• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

friendlyfriendly friendlyfriendly S selifor kızlar benim bat 31 aralık . İnanın üzgün değilim ama bedenim bana büyük bir oyun oynadı. 32 yaşındayım ve tam 20 yıldır adet oluyorum 5 aydır bebek istiyoruz. Ama bu ay hiç olmayan şeyler yaptı bedenim bana yoğun olan akıntım kesildi şiddetli bel ağrısı vs derken gerçekten oyuna gelmişim. Sağlık olsun napalım artık klomen kullanıyım diyorum
Canım benim de bu ay aynısı oldu. Hiç olmayan mide bulantıları, kasık ağrıları, gögüs hassasiyeti..herşey vardı. Hatta dün ilk gelen kahverengi kanı yerleşme kanaması bile sandım. Artık psikolojik olarak bu belirtileri yaşadığımı inanmaya başladım. Sanırım hiçbir hesap yapmadan devam edicem hayatıma. İki kere kimyasal yaşadım ve ikisi de hiç takmadığıö ve beklemediğim zamanlardı.. daha fazla yapmıycam bunu kendime.

İnşallah geliyodur bebiş :dua:
insaAllah canım sagolasin

8 haftalık olsa kanda da idrar testinde de çıkar. Bir de bence en büyük belirti göğüs ucunda acı yanma. Ben hamile kaldığımda bir çok belirti oldu kendim de hissettim hamile olduğumu. Ama göğüs ucu acısı çok netti. İnşallah hamilesindir.
Gogus uclarimda yanma yok canim hassaslar ama o kadar degil zaten düşük bir ihtimal belki dedim

friendlyfriendly friendlyfriendly S selifor kızlar benim bat 31 aralık . İnanın üzgün değilim ama bedenim bana büyük bir oyun oynadı. 32 yaşındayım ve tam 20 yıldır adet oluyorum 5 aydır bebek istiyoruz. Ama bu ay hiç olmayan şeyler yaptı bedenim bana yoğun olan akıntım kesildi şiddetli bel ağrısı vs derken gerçekten oyuna gelmişim. Sağlık olsun napalım artık klomen kullanıyım diyorum
Sağlık olsun canım benim insaAllah hayırlı zamanda gelicek minnaklarimiz psikolojimiz bozuluyor bende ne belirtiler yasadim hamileyim sandım ama adet oldum alistm artik nasip diyelim

Kızlar merhaba bu grubun en baslarımdaki uyelerinden biri olarak fazla giremiyorum ama secindirici haberi alan herkese allahım tamamıma erdirsin diyip sımsıcak kucaklıyorum allahım bizlerede nasip et diyerek doger bu heycanlı bekleyisteki arkadaslarıda selamlıyorum.
Ben bugun çatlama iğnesi vurdurdum allahım benim de kalbimdeki duayı ve sizlernde kalbinizdeki duayı kabul edip hayırlara vesile eder inşallah :KK200::nazar:
Canım benim insaAllah güzel haberlerini alırız hayırlı zamanda öpüyorum Allaha emanet ol:KK200:

Pariskizim Pariskizim friendlyfriendly friendlyfriendly
Canlar benim 1 sene oldu 7sinde doktora gidicem hala olmadim ama yoksa egerden düşünerek soruyorum bana klomen verirmi doktor ya da sizce gereklimi şimdiden bekliyim mi birkac ay daha yasim 24

Canim benbir yil dolunca gittim tahlilleri yapip gosterdikten sonra hemen baslattiklomene ve iyikide diyorum.. Nekadar erken okadar iyi.. Uc ay deniyelim olmazsa film cekilirsin dedi.. Sonucta riskli bisey degilki herkesin uyguladigi bi yontem..

Canim benbir yil dolunca gittim tahlilleri yapip gosterdikten sonra hemen baslattiklomene ve iyikide diyorum.. Nekadar erken okadar iyi.. Uc ay deniyelim olmazsa film cekilirsin dedi.. Sonucta riskli bisey degilki herkesin uyguladigi bi yontem..
Kızlar klomen ne için kullanılıyor?

Back
X