Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HosbuldukYeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizgerçi bende çok eski değilim yaa
![]()
Ayyy naptın canım aklım sendeeeeCanım hala gelmedi kırmızılar çok şükür. Gelişmeleri haber veririm![]()
Teyzesinin kuzusu annesi dinlensin istiyordur bende çıkamıyorum telefon elimde sürekli insaAllah canım benim daha ilk olucak 2.cinin 3.hayali duasini yasicaz devam edicez muhabbete dostluga
Ayyy naptın canım aklım sendeeee
Canim benim yine cok güzel şeyler yazmissin oda aklima gelmiyor degil hersey olabilir doğar iki gün gecer ya da aninda olur ben olmam artık nefesim ömrüm biter o zaman nolur tadini cikarmak lazım kiymetini bilmek lazim insaAllah ne güzel bir dua bugünde adet olmadan geçti bakalım
Ah ah inşallah canım benim senin de güzel haberlerini alalım buradaki tüm arkadaşlarında ..heyecanımızı paylaşmak ne güzelTeyzesinin kuzusu annesi dinlensin istiyordur bende çıkamıyorum telefon elimde sürekli insaAllah canım benim daha ilk olucak 2.cinin 3.hayali duasini yasicaz devam edicez muhabbete dostluga![]()

Canım akıntım bazen koyulaşıyor çok hafif pembeleşiyor gibi, bazen de sarı renkte. Sabaha kadar adet olmazsam test yapıcam inşallah, dua et bana![]()

Ah ah inşallah canım benim senin de güzel haberlerini alalım buradaki tüm arkadaşlarında ..heyecanımızı paylaşmak ne güzelvesile olduğun için Allah razı olsun sana senin gibi güzel yürekli bi çocuk versin
![]()
Daha iyiyim canım hamd olsun bekliyorum bakalım bebis gelmismi yoksa adetmi gelicekAynen canımcım işte böyle akışına bırak... Rabbim yeterki ol desin. Ayy inşallah olmazsın iyi misin peki psikoloji ne alemde
Olur mu hiç kuzum est. Amin Allah razı olsun en tez vakitte sana da nasip etsin hamiş olmayıAminAllah bebeğini sana bağışlasın araya daldım ama idare ett
![]()
Allahtan ki eşim bitter seviyo ben hiç sevmem kahve ve bitter ama o sever şanslıyım bakalım yarın keçiboynuzu kaynatıp içirecem yumurtlama döneminde de bunları yaparımBen ilişkiden yarım saat önce türk kahvesi iciriyordum az şekerli ve bitter çikolata. Her zaman olmasa da en azından yumurtlama döneminde. Deneyin canim
Canım inşallah hepinize nasip etsin Allahım yürekten diliyorum. Sen ve hepiniz mükemmel birer anne olacaksınız ve buradaki okuduklarımdan ne kadar hak ettiğinizi görebiliyorum.Tabiki çok iyi anne olacaksın canımmm hiç böyle şeyleri düşünme sakın o rahmine düşşün diye çok uğraştın kıymetli o beniş ve senin gibi bir annesi olacağı için çok şanslı be mutludur emin ol
insaAllah canım benim teşekkür ederim duana amin diyorum güzel yürekli arkadaşım teyze kuzusunun kardesi ne zaman gelicek bakalımAh ah inşallah canım benim senin de güzel haberlerini alalım buradaki tüm arkadaşlarında ..heyecanımızı paylaşmak ne güzelvesile olduğun için Allah razı olsun sana senin gibi güzel yürekli bi çocuk versin
![]()

Hamişlerin duası kabul olurmuş diye tuttuğuma dua ettiriyorum :))) sağol tatlım Allah senden de razı olsun bizleride unutma bol bebişli bi yıl olsun 2017
Olur mu hiç kuzum est. Amin Allah razı olsun en tez vakitte sana da nasip etsin hamiş olmayı![]()

Diliyoruz ki annesini hiç bekletmeden en yakın zamanda nasip etsin Allah sana :))insaAllah canım benim teşekkür ederim duana amin diyorum güzel yürekli arkadaşım teyze kuzusunun kardesi ne zaman gelicek bakalım![]()
Aminnn ederim tabiHamişlerin duası kabul olurmuş diye tuttuğuma dua ettiriyorum :))) sağol tatlım Allah senden de razı olsun bizleride unutma bol bebişli bi yıl olsun 2017![]()
Amin canım benimDiliyoruz ki annesini hiç bekletmeden en yakın zamanda nasip etsin Allah sana :))
Daha iyiyim canım hamd olsun bekliyorum bakalım bebis gelmismi yoksa adetmi gelicek