• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Est S selifor bebiş beni bol bol yatırıyor saolsun :KK48: elimde telefon sizinleyim iyice KK fanatiği oldum ama gözdem sen ve senin grubun:KK66: bu güzel dostluğunuzdan kimseler mahrum kalmasın:KK36:
Teyzesinin kuzusu annesi dinlensin istiyordur bende çıkamıyorum telefon elimde sürekli insaAllah canım benim daha ilk olucak 2.cinin 3.hayali duasini yasicaz devam edicez muhabbete dostluga :KK200::KK19:

Canim benim yine cok güzel şeyler yazmissin oda aklima gelmiyor degil hersey olabilir doğar iki gün gecer ya da aninda olur ben olmam artık nefesim ömrüm biter o zaman nolur tadini cikarmak lazım kiymetini bilmek lazim insaAllah ne güzel bir dua bugünde adet olmadan geçti bakalım

Aynen canımcım işte böyle akışına bırak... Rabbim yeterki ol desin. Ayy inşallah olmazsın iyi misin peki psikoloji ne alemde

Teyzesinin kuzusu annesi dinlensin istiyordur bende çıkamıyorum telefon elimde sürekli insaAllah canım benim daha ilk olucak 2.cinin 3.hayali duasini yasicaz devam edicez muhabbete dostluga :KK200::KK19:
Ah ah inşallah canım benim senin de güzel haberlerini alalım buradaki tüm arkadaşlarında ..heyecanımızı paylaşmak ne güzel :KK68: vesile olduğun için Allah razı olsun sana senin gibi güzel yürekli bi çocuk versin:dua::anneadayı::KK200:

Canım akıntım bazen koyulaşıyor çok hafif pembeleşiyor gibi, bazen de sarı renkte. Sabaha kadar adet olmazsam test yapıcam inşallah, dua et bana :KK15:

Neler duyuyorum bu akıntılar iyiye işaret inşallahh koyulaşmaz bir iki damla geçsin gitsin. İçim rahatladı vallahi dört gözle haberini beklycem hakkında hayırlısı neyse Rabbim onu nasıp etsin en güzelini yaşarsın inşallah. Merak etme duamla yanındayım hadi bakalım :dua::21:

Ah ah inşallah canım benim senin de güzel haberlerini alalım buradaki tüm arkadaşlarında ..heyecanımızı paylaşmak ne güzel :KK68: vesile olduğun için Allah razı olsun sana senin gibi güzel yürekli bi çocuk versin:dua::anneadayı::KK200:

Amin;) Allah bebeğini sana bağışlasın araya daldım ama idare ett:KK28:

Ben ilişkiden yarım saat önce türk kahvesi iciriyordum az şekerli ve bitter çikolata. Her zaman olmasa da en azından yumurtlama döneminde. Deneyin canim
Allahtan ki eşim bitter seviyo ben hiç sevmem kahve ve bitter ama o sever şanslıyım bakalım yarın keçiboynuzu kaynatıp içirecem yumurtlama döneminde de bunları yaparım

Tabiki çok iyi anne olacaksın canımmm hiç böyle şeyleri düşünme sakın o rahmine düşşün diye çok uğraştın kıymetli o beniş ve senin gibi bir annesi olacağı için çok şanslı be mutludur emin ol:KK200::anneadayı:
Canım inşallah hepinize nasip etsin Allahım yürekten diliyorum. Sen ve hepiniz mükemmel birer anne olacaksınız ve buradaki okuduklarımdan ne kadar hak ettiğinizi görebiliyorum.

insaAllah canım benim teşekkür ederim duana amin diyorum güzel yürekli arkadaşım teyze kuzusunun kardesi ne zaman gelicek bakalım:anne:

Back
X