• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hep dua ediyorum teşekkür ederim :) doktora gittim bende kan pıhtılaşması var geciktik dedi hemen iğneye falan başladık ama yinede düşük tehdidi var inşaallah bişey olmaz :KK43:

Arkadaşımında düşük tehlikesi vardı kan geliyodu sürekli ağlıyodu malum. Ama iğne vurulunca geçti kuzum maşallah şimdi üçüncü ayını doldurdu. Korkma Allah o yavruya can verecekse kendini kanepelerden de atsan yine bişey olmaz. Ama gideceği varsa yattığın yatakta dönerken düşer. Kısaca işimiz Allaha kaldı. İşimiz Allaha kalmışsa olmuş bil :)) üzülme herşey güzel olacak. Dualarım seninle

Aman boşver.
Aslında en doğrusu umursamamak olmadığında onlar sorduğunda aa neden olmuyor acaba senden olmuyor ? diyip dalga geçeceksin. İçimden geçen bu, aslında rahat olmak gerekiyor.

kuzuuuummmm selam:) nasılsın ? umarım güzel gelişmeler vardır.ne zamandır girmiyordum hem kafamı dağıtmak için hemde başka şeylere yönelmeye çalıştım.ama seni merak ettim bugün de doktora gidecektin ne yaptın ? hadi güzel haberler ver bana :)
Merhaba canım. İyiyim şükür nasılsin? Bugün iğne vurulur öngörüsü vardı doktorun cumartesi tekrar gel demişti cuma gittiğimde o gün vuruldum iğne. Hayırlısı olur insaalah. 26 milim boş yumurta var dedi çatlamaz sa sıkıntı dedi kiste dönecek diye. Kasık ağrı m hafif var ama geçen ay gibi çatlama hissetmedim henüz. Bilmiyorum ya belki de oldu bariz olmadı hayırlısı artık. Sen nasılsin nasıl gidiyor. Bence de girdikçe insanın kafası burada kalıyor hep bu konulara takılıyor. Rabbim hayr etsin

Hep icime su serpen şeyler yazıyorsun canım ya Allah senden razi olsun sonuna kadar haklısın her halimize sukretmek gerek silkelenip kendime gelmem lazım

Allah senden de razı olsun canım benim ne demek. İnsan acı çekerken hiç bişeyi gözü görmüyo kulağı duymuyo valla kendimden biliyorum bakma sana böyle konuştuğuma en ufak şeyde ağlayan zorlayan bi insanım :)) arkadaşım moral vereceği sıra onafa kızıyorum beni bana bırak teselli etme ağlayım rahatlayım diye. O yüzden senide az çok anlayabiliyorum. İnsan yaşadığı şeyi bilir. Zoruna gitmiştir illaki. İnsansın ya en önemlisi kadınsın en hassas dönemlerindesin. Erkekler baktığını görüyor gerçekten onlar sabit yani. Ama biz? Erkekler sadece mavi rengini görür biz gökmavisi aman turkuaz açık mavi şu mavi bu mavi:)) kadınların fıtratı böyle canım. Erkekleri takmamak lazım boş tenekeden çok ses çıkarmış kaynanayı da takma o kim ki tembelmişsin onane çocuk doğurtmak için mi almış seni deli mi ne yahu. Allah istediği zaman sürüsüyle verir istemezse süründürür vermez. Bize düşen sabırla beklemek. Koca kadın bunu bilmiyosa şu saatten sonra öğrenemez teneke misali he de geç olur mu :) üzülme ben çok sevdim seni daha tanımadan. Yanındayız Allahın izniyle. Dualarımız yeter :KK200:

Canım benim insaAllah öyle olucak ve aynen erkeklerin geneli rahat dusuncesi doğru olabilir ama söyleme sekli beni cok kırdi bagrmasina gerek yoktu kv zaten agzi ayarsiz daha önceden dediklerinide hatirlarmisin bilmiyorum yazmistm onu takmasamda esimin davranisini takiyorum ister istemez hakkımda hayırlısı
Amin cnm eşin tabiki haksız seni anlayp yanında olması lazm ama sen bu bebek konusunda bence eşine hiç bişey deme belli etme yani sende olursa olur der gbi davran bundan snra bakalm ozamn nolcak Rabbim bu emeklerimizi görüyor dualrmzi duyuyor sen gönlünü ferah tut

Canlar bende bu ay klomen kullanmıştım ama Iğne vermemişti doktor ilişki günleri önermişti bugün 16. Günüm dün ilişki oldu şimdi bu saatlerde o yumurta akı gibi akıntım var sizce dün birliktelik yeterli mi? Bugün ilişki olmayacak çünkü

Bende kızgın ve kırgınim canım belki haklı ama soyleyis sekli cok üzdü beni
Erkekler düz mantıklı ve karşıdakinin ne kadar üzgün olduğunu düşünmeden konuşuyorlar. Sonra ben seni kırmak istemedim. Biz şubat ayından beri deniyorduk. Beni de çok üzdü kırdı döktü. Şimdi sürekli suratına vurup utandırıyorum. İçim soğumuyor da çıkarıyorum bi şekilde. Temizlik yaptırıyorum, yemek yaptırıyorum. Üzülme canım elbet senin de günün gelecek

