2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aaaa hiç duymadım ama kesin araştırıcam ve denicem. ben almanyada yaşıyorum dolayısıyla burada aktar bulmak zor her malzeme yok. süt maydanozu araştırıcam. illallah geldi doktora gitmekten. Çok teşekkür ederim canım.
Vallahi araştır bak kadınlar kulübünde bissürü insan yazmış zaten. Süt maydanoz en kolayı zaten. Her türlü yapabilirsin. Rica ederim canım İnşallah tez vakitte kavuşursun bebeğine hayırlıca.

O yumoşunu alır tereyağda pişiririm ha büyüyecek olgunlaşacak bozma moralini. Doktora da bakma sen ya pat pat konuşuyolar alışmışlar akşama kadar sen ben gibi yüzlercesini görüyo. O yüzden birazda biz kendi kendimizin doktoru olalım. Bu kürler çok faydalı inşallah bizde faydasını görürüz.. Ama o suratını asık görmeyim valla yazdığn msjdan görebiliyorum tipini resmen :)) bebişler nazlı yahu biz napalımmm
Canım benim yaa. Sağ ol tebessümü mü de gördün umarım;) zaten bu ay da göreyim seni deseydi öyle incir yapacaktım aslında iki ay ilaca rağmen yine yapacaktım hiç hap içmek istemedim ama öyle kullanıp da hamile olanları görünce umut buldum kısmet değilmiş. Görelim Mevla neyler neyler se güzel eyler. Sizin gibi gerçek dünyada da dostlar komşular olsa böyle umutsuz görünmezdi dünya bu kadar kötü olmazdı galiba iyi ki varsınız kızlar hepiniz :KK200:

20161214_110321-1-1.webp
20161214_110321-1-1.webp

Spermle ilgili bir yazı okumuştum, sabah yapılan sekste sperm daha kaliteli ve hareketli olurmuş bebek isteyenler özellikle sabah seks yapmalı diyordu. bizde uymaya çalıştık ama olmadı umarım yeni yılda olur.

Canım benim yaa. Sağ ol tebessümü mü de gördün umarım:KK66: zaten bu ay da göreyim seni deseydi öyle incir yapacaktım aslında iki ay ilaca rağmen yine yapacaktım hiç hap içmek istemedim ama öyle kullanıp da hamile olanları görünce umut buldum kısmet değilmiş. Görelim Mevla neyler neyler se güzel eyler. Sizin gibi gerçek dünyada da dostlar komşular olsa böyle umutsuz görünmezdi dünya bu kadar kötü olmazdı galiba iyi ki varsınız kızlar hepiniz :KK200:
Dünya okadar kötüleşti ki, pardon öyle kötüleştirdiler ki... Biz iyi kalmaya çalışalım inşallah. İlkinde bak olmuş nasipya belki yine bu vesile olur. Bakalım dediğin gibi kurban oldugum neylerse güzel eyler...

Spermle ilgili bir yazı okumuştum, sabah yapılan sekste sperm daha kaliteli ve hareketli olurmuş bebek isteyenler özellikle sabah seks yapmalı diyordu. bizde uymaya çalıştık ama olmadı umarım yeni yılda olur.

Aynen geceden bitter çikolata yedirip şekersiz Türk kahvesi içirip sabahına ilişki olsun...

A sinifi ozeller haric acibadem gibi , devlet hastanesi bicok ozelden daha iyi malzeme kullaniyor daha hijyenik..ben sahsen inegokdeki ozellere falan asla guvenmiyrm kolay kolayda gitmem devlet daha iyi onlrdan
Eminmisin canim? Ben aritmide dogum yaptim hem hijyen bakimindan hem yaklasim bakimindan bide rahatlik olarak iyi geldi bana.devlette 2-3 kisi bir dogum yspio yeri gelio.odan yok wc yok.bilmiyorum ben slklntl yapjyorum iste.aslinda maddi acidan dewlette yspmam gerek kredi fln oduyoruz ama napiim.

