- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
Ağrıdan uyuyakalıyorum bazen. Hamileliğimin en başından beri ağrı oluyor
Şükür bende çok olmadı arada bir oluyor ama buz koy dediğim gibi o kan basıncıyla alakali ense ne buz koy ve başın yüksekte yat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrıdan uyuyakalıyorum bazen. Hamileliğimin en başından beri ağrı oluyor
Pko mubende başlangıç değil bildiğin var yani
bende diyorum bu kıza niye taktım :) klomen vs kaderdaşııım
Al migren diye ilac var bir nebze iyi geliyor
Bende erken yumurtlamisim Doktorum çok iyi çok sukur küçük yer oldugu için ilgileniyoBat 17 ama ben erkn yumrtldm 4 gun oldu cnm
canım ben sağlık ocağında yaptırdım ücretsiz. sadece idrar tahlilini yapmadılar, geri kalan tüm testleri yaptılar. sonuçlarını da hemen internetten aldım.Kızlar ya Ankara'da olup da özelde istenilen tetkikleri devlette yaptıran var mı? Hangi hastaneye gitsem isteyen doktor yapsın diyorlar ama çok pahalı 17 tahlil 500 e geliyor. Devlette yaptıran var mı acilen tahlil yaptırmam gerekiyor
Evet pko ama adetlerim düzenli oluyo sadece yumurta tembelliğim var. Kuzum benim mutlu haberi inşallah yakında alacağızPko mubende başlangıç değil bildiğin var yani
bende diyorum bu kıza niye taktım :) klomen vs kaderdaşııım
Bn burda mecburen ozele gidyrm bizim burdaki devlet has. Hic ilgilenmuyor yani acik acik cevaplamiyr sorulari recete yazp gonderyo kafamda bi dunya soruyla geri geliyrmBende erken yumurtlamisim Doktorum çok iyi çok sukur küçük yer oldugu için ilgileniyo
Doktora danjs istersen kuzumHamilelikte icilebiliyormu
Ya benım adet olurken memeler acıyordu hep ama ucu hıc acımıyordu el degemıyorum bıde çok sıstı meğer hamıleymısım yanı ondan dedim sana sende öyleysen tamamdır dıye :)Hamilemisn canım bu bir belirtimi önceden olmuyordu hic dikkatimi cekmemisti yüzustu yatincada acıyor
NerdesinBn burda mecburen ozele gidyrm bizim burdaki devlet has. Hic ilgilenmuyor yani acik acik cevaplamiyr sorulari recete yazp gonderyo kafamda bi dunya soruyla geri geliyrm
Gözün Aydın canım nasıl anladın kaçıncı günün
Sen hamileydim galiba nasıl oldu peki ? Tedaviyle mi canım.Bende polikistik overliydim üzme kendini olucagi varsa oluyo