• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

günaydın kızlar kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim başladı regl belirtisinden farklı bi durum yok

Kızlar ya Ankara'da olup da özelde istenilen tetkikleri devlette yaptıran var mı? Hangi hastaneye gitsem isteyen doktor yapsın diyorlar ama çok pahalı 17 tahlil 500 e geliyor. Devlette yaptıran var mı acilen tahlil yaptırmam gerekiyor :KK43:
canım ben sağlık ocağında yaptırdım ücretsiz. sadece idrar tahlilini yapmadılar, geri kalan tüm testleri yaptılar. sonuçlarını da hemen internetten aldım.

Bende erken yumurtlamisim Doktorum çok iyi çok sukur küçük yer oldugu için ilgileniyo
Bn burda mecburen ozele gidyrm bizim burdaki devlet has. Hic ilgilenmuyor yani acik acik cevaplamiyr sorulari recete yazp gonderyo kafamda bi dunya soruyla geri geliyrm

Selam Kızlar Nasılsısnız
Benim bat 12 kasımdı 5 kasımda regl olunca artık ümidi kestim bir süre ilgilenmiyin çocuk mocuk muhabbetiyle dedim. Girmedim Foruma. Neler neler olmuş burada. :) Hamile kalanlar adına çok sevindim. Hepsinin babysi hayırlı olsun. Rabbim bizede nasip etsin inşallah. Yeni bat 1 aralıktı ama hala bişey yok. beklemedeyim bakalım. :)

Hamilemisn canım bu bir belirtimi önceden olmuyordu hic dikkatimi cekmemisti yüzustu yatincada acıyor
Ya benım adet olurken memeler acıyordu hep ama ucu hıc acımıyordu el degemıyorum bıde çok sıstı meğer hamıleymısım yanı ondan dedim sana sende öyleysen tamamdır dıye :)

Pko grip gibi bisey olmus resmen ben bi kendimde var saniyodum neden bu kadar yayginlasti ki :( ama umidi kaybetmeyin kizlar annem anlatir kuzeni agir pko yasamis nerdeyse hic adet gormuyodu derdi hep bana iki tane kocaman cocugu var kadinin karamsarlik vucudu pko dan daha cok etkiliyo yapmayin

Back
X