test muhabbetinden dedi aglamamistim testi negatif görünce bile ama oyle öyle tepki verdi tek destek tek yakınım dedigim insan bana böyle tepki verdi ya o zaman akti gözümden yaşlar ve onun hic umrunda olmadı tuz biber ekti iki gün sonra kvdede der var mi birseyler bu ay diye yok deyince der yinemi yok bilmem ne sıkıldım artık ne burda durmak istiyorum ne ailemin yanına gitmek istiyorum alıp basimi herkesten uzaklara gidesim var :cry:

Icimi dökmek istedim kusura bakmayin yoksa kafayi yicem anlaticak kimsem yok:KK42:

Canım benim ya üzülme lütfen hep diyolar ya üzülünce oda üzülürmüş diye emin ol yıpratmaya değmiyor belki bende bu duyguyu yaşayalı iyi anlıyorum seni ama tam tersi eşim ailemiz Hep destek bize şuan eşine çok sinir oldum kusura bakma bebeğim senin gibi birine bu kadar çabalayan birine hiç hakketmedüğün şeyleri yapması çok sinir oldum .. üzülme ne olur :(

Hanımlar merhaba. Ultrasonda yumurtanın oluştuğu nasıl belli olur? Bir tane yuvarlak birşey varsa 1 yumurta mı var demek? Kaç yuvarlak birşey görünüyorsa o kadar mı yumurta var demek? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Eşin yanlış davranmış cnm ama çoğu erkekler bizim gbi düşünmüyor benm eşimde öyle 3 sene olcak evleneli ama çok rahat hayrlsiysa olr diyo bende oyuzden artk ona söylemiyorum bence sende eşine çok söyleme bide kv ne cesaret varmı bişeyler diye soruyor olsa haberin olur ztn de sinir oldum kv ne:-@ inş bugün olucak bende 2.5 senelik evliyim hala bekliyorm Rabbim ol derse olucak biz elimizden geleni yapiyrz dua edip beklemekten başka çaremiz yok cnm seni çok iyi anlıyorum bizimde imtihanımiz buymuş bigun bitecek inşallah ben inanıyorum

Allah aşkına üzme kendini. Maalesef erkekler öyle. Geneli öyle yani. Bizim bu aceleciliğimizi onlar anlayamıyorlar gerçekten.Sakin olmakta fayda var. Boş yere yıpratmayın birbirinizi.

Kızlar merhaba,
Batım 12 Aralık dün yumurtlama günümdü değerlendirdik fakat bugün karnımın sol alt tarafında değişik bir ağrı var bazen koşunca insanın boşluğu agrir ya ona benzer bişey usuttum sanirim acaba bugünde değerlendirsek mi çok kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var:KK24:

Doktor bana bi gün ara ver bi gün yap demişti sperm kalitesi için canım sen için nasıl rahat edecekse öyle yap eşine de keçi boynuzunu kaynat içir çok faydalıymış ben geçen ay tecrübesizdim bu ay inşallah sıkı çalışcam Allah hayırlısını versin;)

Canım okadar yüklenme eşine onunda vardır sorunu bu konularla ilgili oda birsürü laf yiyodur oda üzgündür sinirlenme. Canım benim kıyamam sana yıpratma kendini bi bekle kırmızılar gelsin ondan sonra ne yapacağına karar ver. Yada hiç gelmicek sana mucize gelecek:dua: aminnnn gönlüne göre versin Allahım canım. Kısa zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize

Canım benim ya üzülme lütfen hep diyolar ya üzülünce oda üzülürmüş diye emin ol yıpratmaya değmiyor belki bende bu duyguyu yaşayalı iyi anlıyorum seni ama tam tersi eşim ailemiz Hep destek bize şuan eşine çok sinir oldum kusura bakma bebeğim senin gibi birine bu kadar çabalayan birine hiç hakketmedüğün şeyleri yapması çok sinir oldum .. üzülme ne olur :KK43:
Bende kızgın ve kırgınim canım belki haklı ama soyleyis sekli cok üzdü beni

Sevinclerimizi, heyecanlarimizi paylastigimiz kadar dertlerimizi de paylasacagiz tabii ki. Su anda sana ne desem kar etmeyecek biliyorum, cunku ayni seyleri inan ki hepimiz her ay yasiyoruz. Eminim esin de sonradan seni kirdigini fark edip gonlunu almak isteyecektir. Benim esim birak ovulasyonu, gebelik testi almama bile kiziyor artik. 3 yil olunca tabii hem kendimi hem de onu biraz yipratti tabii bu olaylar. Hatta buraya bile gizli giriyorum kizdigi icin. O yuzden seni anliyorum. Su anda sana verebilecegim en guzel teselli bunun gecici bir donem oldugu.

