- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
Bnce bzm yum. Beyenmiyr sen git oburu gelsin dye diye olduruylar bizim yavrulari zaten onlarin cani nekiSanki spermler bana daha sen çok beklersiniz diyip benden kaciyoalr yaş :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnce bzm yum. Beyenmiyr sen git oburu gelsin dye diye olduruylar bizim yavrulari zaten onlarin cani nekiSanki spermler bana daha sen çok beklersiniz diyip benden kaciyoalr yaş :))
Aynen ya begenmiyolar yada spermler gelmek istemiyorumBnce bzm yum. Beyenmiyr sen git oburu gelsin dye diye olduruylar bizim yavrulari zaten onlarin cani neki![]()
Canım ben başlarda yumurta süt ve peynir yiyordum 1 dilim tam buğday ekmeği ile birlikte. Tok tutuyor aralarda ceviz kayısı yiyebilirsin. Kabızlık sorunun yoksa muz yiyebilirsin ama çok yeme kilo yapıyorHamileanneler ben çok sık acıkıyorum fazla bişey yiyemediğim için siz napıyosunuz ney tok tutuyor Zırt pırt acıkıyorum
Aynı sorun bende de vardı canm hafif enfeksiyon çıktı smearda fitil kullandm ama aynı çok bir değişiklik yok idrar yolu enfeksiyonu var sanirm bnde doktor birde onun için tek şase ilaç vermişti ondan sonra rahatlamstim sanirm sorunum idrar yolu enfeksiyonu senin de öyle olabilirMerhaba hanimlar, sizlere bir soru sormak istiyorum biraz ozel olacak ama iliskiye biraz ara verince (ozel gun nedeniyle vs) birliktelikte bende cok yanma aci oluyor sizce enfeksiyonum mu var ? Doktora gittigimde enfeksiyonum yoktu. Basina boyle bir sey gelen var mi? Ne yapmam gerekiyor. Doktora mi gitsem?Biliyorum burasi hamile olmak isteyenlerin ve hamilelerin topigi bende hamile olmak istiyorum bebis calismalarina basladik boyle bir skintim var yardimci olursaniz sevinirim
![]()
Bugün fena yoğundum ama aklımda sizde kaldı nasıl bir batma oldu kasıklarıma anlatamam ama sonra geçti şimdi daha iyi başkada hiç birşey yok vallahi göğüslerde felan hiçbişey yokyaa insallah gelmez. Pariscgm korkma o his bende 4 gundur var ama cok sukur adet olmadm daha belki senin de boyle olur![]()
Canim smear bana da cekti doktor enfeksiyon ile ilgili bir sey siylemedi. Normalde de idrar yaparken problemim olmuyor. Renginde de problem yok. Acaba tahris mi oluyorum diye de dusunuyorum ama bilemiyorum. (Kizlar ozele girdim birazcik ama tam olarak sorunu anlatabilmek icinAynı sorun bende de vardı canm hafif enfeksiyon çıktı smearda fitil kullandm ama aynı çok bir değişiklik yok idrar yolu enfeksiyonu var sanirm bnde doktor birde onun için tek şase ilaç vermişti ondan sonra rahatlamstim sanirm sorunum idrar yolu enfeksiyonu senin de öyle olabilir
Olabilir canım . Bndede bugün oldu koyuluk ve hafif yanma ordan anladm.. geçer umarm yaa olur arada öyleCanim smear bana da cekti doktor enfeksiyon ile ilgili bir sey siylemedi. Normalde de idrar yaparken problemim olmuyor. Renginde de problem yok. Acaba tahris mi oluyorum diye de dusunuyorum ama bilemiyorum. (Kizlar ozele girdim birazcik ama tam olarak sorunu anlatabilmek icin)
Yarın yumurta yiyeyim bari normalde severim ama hamilelikte biraz tiksindimCanım ben başlarda yumurta süt ve peynir yiyordum 1 dilim tam buğday ekmeği ile birlikte. Tok tutuyor aralarda ceviz kayısı yiyebilirsin. Kabızlık sorunun yoksa muz yiyebilirsin ama çok yeme kilo yapıyor
Ins. YaOlabilir canım . Bndede bugün oldu koyuluk ve hafif yanma ordan anladm.. geçer umarm yaa olur arada öyle
canm ayni durumdayz benm hafta sonum resmen regl sancisi ile gecti oyle uzuldm ki adet mi olacagm diyeBugün fena yoğundum ama aklımda sizde kaldı nasıl bir batma oldu kasıklarıma anlatamam ama sonra geçti şimdi daha iyi başkada hiç birşey yok vallahi göğüslerde felan hiçbişey yok
İnşallah öyledir benimkide valla çok sağolcanm ayni durumdayz benm hafta sonum resmen regl sancisi ile gecti oyle uzuldm ki adet mi olacagm diyecok sukur dunden beri rahatim.
Benim de goguslerde fark yok.
inşallah canım benim bu yıla iyi haberlerle başlayalım ocak ayında.Allah kolaylık versin canım görev falan mıOyle deme cnm bkrsn 2017 bize ugur getrr bnm takvime gore yum. Tam 1 ocak bklm bizimle olck mi dicmde herif gidiyo bn subata kaliym