2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ne çekmişsin be tatlım artık o bebek o göbüşe gelmezse bilemiyorum yani hamile olmaman daha az ihtimal bu performansla

ah canım ah bu daha neki çişini kaynatanı bile duyduk

İnsan çaresiz kalınca neler yapıyo canım bilmez miyim ben neler yaptım. Hele bu ay adet olaym neler yapcm daha :)) acaba bunun kesinliği var mı deneyen falan ama ebeyse yani neblm. Olabilir gibi. İdrarı yaptıktan hemen sonra yapmadın dimi sonradan yaptın limonu attın içine? Sen bana bakma bende yaparım eserse :)) yarın gebelik testi yaptırsana hatta kan vermeye git bence. İki gün kalmış çıkar yani belirti varmı

Vallaha şubat ayından beri belirti dinliyorum kendimde fenalık geliyor bazen.Belirtim yok.İdrarımı yaptım içine yarım limonun yarısını sıktım.Hemen beklemeden 20 sn içinde dibe çöktü tüm tortu limonun tortuları.Bu teste göre doğruysa hamile olmam lazım :) :) inanmak isterdim ama inanasımda yok dedimya umut dünyası .

Kıyamam ben sanaa inşallah vardır canım. Kendini dinleme kız akışına bırak diycm de artk günün gelmiş :)) test ne zaman yaptrcaksn bat geçince mi, düzenli midir adetin

Kıyamam ben sanaa inşallah vardır canım. Kendini dinleme kız akışına bırak diycm de artk günün gelmiş :)) test ne zaman yaptrcaksn bat geçince mi, düzenli midir adetin
Adetim düzenli evet en fazla bir gün önce bir gün sonra atar.Bıktım önce yapmaktan artık geçsin öyle bakalım.Her ay her ay offf

Adetim düzenli evet en fazla bir gün önce bir gün sonra atar.Bıktım önce yapmaktan artık geçsin öyle bakalım.Her ay her ay offf
Canını sıkma böyle yıpratma kendini. Var bi zamanı işte, inşallah zamanı gelmiştir. Herşeyden önce hayırlısı. Hayırlıca sağlıklıca olsun inşallah. Bekle biraz. İnşallah kırmızılar hiççççç gelmez ♡

ya keşke bu eski hamilelik testlerini hamişler tek tek yapsada sonucu buraya yazsalar ne iyi olur yarın Nisaberatim inşallah pozitif alacak kan sonucunu bu duyduğum eski yöntemlerin hepsini denettircem ona ceza kaç gündür yazıyoz o da bizim için yapsın artık dimi ama

Evet aslında denemek denetmek lazım

Aynennnn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…