2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

michie michie canım ben 2014 yılında doğum yaptım ama istanbul atrşer memorialda o zaman 2000 tl hastahaneye 1000 tl de dr ye ödemiştim bursaya yeni taşındım inan fiyatlar hakkında pek bilgim yok ama istersen dorukta çalışan kadın doğum uzmanı arkadaşım yelizden fiyatlatı öğrenbilirm kurum varmıydı tamamen özel mi olacak canım
ben ozel dusunuyorm su an hamile deglm ama insallah kalrsam devlette surunmek istemiyorm. Doktor,hemsire odalar hijyen hepsi risk ben cok titiz insanm dogum birakr saga sola bakarm.
Su an bursada deglm annemler bursada ama.
Orada bir doktor veya hastane icme sinerse orda dogumu dusuneblrm. Cok sukur dogum iznim olacak bikac ay.
O yzden arastirablsen veya kulagna calndgnda bilgilendrirsen cok sevnrm.
Ocakda bursaya gidecegm tavsiye yer olrsa bakarm hem

michie michie canım ben 2014 yılında doğum yaptım ama istanbul atrşer memorialda o zaman 2000 tl hastahaneye 1000 tl de dr ye ödemiştim bursaya yeni taşındım inan fiyatlar hakkında pek bilgim yok ama istersen dorukta çalışan kadın doğum uzmanı arkadaşım yelizden fiyatlatı öğrenbilirm kurum varmıydı tamamen özel mi olacak canım
ben ozel dusunuyorm su an hamile deglm ama insallah kalrsam devlette surunmek istemiyorm. Doktor,hemsire odalar hijyen hepsi risk ben cok titiz insanm dogum birakr saga sola bakarm.
Orada bir doktor veya hastane icme sinerse orda dogumu dusuneblrm. Cok sukur dogum iznim olacak bikac ay.

michie michie canım çekirge dorukta normal 1400 tl sezeryan 1809 tl imiş öğrendim arkadşımdan eğer orayı düşünürse. Arkadaşımı öneririm yeliz atik ismi

bursa da mı yapacaksın canım doğumu

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce test resimlerimi atmıştım size bazı arkadaşlar kanda baktır demişlerdi testim pozitifti fakat kanamam başlamıştı betahcg 107 çıktı bu şekilde üzerine adet gören varmı acaba aranızda???
Canım doktora gittin mi ve bir daha hcg baktırdın mı kimyasal olmasın

Bende aynı srnin gibi ilk defa ovülasyon testi deniyorum buay ve dün koyulaştı iki çizgide ve değerlendirdik akşamı.bu sabah çizgi yine koyuydu bu akşamıda değerlendirmekmi lazım acaba yardımcı olurmusun tatlım :)
ilk siliklestgi gun dahil degerlendrmenz lazm sansi maksimize etmek icn.
Sonra dinleneblrsnz

merhaba kızlar.pazar günü ovülasyon testinde pozitifi gördüm.ondan önce cuma günü çalışma oldu.pazar günü yani pozitif olduğu gün ve pzrtsi,salı üst üste devam ettim.yani bu sefer diğer aylara oranla günaşırı olmadı üstüste oldu.acaba tutma şansım ne olur bilmiyorum.dua edin kızlar yaaa :dua::dua:

merhaba kızlar.pazar günü ovülasyon testinde pozitifi gördüm.ondan önce cuma günü çalışma oldu.pazar günü yani pozitif olduğu gün ve pzrtsi,salı üst üste devam ettim.yani bu sefer diğer aylara oranla günaşırı olmadı üstüste oldu.acaba tutma şansım ne olur bilmiyorum.dua edin kızlar yaaa :dua::dua:
Bende 13.gun dun koyuyu yakaladim iliski oldu oncesinde de pazar iliski olmustu. Bugunde testim kopkoyu olmamakla birlikte yinede koyu cikti. Bu aksamida degerlendiricez. Bana kalsa yarinda iliski olsun istiyorum. Bu ayda boyle hergun denemis olalim bakalim. Kaçıncı denemen? Benim bat 31 aralik senin?

Bende 13.gun dun koyuyu yakaladim iliski oldu oncesinde de pazar iliski olmustu. Bugunde testim kopkoyu olmamakla birlikte yinede koyu coikti. Bu aksamida degerlendiricez. Bana kalsa yarinda iliski olsun istiyorum. Bu ayda boyle hergun denemis olslim bakalim. Benim bat 31 aralik senin?
Benim bat da 30 aralık hayırlısı artık nediyelim yeni yıla hamile girmeyi rabbim hepimize nasip etsin inşallah enkısa zamanda.

Eminmisin canim? Ben aritmide dogum yaptim hem hijyen bakimindan hem yaklasim bakimindan bide rahatlik olarak iyi geldi bana.devlette 2-3 kisi bir dogum yspio yeri gelio.odan yok wc yok.bilmiyorum ben slklntl yapjyorum iste.aslinda maddi acidan dewlette yspmam gerek kredi fln oduyoruz ama napiim.
Inegol devlet suan tek kisilik odalarda ve tek kisilik dogum salonlarinda dogum yaptryor.aritmi gorunuste evet cihangire gire cok iyi ama devlet hastanesindeki gibi 1. sinif malzemeler kullanilmiyoralesef.ticaret boyutunu dusundukleri icin herseyin ucuzu ozellerde..ama a sinifi haric.oralardada dogum 5 binden basliyor

Back
X