2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar 10+3 olduk sizce bi tahmin yapılabilir mi bakar mısınız ?

Eklentiler

• 20161216_145128.webp
    20161216_145128.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar adet Döneminde ağrı kesici içmek zararlı mi gercekten? Ağrıdan duramıyorum ağrı kesici içmezsem
Canım benim doktorum zararlı değil demişti kendine acı çektirme demişti bende çikolata kisti de olduğu için çok sancılı geçiyordu ve arveles içiyordum

@zehra ungmrs @gelmucizegel ROSE-MOON ROSE-MOON @buse smile
Her nasip vaktine esir dedi. Biliyorum dedim. İki ay beklemeyi senin için dedim biraz psikolojik olarak dinlen diye dedi. Belki normal da olur kafana takmazsan dedi bak az önce bir hastam geldi iki ay takip yaptık olmadı ara verelim dediğimiz ay oldu dedi. Biliyorum nasip olduğunu dedim. Yıl başından beri istiyoruz yeni yıl geldi. Biliyorsunuz benim yumurta tembelliğini dedim istiyorsan yine klomen veririm dedi yok istediğim için demiyorum dedim kendiliğinden büyümüyor yeterince. Mesela ilk ay ekimde yani büyüdü ilaçla 24 milim oldu bu kez de çatlamadı o da dedi tekrar senin çatlama problemi de var zaten e dedim o zaman bu ara vermek normal yolla olur anlamına gelecek mi? İstersen kan değerlerine bakalım dedi çünkü soruya verecek cevabı kimse bilmiyor. Fsh,lh,el,tsh,prl bunlar hakkında bilgi m yok ama bakalım istersen sorun olduğunu zannetmiyorum ama dedi verdik kan bakalım öğleden sonra çıkacak hayırlısı. İstersen yine takip yaparım dedi. Sonuca göre konuşacağız kızlar özetle görüşmemiz

kader kısmet olduğunu bizlerde biliyoruz. doktorları daha realist sanıyordum ben canım. hormon testleri çok önemli fsh,lh,e2,prolaktin,progesteron vb. onlara bakıp yumurta tembelliğinin kaynağını bulması lazım bence. sadece ultrason muayenesi yeterli olmaz ki.

doktor tedaviye ara verse bile sen yine acaba ne yapsam da yumurtaları geliştirsem çatlassam diye birşeyler yapacaksın. kendin ve önemlisi çocuğunun kardeş isteği tetikleyecek bunu. sonra dr kontrolü olmadan yapacağın şeyler sorun olabilir mesela incir yemek prolaktin değerini artıyor benimki 31 sınırda bunu bildiğim için yiyemiyorum. bazı gerçekleri bilmek gerekiyor canım benim.

vee tabiki Allah büyük , rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin dualarımız kabul olsun inşallah ;)

Hamile olan arkadaşlar hamileliğin ilk aylarında su gibi akıntınız oluyor muydu ben de çok oluyordA bazen altıma kaçırdım sanıyorum kokusuz rengi olmayan bir sıvı

Back
X