Nasil renkli ona dikkat etmelisin. Yesil, koyu sari kotu kokuluysa enfeksiyon olabilir yada kahve veya pembeyse doktora git bi ilac veriyolar sanirim orda bebek iyice tutunsun diye.
Canım rengi çok çok çok açık kahve yada sarı ama anlayamadm .perşembe gidşcem inşallah

Klomen nedir ???
Klomen benim kullandığım ama ilk ayında sonuç alamadığım yumurtlama hapıdır :))

klomen; açıklanamayan kısırlık, yumurtlama (ovulasyon) bozukluğu ve polikistik over sendromu olan hastalarda uygulanmaktadır.
Normal yollarla gebe kalamayan yahut kısırlık durumu olan kadınlarda yumurta çatlatmak için ilaç tedavisi uygulanabilir. Çatlatma iğneleri ile, büyüyen yumurtanın çatlamasını, ya da başka bir deyişle yumurtlamanın oluşmasını sağlar. Yumurtaların çatlamasıyla birlikte kadında yumurtlama dönemi başlar. Bu dönem, hamileliğin oluşabilmesi için en elverişli dönemdir. Ve yine bu dönemde sperm ve yumurtaların döllenme olasılığı hayli yüksektir

Eklentiler

• upload_2016-11-28_16-40-46.webp
    upload_2016-11-28_16-40-46.webp
    256 bayt · Görüntüleme: 38
Canlar bende bu ay klomen kullanmıştım ama Iğne vermemişti doktor ilişki günleri önermişti bugün 16. Günüm dün ilişki oldu şimdi bu saatlerde o yumurta akı gibi akıntım var sizce dün birliktelik yeterli mi? Bugün ilişki olmayacak çünkü

Yarın sabah yapın imkanınız varsa canım. Kalkma hiç beline yastık vs koy yaparsın zaten her ay yaptığımz şeyler

Doğru geçici canım hayırlisiyla hamis kalinca bunlari tebessumle hatirliyicaz onlarda hakli tamam ama daha nazik olabilirdi beni kiran o oldu bisey yapmasa bile zaten gecicek mecbur birde yarin evlilik yildonumumz kimin umrunda sanki
Bu arada esimin davranisindan sonra sinirlemi desem duygu cöķükluguylemi desem attim testleri

Atmakla cooook iyi yapmissin. Bu arada evlilik yil donumunuz kutlu olsun canim, insallah bir dahakini en az 3 kisi kutlarsiniz ;)

Klomen benim kullandığım ama ilk ayında sonuç alamadığım yumurtlama hapıdır :))

klomen; açıklanamayan kısırlık, yumurtlama (ovulasyon) bozukluğu ve polikistik over sendromu olan hastalarda uygulanmaktadır.
Normal yollarla gebe kalamayan yahut kısırlık durumu olan kadınlarda yumurta çatlatmak için ilaç tedavisi uygulanabilir. Çatlatma iğneleri ile, büyüyen yumurtanın çatlamasını, ya da başka bir deyişle yumurtlamanın oluşmasını sağlar. Yumurtaların çatlamasıyla birlikte kadında yumurtlama dönemi başlar. Bu dönem, hamileliğin oluşabilmesi için en elverişli dönemdir. Ve yine bu dönemde sperm ve yumurtaların döllenme olasılığı hayli yüksektir

Ben kullansam bişey olurmu acaba bu sorunumuz da yok

Dedigi dogru olabilir ki şöyle bir bakinca evet gereksiz belki ama bagirip kalbimin kirmasina gerek yoktu ona sinir oldum insaAllah canim benim dedigin gibi olur ve ona birsey diyen olduğunu sanmıyorum annesi bana diyor genelde tembel ciktin falan diye ogluna laf yok Bakalım hakkimzida hayırlısı ben kendimi geçtim sizlerden güzel haberler olsun canlar
Canım çok kırmış seni kesinlikle haklısın belki onun tarafından baktırabilirsem okadar üzülmezsin dedim ama canını yakmış. Maalesef ki erkekler düz mantık anlamıyolar hiçbirşeyden ve bizim duygusal olduğumuzu üzüldüğümüzü bilemiyolar okadar kapalılar.elbet oda yaptığını anlayacak üzme kendini yıpratma ilahi adalet senin yanında olacak be senin yüzünü güldürecek. Sen değerlisin unutma herşeyden önce

Doktor bana bi gün ara ver bi gün yap demişti sperm kalitesi için canım sen için nasıl rahat edecekse öyle yap eşine de keçi boynuzunu kaynat içir çok faydalıymış ben geçen ay tecrübesizdim bu ay inşallah sıkı çalışcam Allah hayırlısını versin:KK66:
Bende öyle biliyorum ama yumurtlama gününü yakalamışken bir gün ara vermekte gelmedi içimden :D hem ağrimda artıyor fena usuttum sanırım yapsamda yapmasamda aralıktanda umudu kestim

Back
X