- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Canim o dedigin hap progestan onu kullandim ama sonuc degismedi. Tabi benim kayiplarimin sebebi sperm dna hasari oldugu 4.kayiptan sonra teshis edildi. Sonra esim tedavi gordu duzeldi bin sükür. Tedaviden sonra 2.deneyisimiz.Canım düşük olmaması için ilk haftalardan bir hap veriliyor doktoruna sor Bu arada klomen kullandığın ay iğne kullandın mi? Yumurtan Çaylatığını nasıl anladın? Kaç gün ilişki oldu
Klomeni gecen yil kasimda kullandim pregnly catlatma ignesi oldum o ay hamilelik olmadi kist oldu dr tedaviye ara verdi ve ben klomen kullanmadigim ay aralikta hamile kaldim dr.a sordum klomen kullandim hamile kalamadim kullanmadim hamileyim dedim dr.da klomenin etkisi iki uc ay surer dedi. Bu gebeligimde kurtajla sonuclandi. 3 ay denedik hamile kalamadim. mayis 2016da tekrar klomen kullandim bu kez ovitrelle catlatma ignesi oldum ve ilk kullandigim ay hamileydim. Catlatma ignesinden sonra dr iliski saati verdi ve 1 hafta gunasiri devam ettik. Son kurtajdan sonra esim tedavi oldu. Tedaviden sonra bu ikinci ayimiz ve bugun adet oldum iki denemede olumsuz. Klomen kullanip kullanmamakta kararsizim. Cumartesi dr randevum var.