- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 35
Bencede sabirla bi iki gun bekle insAllah diledine kavusursunKızlar selam nasılsınız çok yoğun iki geçirdim cuma günü o andan sonra şaşırdım tabi ki hiç beklemiyordum belli olmasa da silik ikinci çizgi gördüm tabi arkadaşımın gazıyla kan vermeye gittim ne yazık ki başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmezdi galiba her ay başka bi enterasan durumlar yaşıyorum :) Sinirden gülüyorum hayla ben kızlar uzatmadan anlatayım 2 gündür giremedim bi kaç arkadaş istekli ne oldu falan yazmış dönemedim gerçekten yazamadım .çok teşekkürler kızlarNeyse ben çıktım gittim devlet hastanesine Lanet gitmez olaydım mı diyim ne diyim bilmiuyorum kalabalık ı tabi neyse ben girdim içeriye adam direk şikayetlerimi sordum söledim muayne etti sözde beni çok şaşıracaksınız film ayakta batın çektir dedi ve idrar testi yazdı düşünün ben ne için gidyorum ne yazıyor ben şok oldum tabi bn film çektrcektm sadı tabi doktor kızım senin böyle belrtin var burda ne işin var çık hemen burdan çık dedi .. idrar istemişti demiştim onu vermiş oldum ama o kadar beklmen belii bişey çıkmadı . sonra o gün öyle ödüm eve tabi eşimn ailesinin haberi yoktu . ve ben dayanamadım cumartesi tekrar yaptım ondada hiçbişey çıkmadı . tabi üzülmediğim desem yalan olur . ve bugün benim kızlar bat günüm henüz gelen giden yok yarına kadar beklemek istiyorum inşallah birşey olmaz ve mutlu son bizde kavuşuruz kızlar 2 oldu bu yaşadığım durum ve artık kime ne güveneceğimi bilmiyorum doktor olmuşlar ama daha ne yapacaklarını bilemiyorum yani düşünün etkisi ni şuan sakinlikle beklemek istiyorum bunlar bana ders oldu ..
![]()
aminnnn gönlüne göre versin Allahım canım. Kısa zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize