2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben pek takmiyorum ama istiyorumda hayirlisi insallah dogru zamannda olur

Kızlar gunaydin 2 gundur idrar yolu enf olustu. Idrarimi yaparken aglayacak derecede. 3 yil once olmustum antibiyotikle gecmisti. Bol su iciyorum limonlu su iciyorum afedersiniz sirkeli suyla taretleniyorum. Dr.a gitsem antibiyotik verecek ve ya hamileysem diye kullanmiycam. Persembe esim sperm testi icin hast.gidecek. Bende onunla gidip idrarda enfeksiyon testi vericem.

Sizin dogal bitkisel onerileriniz var mi idrar yolu enf icin? Ve bi umut hamileysem gebelige zarari var mi bu enfeksiyonun? Bat 31 Aralik, dahada cok var.

Son düzenleme:
evett adetim geçti canım halada gelen giden yok bekliyorum bakalım ne olcak aşırı derecede su gibi akıntı kasık bel ağrısı ve son 5 gündürde göğüs hassasiyeti var canım adet ağrısı yaşadım ama olmadı :)

Ooh mutlu haberi sen bize :)) inşallah

ay dün vericektim ama kan 1.2 çıkınca testide paylaşasım gelmediii hele eşimin gözleri o anki hisleri gözümün önünden gitmiyo inşallah 1 2 güne güzel sonuçlar veririm size böyle başına gelen varmı ya adeti geçip kanda 1.2 çıkıp testi pozitif olan

Benim reglden 3 gun once 2.00 cikti. Bugun reglim gecikeli ilk gun. Ama hafiften karnim agriyor gelecek galiba kirmizilar. Insallah senin degerin yukselir canim.

Kizlar ben adet oldm malesef bugn 3. Gunum ama bu ay doktora gitmicem kendi haline birakdm artk yeni bat 12 ocak

Kızlar benim regl bitti bugün başladım ben soğan kürüne bişey sormak istiyorum ovulasyon testi aldım şimdi bunu ne zaman yapayım bugün bi tanesini yapıp bakmak istiyorum durum nasıl diye ama bende lh yüksek cıktıgı için doktor pco var demişti gecen ay 1 aydır ilaç kullanıyorum ayrıca 3 gündür de hayıt tohumu çayı içiyorum bu testi etkiler mi ki lh nin yüksek cıkması 1 ay once 16 idi şimdi kaç bilmiyorum pazartesi randevum var o zaman bakblcm kısaca pcı olup kullanan varmı pco da doğru sonuc verrmi

ben onları yaptım hiç sonuç alamadım, adet döneminde dr gittim. İğnelerle yumurtamı büyütüp çatlattı. Aşılama yaptı. 4 yıldır uğraşıyoruz tüp bebek dahi yaptık. Ama kısmet bu zamandaymış. Tuttu şimdi 6.haftadayım hamileliğimin. İnşallah bırakıp gitmez.

bugün güzel haberler alacakmışız gibi hissediyorum hatta bir kaç kişiden günümüz hayırlı olsun inşallah
hım normalden daha mı yüksek oluyormuşuz hamile kalınca elimi alnıma değdirdimde pek sıcak değilim bence bakalım hayırlısı
ilahi sen ya.:))) bende duymuştum burda mıydı ki baska topikte okudum sanrm hatırlamıyorum :)) kendi yaptıklarıma gülüyorum geçen ay idrarın içine kabartma tozu attım deliyiz deli
abbooooo kabartma tozumu hoş limonla aynı mantıktır tortumu oluşuyor evet deneyenlere bakalım hamiş kalırlarsa bir nevi doğruluğunu ispatlamış oluruz

walla bu forumları takip ederek öğreneceğim çok şey var hamiş kalsak bu defada cinsiyet için bir sürü yöntemler öğreniriz demi ama

Benim reglden 3 gun once 2.00 cikti. Bugun reglim gecikeli ilk gun. Ama hafiften karnim agriyor gelecek galiba kirmizilar. Insallah senin degerin yukselir canim.

hatırlıyomusun biz geçen ayda seninle birlikte bat takip etmiştik :) koca karı testleri falan yapmıştık hehehe inş değerlerimiz yükselir benim batım 3 gün geçiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…