- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
İnsallah canım yaa bn rüyamda bugün hastaneye gitmisim 76 çıkmış sonuç ve bn eve gelip halay cekiyorum daha 4 gün var ve çıktı ve hamileyimmm diyorummCanım bende bu ay bat dan vir kaç gün önce rüyamda gebelik testi yapıyordum hanileydim ve gerçekten hamileyim sende hamile olabilirsin
Süper canım gözün aydın ben daha ilk yarın gideceğim kan testine inşallah benimde değerim iyi çıkarKizlar iyi ki gtmisim teste.
Kalbim cok ferahladi.
Cok sukur guzel bir deger gordum
"Doktoru bekleme teste gt rahatla" diyen arkadaslarima minnetlerimi sunuyorum
@yanne @friendlyfriendly @BarSer @YaKaMoZz-z @Elifsaminesnes88 S selifor @maya_gallo Pariskizim S sakyuz
canm bnde rüyalara inanıyorum önceki gebelikte 2 gün önce görmüstm hamile ciktm ve 2 aylık olunca erken doğumla hastaneye gidip kanamam oluyordu bu bebk dogmz diyordu doktor tedirgin oldum ve doktora gittim boş gebelik mis aldılar kurtajlaCanım bende bu ay bat dan vir kaç gün önce rüyamda gebelik testi yapıyordum hanileydim ve gerçekten hamileyim sende hamile olabilirsin
İlişki öncesi eşine sade türk kahvesi ce bitter çikolata ver canım birde ilişkiden sonra soermler rahime daha iyi ulaşsın diye kegel egzersizi yap internette tarifi mevcuyKIZLAR BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BEN SOĞAN KÜRÜ YAPIYORUM 8. GÜNÜ BUGÜN BU ARALAR YUMURTLAMA,GÜNLERİM,DEĞERLENDİRCEM SİZLER YANİ GEBE OLANLAR :) ACABA BAŞKA NELER YSPABİLİRM EŞİM İÇİN KENDİM İÇİN İLİŞKİDEN SONRA,YARIM,SAAT KALKMIYORUM İDRARA GİTMİYORUM DAHA NELER ETKİLİ OLBİLİR TECRÜBLERİNİZE İHTİYACIM,VAR
Canım yerleşme kanaması tam acet tarihine denk geliyot ve kahverengi kahve telvesi gibi lekeler oluyor ben ilk gebelikte yaşadım iğne yaptılar çok şüküt sağlıkla doğdu oğlummichie canim sen yerlesme kanamasi yasadinmi ?
İnşallah canım neden olmasın allah ol der ve olurİnsallah canım yaa bn rüyamda bugün hastaneye gitmisim 76 çıkmış sonuç ve bn eve gelip halay cekiyorum daha 4 gün var ve çıktı ve hamileyimmm diyorumm
Gozun aydin canım .Kizlar iyi ki gtmisim teste.
Kalbim cok ferahladi.
@yanne @friendlyfriendly @BarSer @YaKaMoZz-z @Elifsaminesnes88 S selifor @maya_gallo Pariskizim S sakyuz
Hayırlı olsun canım inş bende yarın hayırlı haber alırımKizlar iyi ki gtmisim teste.
Kalbim cok ferahladi.
Canım süper çok sevindim, inş kese ve kalp atışı var sıradaKizlar iyi ki gtmisim teste.
Kalbim cok ferahladi.
Çok sağol canım bence,de,yarın koyulaşırİlişki öncesi eşine sade türk kahvesi ce bitter çikolata ver canım birde ilişkiden sonra soermler rahime daha iyi ulaşsın diye kegel egzersizi yap internette tarifi mevcuy
Ayyyy muhteşemmm çok mutlu oldummm iyiki gittin canımmm benimm artık endişelerin bitmiştirrr harikaaa gerçekten dua ettim sanaKizlar iyi ki gtmisim teste.
Kalbim cok ferahladi.
Yaaa dün gece rüyamda ablam bana dediki sen hamilesin kesin dedi ben yinede kimseyle paylaşmadım kendimi kaptırmayım dieCanım bende bu ay bat dan vir kaç gün önce rüyamda gebelik testi yapıyordum hanileydim ve gerçekten hamileyim sende hamile olabilirsin
Gözünaydın canım. 360 lardan söz ediyorduk 775 çıkmış süpeeerKizlar iyi ki gtmisim teste.
Kalbim cok ferahladi.
hayr canm henuz yasamadim. Benim bugn reglin 28. Gunu adetlerm duzenli olsayi bat derdm. Ama gecen ay 35 gunde adet oldgm icn bisey diyemiyormmichie canim sen yerlesme kanamasi yasadinmi ?
sorma yav sok oldum cok sevndm. Cok guzel geldi. 300lerde gelse yine sevnrdm. Allah herkese nasip etsn ne guzel duygularGözünaydın canım. 360 lardan söz ediyorduk 775 çıkmış süpeeer
canim ne zaman test yapmayi dusunuyosn pekiYaaa dün gece rüyamda ablam bana dediki sen hamilesin kesin dedi ben yinede kimseyle paylaşmadım kendimi kaptırmayım die
gercekten oyle. Cok naif bir duyguonemli degil canim iyi haberlerini almak onemli olan ALLAH hepimize o heyecani yasamayi nasip etsin
sagol canim allah razi olsn. Cok merak ediyorm sen en iyisini yaptn sabrla bekledin. Degerlern cikinca hemen yaz. Bakalim doktor ne diyecek cok heycanli..benm dr. Randevum persembe gunuSüper canım gözün aydın ben daha ilk yarın gideceğim kan testine inşallah benimde değerim iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?