Ne guzell darisi basimiza isim dusundunuz mubenide ekleyin dogum 12 nisan , bebegim erkek
Haha valla adamlari ne hale getirdik bebis icin yemeleri ayri bilgilenmeleri ayri benimki de bende nolsa bak bunlar hamile olunca oluyomus diye beynimi yiyo
Kesinlikle cok sukurAyne yaaa dusunuyorumda cok sukur boyle eslerimiz var ne kadar guzel bunu yasamak bile her seye deger
Kizlar 2 gundur kasiklarimda huzursuz bi agri oluyo ara ara ya sanciyla agri arasi bazende batma halinde reglime 10 gun var erkenmi gelcek nolcak moralim bozuk cok da durgunum esim de diyo durgun keyifsizsin diye gunduz ne keyifliydim halbuki
Ayy ne guzell yeni bir bebisss haberi dahaaaKizlar p.tesi doktora gittim 4 haftalik gebesin dedi cuma gunu gel keseyi belki goruruz dedi sizce cuma gunu gidim mi yoksa randevumu haftaya mi erteleyeyim
Tesekkur ederim bende giderim keseyi goremezsem diye korktumAyy ne guzell yeni bir bebisss haberi dahaaa
Bence git erteleme
Bilmiyorumki canim calismiyorumda ay basindan beri evden pek cikmiyorum ayaklarim cok usur corap patik ne varsa giyerim kolayda isinmiyo insallah gelmez kirmizilar yaCanim daha cok varmis dusunmemeye calis usutmus olabilir misin havalar xoook sogukk
Benimki negatif çıktı. Doktor kedi köpek sevmiceksin dedi. Kuşum var dedim evin dışına salmıyosan hiç bişey olmaz dedi.Pozitif mi olması gerekiyo yani?? Aaa ilk defa duyuyorum. Ben çocukluğumdan beri hayvan manyağıyım kediyi köpeği öper koklardım hep. Şimdi de kuşumuz var onu öpüyorum ağzımdan çekirdek yiyo falan. Korkuyorumda bişey olur mu ki diye. Nebilm anlamadım valla
İdrar çıkmayinca kan neden vermeyi düşündün canım
Adet mi geçti
Kizlar size cok komik bir sey anlatmak istiyorum
Dun regl oldugumdan beri esime pskolojik baski yapiyorum saka ile karisik ke dini hazirla calismalara baslayacagiz pekmez findik macun ne bulursan vs diye
Biraznonce mutfaga gittim dolaptan bardak aldim su iciyorum kafami bir cevirdim tezgahin uzerinde pekmez dolu kap yariya inmis bir gulme aldi beni o an suyu puskurttum Allah im cok sirin yaaa gulmekten karnima agrilar girdi ya
Cok sevindim canim hayirli olsun simdiden yarin hemen kan verKızlaaaaarrrrrrrrr dayanamadım şuan yaptım testiii ve silik çizgi
Aaaa canım hayırlı olsun çok sevindim adet tarihin geçtimi belirtin var mıydı ovu testi kullandın mıKızlaaaaarrrrrrrrr dayanamadım şuan yaptım testiii ve silik çizgi
Kızlaaaaarrrrrrrrr dayanamadım şuan yaptım testiii ve silik çizgi
Yaaa ama başta çok koyu çıktı sonradan gitti o çizginin koyuluğu neden ? Hatta yaparken aşırı sevindim fln ama gittiCok sevindim canim hayirli olsun simdiden yarin hemen kan ver
son adet tarihiniz ne? bende 2 gün silik gördüm 3. gün kan verdim hcg 41 çıktı hamileyimKızlaaaaarrrrrrrrr dayanamadım şuan yaptım testiii ve silik çizgi
Evet adet başlayınca öğlen akşam 3-4 taneAynen sensin
İnciri sormuştum günde kaçtane yemem lazım birde adetin ilk günü başlayım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?