Rica ederim ne demek kese için sanırım hemen gmrünmezse korkma benim pzt görünmedi çarşamba gel dedi gittim yine yok dış gebelik sandık değerlerimde çok yükseti meğerse ikizmiş ondan geç göründüler yani cuma göründüler hep sua et sakavat çek rahatlatoır elini karnına koy rabbi inni nezertu leke ma fi batni muharraran fe tekabbel minni inneke entes semiul alim oku bunu bol bol okuyun kızlaryanitin icn tesekkur ederm canim.
beni doktorum 4+3 de cagrdi. Persembe gunu icn.
muhtemelen erken ama cok merak ediyorm
oyle miiRica ederim ne demek kese için sanırım hemen gmrünmezse korkma benim pzt görünmedi çarşamba gel dedi gittim yine yok dış gebelik sandık değerlerimde çok yükseti meğerse ikizmiş ondan geç göründüler yani cuma göründüler hep sua et sakavat çek rahatlatoır elini karnına koy rabbi inni nezertu leke ma fi batni muharraran fe tekabbel minni inneke entes semiul alim oku bunu bol bol okuyun kızlar
Ben bi hamile kalsam esenyurt cosar anam da kalanadik kikonuyla alakasiz ama kiz sen bi hamile kalsan buralar coşar ha
Oyle deme cnm bkrsn 2017 bize ugur getrr bnm takvime gore yum. Tam 1 ocak bklm bizimle olck mi dicmde herif gidiyo bn subata kaliymmerhaba kızlar bat yarındı ama ben az önce regl oldum bittikten sonra kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum kontrol amaçlı. çok üzgünüm anlatamam kendimi inanılmaz kötü hissediyorum.artık 2017ye kaldım .
hahahasen bi hamile kal da benim sorucevap baslgni doldururuz alimallahBen bi hamile kalsam esenyurt cosar anam da kalanadik ki
Sana aciyorum simdi sen hamilesin ya bn habire sana sorar dururum hele bide kalsam basinin etini yiiirim artik
Belli bi sayı yok canım istediğin kadar hergün oku devamlı oku ben hep okuyorum. İnşallah güzel haberlerle gelirsin ama göremesen korkma bekleoyle miidemek ikizler ha ne guzel mutluluk carpi iki
Dua icn sagolasn canm bilmiydm bunu. Sayisi var mi okumamiz gereken
Ben zaten hicbisey goremeyecegmzi dusunuyorm da bi heves gidiyoruz iste
tamam canim sagolasn.Allah razi olsn okumaya basladm bileBelli bi sayı yok canım istediğin kadar hergün oku devamlı oku ben hep okuyorum. İnşallah güzel haberlerle gelirsin ama göremesen korkma bekle
Hepimizdrn canım anlıuorum seni herşey gönlünüzce olsuntamam canim sagolasn.Allah razi olsn okumaya basladm bile
Canimsinnnnnhahahasen bi hamile kal da benim sorucevap baslgni doldururuz alimallah
su isleri yariyil tatiline getir 24 saat online olurum
Cnm kabizlik yediklerindn olablr o bndede oluyo bata 20 gun varmis daha yum. Bile olmamistrBirde bende iki gunidr kabizlik oldu ya genelde ben hic olmam ve kramplar var karnimda bir sisignlik var bat a da 20 gun felan var acaba demek istemiyorum umutlenmek de istemiyom neler olauyoo
Bende farkindayim bunun gecen ay üst üste iki kere regl oldum belki yine mi oluyorum da demiyo değilim bakalim hayrlsii ama Rüyam az da olsa beni çok sevindirdi ins kismetki bir ruyadirUmutlukartalice canim ruyan hayir olsun. İnsallah mujde ruyasidir ama su da var ki bata 20 gun varken gebelk belirtisi olmaz. Daha hormon kana bile gecmemistr dollenme olduysa.
Sabir sabir sabir.
Bizler icn en zoru bu ama bekleyen dervis muradina ermis
Aynen canim bos umitlere kapilmak istemiyorum zaten yediğinden de olabilir kabizlik bakalkm 16 ocak gekcekmi öyle uzak geliyoki sanki bir yil vermiş gibi ve aynen ovum halen olmadi lh testleri kullaniuoirm bugün biraz koyulasti gibi ileriki günlerde daha da konularda bebisim babaindsn annesine gelirCnm kabizlik yediklerindn olablr o bndede oluyo bata 20 gun varmis daha yum. Bile olmamistr
Mesela bnm bu gun kasik agrilarim oyle cok ki inanki bata yakin olsa hamilelik sanrdm o derece yani cunku daha yum. Bile degil bnde belirtileri biz kafamizda kuruyrz en ufak seyi ina yoruyorz ama aslinda usutuyrz yada yediklerimizn etkisi oluyr umarm bu ay olur bebsn ve o bat gelmez cnm
Hmm bnmde 16 ocak cnm daha dogrusu 14 te bn 16 hesapliym artik akillandm normal gune 2 gun daha koyuyrm bn cnm batdasim bnm ben bu ay umutsz vakayim ama yinede heyecni yok degil eeee bekleki gelsn simdiAynen canim bos umitlere kapilmak istemiyorum zaten yediğinden de olabilir kabizlik bakalkm 16 ocak gekcekmi öyle uzak geliyoki sanki bir yil vermiş gibi ve aynen ovum halen olmadi lh testleri kullaniuoirm bugün biraz koyulasti gibi ileriki günlerde daha da konularda bebisim babaindsn annesine gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?