2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Haha valla adamlari ne hale getirdik bebis icin yemeleri ayri bilgilenmeleri ayri benimki de bende nolsa bak bunlar hamile olunca oluyomus diye beynimi yiyo

Ayne yaaa dusunuyorumda cok sukur boyle eslerimiz var ne kadar guzel bunu yasamak bile her seye deger

Kizlar 2 gundur kasiklarimda huzursuz bi agri oluyo ara ara ya sanciyla agri arasi bazende batma halinde reglime 10 gun var erkenmi gelcek nolcak moralim bozuk cok da durgunum esim de diyo durgun keyifsizsin diye gunduz ne keyifliydim halbuki

Kizlar 2 gundur kasiklarimda huzursuz bi agri oluyo ara ara ya sanciyla agri arasi bazende batma halinde reglime 10 gun var erkenmi gelcek nolcak moralim bozuk cok da durgunum esim de diyo durgun keyifsizsin diye gunduz ne keyifliydim halbuki

Canim daha cok varmis dusunmemeye calis usutmus olabilir misin havalar xoook sogukk

Kizlar p.tesi doktora gittim 4 haftalik gebesin dedi cuma gunu gel keseyi belki goruruz dedi sizce cuma gunu gidim mi yoksa randevumu haftaya mi erteleyeyim
Ayy ne guzell yeni bir bebisss haberi dahaaa
Bence git erteleme

Benimki negatif çıktı. Doktor kedi köpek sevmiceksin dedi. Kuşum var dedim evin dışına salmıyosan hiç bişey olmaz dedi.

İdrar çıkmayinca kan neden vermeyi düşündün canım

Adet mi geçti

Yok adet günüme var canım da kan pihtilasmasi var bende erken öğrenmek için ama ne biliyim ışte. Kan vermekten hoşlanmıyorum aslında damarlarımi çok zor buluyorlar

Ayy çok hoş inşallah aynı heves aynı destekle devam ederler. Benim esimde hevesle özel alışveriş yapmıştı kendine neler olduğunu yazmayın hamileler var siz tahmin edin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…