Dünya okadar kötüleşti ki, pardon öyle kötüleştirdiler ki... Biz iyi kalmaya çalışalım inşallah. İlkinde bak olmuş nasipya belki yine bu vesile olur. Bakalım dediğin gibi kurban oldugum neylerse güzel eyler...
Aynen canım. Kötüleştirildi maalesef. Biz evlatlarımızı öyle hakkıyla büyütelim ki insaalah onların dünyası güzellikle olsun.

Aynen canım. Kötüleştirildi maalesef. Biz evlatlarımızı öyle hakkıyla büyütelim ki insaalah onların dünyası güzellikle olsun.
İnşallah canım ama ben önümüzü göremiyorum kıyamet alametleri hepsi çıktı iç savaş aldı yürüdü zaten. O yüzden Rabbm herşeyin hayırlısını versin diyebilirim. Bebek fikri bile korkutucu geliyo ama içimdeki bebek aşkı da tetikliyo olsun diye. Allaha bırakalım nar tağnelerini tek tek kabuğuna yerleştiren kudret bizmde zamanı gelince karnımıza bebişi yerleştirir elbet (inşallah) :KK68:

BATLAR
S selifor 8 Ocak:KK31:
@SUU 13 Aralık
@Gamzecannn 13 Aralık
buse smile buse smile 13 Aralık
@Ruling girl 13 Aralık
@Esr02 14 Aralık
@Poncito 15 Aralık
@MelekDiliyorum 15 Aralık
@gzdy 15 Aralık
@Masalll92 16 Aralık
@kafamdasorular_ 16 Aralık
@Frida1kahlo 16 Aralık
@purki90 16 Aralık
@Helena 16 Aralık
@mavitosbaa 17 Aralık
@bebegim-gel 17 Aralık
Nisaberatim Nisaberatim 17 Aralık
@Umya 17 Aralık
@izel2508 17 Aralık
@okeanoss00 18 Aralık
@tugsem_10 18 Aralık
@Ftm6161 18 Aralık
@guldencik 19 Aralık
@TUBA48 19 Aralık
@busra_brt 19 Aralık
@Bebe58 19 Aralık
@kubito 20 Aralık
S sakyuz 20 Aralık
@EceCigdem 21 Aralık
@Artemiss_ 21 Aralık
@tomrs 22 Aralık
@Evkusu5 22 Aralık
@zyekici 24 Aralık
@Sessiz melegim 24 Aralık
@Zanamm174 25 Aralık
@ayllllliiiin35 26 Aralık
Babies16 Babies16 26 Aralık
@eflasun 26 Aralık
@yanne 26 Aralık
@ROSE-MOON 27 Aralık
@tugken 27 Aralık
ZK_ASK ZK_ASK
27 Aralık
@Miyequape 27 Aralık
@ayca152012 28 Aralık
@Asimisa 28 Aralık
@Umutlukartalice 28 Aralık
@baby baby 29 Aralık
@Themarginal 29 Aralık
michie michie 30 Aralık
@neseliii34 30 Aralık
O Ozlmugr 30 Aralık
friendlyfriendly friendlyfriendly 31 Aralık
@Pariskizim 31 Aralık
@BarSer 31 Aralık
@2miracles 1 Ocak
@cadolosum 3 Ocak
@hafsa nil 4 Ocak
@yelsem 4 Ocak
@Cennet irmagi 7 Ocak

