2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bana doktorum solgarinkini onermisti canim. Tavsiye ederim.
bi bakayım canım teşekkür ederim
aaa canım benim hoşbuldum nasılsın? sende mi bebek düşünüyosun
sadece folik içermesi daha iyi sanırım 6 ocakta randevu aldım bende doktorum ne önerir bilmiyorum ama şimdiden kullanayım diyorum reçetesiz alabiliyo muyuz
Ben previt positiv diye bir multivitamin var içinde her vitamin var ve 600 gr folik asit var onunla hamile kaldım arada folio da kullandım elimde vardı onun içindede iyot folik asit ve b12 var canım
off ne çok çeşidi varmış bunun ya hangisini alsam kafam karıştı iyice

Canım sen yaptın mı test ?? Ya sol tarafında çok değişik bir ağrı var sanki biri orayi birşeyler kurcalıyor birşey yapıyor gbi gaz değil eminim böyle etime bise yapiyo gbi birde ani ayağa kalkarsa birden ağrı giriyo oraya üsütmedm insallah.. snde belirti varmi Pariskizim

Darısı başıma inşallah umut doldum canım. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Bende hiç ama hiççç belirti yok canım o yüzden pek beklentim yok bat günü yapıcam test olmaz isem

KIZlar acil bir şey sorcam bugün doktora gittim 6 hafta 1 günlük olmuş kese 1.17 cm olmuş ama kalp atışını duyamadı geçen hafta kalp atışı oluşmaya başlamış demişti yanıp söndüğünü göstermişti yarın radyalog baksın dedi ona sevk etti ona göre değerlendirme yaparız dedi başına böyle bişey gelen var mı lütfen acil cevap bana bu hafta duyulması gerekirdi dedi

Kızlar bazı,arkadaşlar,biliyor arada,yazıyorum pco,var,bende,bu ay,soğan,kürü uyguluyorum 8. Gün bugün uyguladığım bende,pco var,randevum,vardı gittim doktor kan,testi yapmadı pco da 2 yada 3. Günler mi kan,testi yapılıyor bilmiyorum oyle,dedi,regl olunca 2-3 günler de,yapmak,gerekiyor dedi zaten oyle,hemen,gececek bişry değil pco,zaten,gecmez dedi 1 seneden evvel de,tedavi yapmıyoruz,cocuk,için dedi velhasıl pco olup soğan,kürü ile cok,hamile kalan gördüm bende,o,yüzden kullanıyorum ve ovu testi ile,takip,ediyorum yumurtlama zamanını kaç gün silik cıkınca 2 gün yapmadım 13-14 ncü Günü bekleyeyim dedim sat 13 aralık bugün 14. Gün sizce yumurtlama günü bugün mü

kalp atisi mi yokmus durmus mu pek anlayamadım ama eger durmus olsa direk derdi ve eve gondermezdi.benm başıma geldi daha önce ve direk yatis verdiler hatta renkli dopler mi ne diyolar emin olmak icin ordanda baktlr yoktu kalp atisimsiz yinede baska bi dr a da gidin derim

Yok durmuş felan demedi hatta ben dedim ki geçen hafta atmaya başladığını söylemiştiniz yanıp yanıp sönüyordu dedim notlarına baktı bana keseyi görmüşüzdür yarın renkli doppler için radyalog baksın dedi renkli doppler nasıl çekiliyor inş doktor görememiştir ve miniğimin kalbi atıyordur doktor bugün bir de 3 ameliyata girdi acaba yorgunluktan görememiş olabilir mi

Şu an çok panik bir durumdayım

pa
Şu an çok panik bir durumdayım
panik yapma belki dalgindr hatirlamiydr. ozaman sadece kesekyi gordu kalp atisi daha baslamamstr.ayni ultrason gibi oda ama degisik bisey renkli olan daha ayrintili sanirim.drun kafasi karisiktr bence sen cok kafani takma hatta yarin baska bi dr a gorun daha iyi hissedersin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…