- 3 Ekim 2016
- 1.114
- 1.696
- 83
- 35
>10000 çıktı yanlış yazmışım
Maşallah .. Allah sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım. .. bize de dua et . Hayırlı sağlıklı bebek sahibi olmamız için ... senin adına cok mutlu oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
>10000 çıktı yanlış yazmışım
Çok teşekkür ederim canım haftaya gideceğim doktora gitmişken kalp atışını duyalım diye bekliyorum allah sanada nasip etsin inşallah en yakın zamandaAyy ne guzl bebeği gordunmu canm keseyi görmüssündr muhakkak
Çok sağol canım hayırlısı şle sanada nasip etsin inşallah allahım tüm gebelik isteyen herkese duamMaşallah .. Allah sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım. .. bize de dua et . Hayırlı sağlıklı bebek sahibi olmamız için ... senin adına cok mutlu oldum![]()
Allah kolaylık versin cnm zor yaEsim vardiye amiri bazen izmitteki fabrikaya yonlendrylar 1 hafta gelemyr
Canım aynı durumdayız vallahi benimde cumartesi ama yapamıyorum sen yaparsan haber verYaa kızlar adet günüm cuma günü testi bugün mü yapsam yarın sabah mi ?? Evde test olunca duramiyorum sanırım..![]()
Sorma bende salatalık ve soğandan tiksindim. Haşlanmış yumurta bebişlere de çok faydalı. Başlarda her gün yiyordum da sonradan haftada 2ye düşürdüm.
Hamilesin cAnım gözün aydın kan tahlilş ile netleştirisinKızlar sizce hamilemiyim bat 27 aralıktı iki gün geçti
Stres yapma inş gzl olacaktır canım benimKızlar adetim bugün itibariyle 5 gün gecikti pazartesi kan testi yaptırdım beta hcg değeri 85 çıktı bugün tekrar kan testi yaptırdım 107 çıktı 2 günde 2 katı değer yükselmesi gerektiği için çok korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye.sağlık ocaginin ebesi ile görüştüm normal dedi biraz bekle artış düzene girer stres yapma dedi çok korkuyorum kızlar lütfen yardım edin
Hamilesin canım ins. Yarin kan ver hemenKızlar sizce hamilemiyim bat 27 aralıktı iki gün geçti
Kızlar ya hayla smear sonucu çıkmadı kafayı yiyecem belli olsa da gitsem doktora ama nerde ?
Devlette yaptırınca geç mi çıkıyor böyle bileniniz var mı ?
Tabikiiiii tebrik ederimmmm canımmmKızlar sizce hamilemiyim bat 27 aralıktı iki gün geçti
oy masallahKızlar bat 20 aralıklı dün yaptırdım betahcg >10.000 çıktı çok şükür kandada tescilledikmichie
canm gozumden kacti galiba zahmet olmazsa bi alintilarmsn o mesajimichie canım okudunmu soru sormuştum sana
Birde bebiş varsa yumurtalıklar değilde karın yani rahimmi ağrıyor sormuştunya neresi diecanm gozumden kacti galiba zahmet olmazsa bi alintilarmsn o mesaji
canim gunune bagli fallopi tuplerinden rahme gecis 10 15 gunu buluyor. Hangi evredeyse bebis o kisim agriyor. Benm kasiklardan rahme gecti orta kisim yani su an ara ara agri yapan bolgeBirde bebiş varsa yumurtalıklar değilde karın yani rahimmi ağrıyor sormuştunya neresi die
bence bekleyemeyeceksinZaten idrar yapıcam cumartesi bekliyorum çünkü gününde belli eder kendini kırmızılar gelip gelmeyeceğini o yüzden beklicem geçen ay yaşadıklarımı yaşamıcam diyorum ama yinede heyecan fena durumda
Kızlar sizde bacak ağrısı var mı? Sağ kasığımdan bacağıma ağrı vuruyor anlamadımgunaydn canim, kalici degil ama ara sira gidip geliyor. Hafta sonu kaliciydi pazartesi sabahi ise gdnce toparlandm. Bol yuruyus yap iyi geliyor