HAMİLELER
@Dontsay KIZ:anneadayı:
@Sup3risi :anneadayı:
@madame wuu :anneadayı:
@Frkzhd :anneadayı:
@Gunayfur :anneadayı:
@Misk-i amber :anneadayı:
@onurumbenim :anneadayı:
@lucccck KIZ:anneadayı:
@er_sev :anneadayı:
@angelina 34 :anneadayı:
@ladys_girl :anneadayı:
@coffee84 ERKEK:anneadayı:
@Bekayyy ERKEK:anneadayı:
@Zuzu minnos :anneadayı:
@Beklenencanim :anneadayı:
@Tombikstugba :anneadayı:
@Meyvelipasta1 :anneadayı:
@TuruncuHayal :anneadayı:
@smy11 :anneadayı:
@Morenam :anneadayı:
@snesrn :anneadayı:
@Esraerol :anneadayı:
@busraturkmen :anneadayı:
@Princess91 ERKEK:anneadayı:
@melo11 :anneadayı:
@zuhrealam :anneadayı:
@Lovepinkbm :anneadayı:
@tontis76 :anneadayı:
@cgdmkrks :anneadayı:
@Sb12345 :anneadayı:
@sevilan :anneadayı:
Mina sevde :anneadayı:
@Mangetsu :anneadayı:
@Burcu251 :anneadayı:
@seydarella :anneadayı:
@ervil :anneadayı:
@sweett_ :anneadayı:
@fatos55 :anneadayı:
@ummulurve :anneadayı:
@yesilbalon :anneadayı:
@nothinggg :anneadayı:
@melegini_bekliyor :anneadayı:
@bulut29 :anneadayı:
@ALYALAL :anneadayı:
Krizantem cicegi :anneadayı:
@Sarisinbebek :anneadayı:
@tugceavhn :anneadayı:
@Pembegelin01 :anneadayı:
@Mrvmdpl :anneadayı:
@Senur94 :anneadayı:
meyis pelin :anneadayı:
@Burmera :anneadayı:
@Missyiru :anneadayı:
@Balcicekk33 :anneadayı:
gri penguen:anneadayı:
@ferishhh :anneadayı:
@bebem88 :anneadayı:
@nazlieylul :anneadayı:
@elmol :anneadayı:
@sensiz__asla123 :anneadayı:
@Prenseslale :anneadayı:
@xecexeza :anneadayı:
@siyahinci021 :anneadayı:
@fly0513 :anneadayı:
@Mrsbicak :anneadayı:
@Tugceilker :anneadayı:
@fatmaelifnur :anneadayı:
Ayla ak :anneadayı:
@derya6129 :anneadayı:
@Ceylin04 :anneadayı:
@Selinisko :anneadayı:
@zeran :anneadayı:
serhalask ERKEK :anneadayı:
@bote86 :anneadayı:
@Aschil07 :anneadayı:
biraqedere:anneadayı:

Ruken Akrep :anneadayı:
@Aynur5656 :anneadayı:
@lale_cik :anneadayı:
@Popliteal :anneadayı:
@melegim05 :anneadayı:
@OguzGencay :anneadayı:

la rosa :anneadayı:
@bitanecikk :anneadayı:
@fatmasecret19 :anneadayı:

mavs 24 :anneadayı:
@hande234 :anneadayı:
yb13:anneadayı:
20 temmuz 2017
xenforo-smilies-kk78.gif

Kızlar bugün yumurtlama günüm bitiyo. Eşim sabah karakol görevine gitti ,bir hafta sonra gelecek. Bir hafta yalnızım yani :KK43: çok üzülmüştüm ama şükür ki yumurtlama dönemine denk gelmedi. Eşim geldikten sonra zaten kan testi yaptrcam bu aylık çalışma bu kadarmış dün geceye kadar hergün ilişki oldu gün aşırı vs uğraşmadım. İnşallah işe yarar. Tutsun diye belimde yastıkla uyudum. Belimi sapıtmışım :)) bel ağrısı çekiyorum şimdi. Aah ah. Allah hayırlısı neyse onu versin.
Allah kavustursun canim hangi sehirdesin? bende bazen yalniz kaliyorum sukurki yumurtlamaya denk gelmiyor. Benimde bugun 14.gunum dun calisma oldu bu aksamda olucak muhtemelen. Benim bat 31 aralik senin?
Screenshot_2016-12-14-12-22-07.webp

michie michie canım ben 2014 yılında doğum yaptım ama istanbul atrşer memorialda o zaman 2000 tl hastahaneye 1000 tl de dr ye ödemiştim bursaya yeni taşındım inan fiyatlar hakkında pek bilgim yok ama istersen dorukta çalışan kadın doğum uzmanı arkadaşım yelizden fiyatlatı öğrenbilirm kurum varmıydı tamamen özel mi olacak canım

Back
X