Eşin yanlış davranmış cnm ama çoğu erkekler bizim gbi düşünmüyor benm eşimde öyle 3 sene olcak evleneli ama çok rahat hayrlsiysa olr diyo bende oyuzden artk ona söylemiyorum bence sende eşine çok söyleme bide kv ne cesaret varmı bişeyler diye soruyor olsa haberin olur ztn de sinir oldum kv ne:-@ inş bugün olucak bende 2.5 senelik evliyim hala bekliyorm Rabbim ol derse olucak biz elimizden geleni yapiyrz dua edip beklemekten başka çaremiz yok cnm seni çok iyi anlıyorum bizimde imtihanımiz buymuş bigun bitecek inşallah ben inanıyorum
Canım benim insaAllah öyle olucak ve aynen erkeklerin geneli rahat dusuncesi doğru olabilir ama söyleme sekli beni cok kırdi bagrmasina gerek yoktu kv zaten agzi ayarsiz daha önceden dediklerinide hatirlarmisin bilmiyorum yazmistm onu takmasamda esimin davranisini takiyorum ister istemez hakkımda hayırlısı

Allah aşkına üzme kendini. Maalesef erkekler öyle. Geneli öyle yani. Bizim bu aceleciliğimizi onlar anlayamıyorlar gerçekten.Sakin olmakta fayda var. Boş yere yıpratmayın birbirinizi.
Aynen anlamıyorlar canım rahtlar bize göre olursa olur diyor bende sakin olmaya calisiyorum elimden geldiği kadar

Şu araya kaynana görümce girmese olmaz zaten... Sen niye canını sıkıyosun ki? Kuzum sen onlara aldırış etme hiç kmse yoksa bile Allah var. Bebek konusunu bi süre askıya almış gibi davran onlara. Zamana bıraktım de onlara noluyosa her kahrı biz çekiyoruz ağrısı sancısı merak biyandan çaba biyandan. Rabbm yardımcın olsun moralini bozma bak. Güçlü olmak kadına biçilmiş kaftan oldu artk. Güçlü olmak zorundasın, zorundayız. Onlar cahil..... Bilmiyolar veren de alanda o. Ama çaba göstermeden armut Piş ağzıma düş olmaz asla. Emek olmadan yemek olur mu hiç? Sen doğru bildiğin yoldan şaşma sabırla devam et inan bak ben eşimin görevi nedeniyle adıyamandayım memlekete 15 saat uzaklıkta. Hiç kimsem yok burda dışarı çıksam dili yabancı insanı yabancı. Eşim göreve gidiyo geceleri yalnız kalıyorum mesela. Derdin varsa Rabbim tarafından seviliyorsun demektir. Dert bela acı Allahımın kamçısı, vurdukça kendine çekiyo. Sen duana sarıl sımsıkı. Ağzı olan konuşur onlar konuşsun ağlama sakın. Gözyaşlarına kurban et valla hiç kimse senden değerli değil. Aileden de fayda yok gerçekten. Herkes kendi çabasında. O yüzden ne zaman istersen burdan dök içini. Mevlana'nın dediği gibi beni bir ben bilirim birde Yaradan. Bana bir ben lazımım birde beni anlayan demiş... Biz anlıyoruz. Dertler paylaştıkça azalır. Sükut et. Dualarımız seninle, hepinizle, bizimle. Unutma.

Canim yaa hayirli olsun gorunce baya sevindim, onceden tanidik birilerinden boyle haberler alinca insan daha da bir mutlu oluyor :KK66: insallah sorunsuz bir gebelik olur sag salim kucagina alirsin tatlim :KK66: darisi bize...

