2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canlar son 1 saattir sol kasigim batıyor gibi oluyor iğne saplanir gibi anlatamadim tam ama yumurtlama zamanlarimdayim sanirim ondan ayy dün iliski olmustu insaAllah tutar hayırlısyla
Sık yazmıyorum biraz kafam dagilsin diye ama takipteyim sizleri

Tesekkur ederim bende giderim keseyi goremezsem diye korktum
Korma cnm bence belirsizlikten iyidir git sen hem bebis varsa bugun gormezsen haftaya gorursunnn :)
Bilmiyorumki canim calismiyorumda ay basindan beri evden pek cikmiyorum ayaklarim cok usur corap patik ne varsa giyerim kolayda isinmiyo insallah gelmez kirmizilar ya
Ins cnm ons bebis gelir inss
Ons cnm inc

Kızlaaaaarrrrrrrrr dayanamadım şuan yaptım testiii ve silik çizgi
Yaaaa cokkk guzellll cok sevindmmmm

Ins cnm guzel haberlerin i bekliyoruz

Su adet oldugumda listenin sonuna dusuyrm ya coook uzun geliyo zaman ya bekle bekle dur Insallah bu liste hep hamis dolar kompleeeee

Ne yiyon tatlim bana da soylermisin bende yiyeyim reglimin 2.gunu guclenmeliyim
Bizim burda hatunun tarifi var kuru incir yumurtlmk icin cnm adetin 2. Gunu gunde 4 tane falan yiyorum bnde basladim bi 10 gun suyu kist yapabiliyms buyutup catlatmiyomus o yuzdn sadece kuru incir aldm yiyorum bi 10 gun yicm yumurtalari olgunlastryor insallah bu ay tutar sende dene cnm

Aaa bir arastirayim bende yapayim tam gunumdeyim ins faydasi olur cmm.. cok tesekkur ederim.
Esimede keci boynuzu aldim onu parcalara bolup kaynatip demlendiriyosun sabsh aksam 1 cay bardagi icircm onada kaynak saglam hem o herseye iyi geliymus anlatabildm mi :)))

Keciboynuzimda var ben de yapayim ben guclenirken oda guclensin dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…