Bu arada baska hamislerimiz varsa onlara da cok cok tebrikler :) o kadar aktif bir forum ki mesajlari takip edemiyorum cogu zaman :KK66: insallah tum bekeleyenler, bizler de sizlerin arasina katılırız hayirlisiyla :) dua edin bize de...
Hep dua ediyorum teşekkür ederim :) doktora gittim bende kan pıhtılaşması var geciktik dedi hemen iğneye falan başladık ama yinede düşük tehdidi var inşaallah bişey olmaz :KK43:

Canım okadar yüklenme eşine onunda vardır sorunu bu konularla ilgili oda birsürü laf yiyodur oda üzgündür sinirlenme. Canım benim kıyamam sana yıpratma kendini bi bekle kırmızılar gelsin ondan sonra ne yapacağına karar ver. Yada hiç gelmicek sana mucize gelecek:dua: aminnnn gönlüne göre versin Allahım canım. Kısa zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize
Dedigi dogru olabilir ki şöyle bir bakinca evet gereksiz belki ama bagirip kalbimin kirmasina gerek yoktu ona sinir oldum insaAllah canim benim dedigin gibi olur ve ona birsey diyen olduğunu sanmıyorum annesi bana diyor genelde tembel ciktin falan diye ogluna laf yok Bakalım hakkimzida hayırlısı ben kendimi geçtim sizlerden güzel haberler olsun canlar

Sevinclerimizi, heyecanlarimizi paylastigimiz kadar dertlerimizi de paylasacagiz tabii ki. Su anda sana ne desem kar etmeyecek biliyorum, cunku ayni seyleri inan ki hepimiz her ay yasiyoruz. Eminim esin de sonradan seni kirdigini fark edip gonlunu almak isteyecektir. Benim esim birak ovulasyonu, gebelik testi almama bile kiziyor artik. 3 yil olunca tabii hem kendimi hem de onu biraz yipratti tabii bu olaylar. Hatta buraya bile gizli giriyorum kizdigi icin. O yuzden seni anliyorum. Su anda sana verebilecegim en guzel teselli bunun gecici bir donem oldugu.
Doğru geçici canım hayırlisiyla hamis kalinca bunlari tebessumle hatirliyicaz onlarda hakli tamam ama daha nazik olabilirdi beni kiran o oldu bisey yapmasa bile zaten gecicek mecbur birde yarin evlilik yildonumumz kimin umrunda sanki
Bu arada esimin davranisindan sonra sinirlemi desem duygu cöķükluguylemi desem attim testleri

Şu araya kaynana görümce girmese olmaz zaten... Sen niye canını sıkıyosun ki? Kuzum sen onlara aldırış etme hiç kmse yoksa bile Allah var. Bebek konusunu bi süre askıya almış gibi davran onlara. Zamana bıraktım de onlara noluyosa her kahrı biz çekiyoruz ağrısı sancısı merak biyandan çaba biyandan. Rabbm yardımcın olsun moralini bozma bak. Güçlü olmak kadına biçilmiş kaftan oldu artk. Güçlü olmak zorundasın, zorundayız. Onlar cahil..... Bilmiyolar veren de alanda o. Ama çaba göstermeden armut Piş ağzıma düş olmaz asla. Emek olmadan yemek olur mu hiç? Sen doğru bildiğin yoldan şaşma sabırla devam et inan bak ben eşimin görevi nedeniyle adıyamandayım memlekete 15 saat uzaklıkta. Hiç kimsem yok burda dışarı çıksam dili yabancı insanı yabancı. Eşim göreve gidiyo geceleri yalnız kalıyorum mesela. Derdin varsa Rabbim tarafından seviliyorsun demektir. Dert bela acı Allahımın kamçısı, vurdukça kendine çekiyo. Sen duana sarıl sımsıkı. Ağzı olan konuşur onlar konuşsun ağlama sakın. Gözyaşlarına kurban et valla hiç kimse senden değerli değil. Aileden de fayda yok gerçekten. Herkes kendi çabasında. O yüzden ne zaman istersen burdan dök içini. Mevlana'nın dediği gibi beni bir ben bilirim birde Yaradan. Bana bir ben lazımım birde beni anlayan demiş... Biz anlıyoruz. Dertler paylaştıkça azalır. Sükut et. Dualarımız seninle, hepinizle, bizimle. Unutma.
Hep icime su serpen şeyler yazıyorsun canım ya Allah senden razi olsun sonuna kadar haklısın her halimize sukretmek gerek silkelenip kendime gelmem lazım

Back
X