- 23 Eylül 2014
- 204
- 301
- 53
Kan testi ile hcg değerine göre anlayabilirsin ancakMerhaba kızlar bişey sorcam ya 25 gecikti adetim ama utlraonda bişey yok demişti geçen hafta doktora sizce olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi ile hcg değerine göre anlayabilirsin ancakMerhaba kızlar bişey sorcam ya 25 gecikti adetim ama utlraonda bişey yok demişti geçen hafta doktora sizce olabilir mi
Su an Ultrason da görünmez mi diyorsun canım olsa bileKan testi ile hcg değerine göre anlayabilirsin ancak
Kan testi ile kesin sonucu öğrenirsin. Ben gebeliğimi 4 gün gecikme olunca öğrendim kanda. 2 gün sonra tekrar baktırdım doktor da 15 gün sonra keseyi görmek için çağırdı. 21 gün geçtikten sonra yani. Bazılarının kesesi geç görünebiliyor. Sen kan testi yaptır. Negatif çıkarsa söktürücü falan alırsın. Yalnız doktor bu kadar gecikmeye nasıl kan testi yaptırmamış5 gün değil canım 25 gün gecikti adetim
Kan testini en son iki hafta önce yaptırdık negatif çıktı bu sefer doktor ultrason da yok diyince bende istediği testleri yaptırmadım o kadar çok üzüldüm ki direkt hastaneden çıktım eşim ısrar etti ama ben yine yoktur diye korktum şimdi patatesi gününe başla bir doktora randevu aldım bakalım ne çıkacakKan testi ile kesin sonucu öğrenirsin. Ben gebeliğimi 4 gün gecikme olunca öğrendim kanda. 2 gün sonra tekrar baktırdım doktor da 15 gün sonra keseyi görmek için çağırdı. 21 gün geçtikten sonra yani. Bazılarının kesesi geç görünebiliyor. Sen kan testi yaptır. Negatif çıkarsa söktürücü falan alırsın. Yalnız doktor bu kadar gecikmeye nasıl kan testi yaptırmamış![]()
Doktorun istediği testleri yaptır. Adet gecikmesinin nedeni hormonlardan kaynaklı olabilir. Moral bozmak yok. Sabırla istekle her ay yeniden başlıyormuş gibi olmalı. İnşallah bir an önce çözülür ve bu ay güzel haberi alırsın. Bize de haber verirsin.Kan testini en son iki hafta önce yaptırdık negatif çıktı bu sefer doktor ultrason da yok diyince bende istediği testleri yaptırmadım o kadar çok üzüldüm ki direkt hastaneden çıktım eşim ısrar etti ama ben yine yoktur diye korktum şimdi patatesi gününe başla bir doktora randevu aldım bakalım ne çıkacak![]()
![]()
İnşallah yaaaDoktorun istediği testleri yaptır. Adet gecikmesinin nedeni hormonlardan kaynaklı olabilir. Moral bozmak yok. Sabırla istekle her ay yeniden başlıyormuş gibi olmalı. İnşallah bir an önce çözülür ve bu ay güzel haberi alırsın. Bize de haber verirsin.
Canım ben kürtaj oldum tıp fakültesinde bayıltmadanCanim geçmiş olsun. Geçen hamileligim benimde kürtajla sonuçlanmıştı. Kalp atışını duyamadigimz için. Vakumlu kürtaj mi yapılacak bunu sor doktoruna. Ve kesinlikle vakumlu istediğini söyle. Hiç korkma canım narkoz aldigin için bisey hissetmiyorsun zaten. Sonrasında adet sancısı gibi ağrım olmuştu benim biraz da kanamam.
Amin çok teşekkür ederim. Rabbim sana ve isteyen herkese aratmadan tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahİnşallah yaaaçok sağol canım allah razı olsun Rabbim meleğini sana bağışlasın inşallah
![]()
Amin canım diline sağlıkhayırlı Cuma lar arkadaşlar rabbim dualarımızı tez zaman da hayırlısıyla kabul etsin ... kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .. Dua edelim Allah'a yalvaralım . Peygamber Efendimizin yüzü suyu Hürmetine hayırlısıyla kabul etsin dualarımızı. Bugün Cuma En kıymetli gün selalar okundu tam dua vakti . .. . Allahım duysun sesimizi ve kucaklarımız boş kalmasın tez zaman da evlat özlemimizi dindirsin Meleklerimizi versin Amin Amin Amin ....
Olucaz insallah zamanimizi bekliyoruz uzulmek yok ben de 31e dayandim simdi; bebek istedigimde 27lerdeydim..Of ya sabah daha iyiydim karnimin agrisindan üzülemedim.ama simdide uyuyarmiyorm uzuntuden.ya ben nezaman anne olcam 150 yasindami yaa![]()
Bende 27 yim artik inancm kalmiyor yaOlucaz insallah zamanimizi bekliyoruz uzulmek yok ben de 31e dayandim simdi; bebek istedigimde 27lerdeydim..
Amin canim meryem anamiz hangi duayla isa peygamberimize kavustuysa o dua yüzü suyu hurmetine Rabbim cümle isteyenlere evlat nasip etsin basta topigimize aminnnhayırlı Cuma lar arkadaşlar rabbim dualarımızı tez zaman da hayırlısıyla kabul etsin ... kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .. Dua edelim Allah'a yalvaralım . Peygamber Efendimizin yüzü suyu Hürmetine hayırlısıyla kabul etsin dualarımızı. Bugün Cuma En kıymetli gün selalar okundu tam dua vakti . .. . Allahım duysun sesimizi ve kucaklarımız boş kalmasın tez zaman da evlat özlemimizi dindirsin Meleklerimizi versin Amin Amin Amin ....
Canim senin daha 1 yil yeni doldu lutfen sabredelim hsg cektirmedin diye biliyorum bence ilk yapman gereken hsg. Ve daha fazla bekleyemiycem diyosan guvendigin bi dr.la yardimci ureme tekniklerine basvurman. Bunlari dusun biraz moral bul. Ben kendi kendime belki de tup bebek vesilem olacak diyorum sukur yumurta var sperm var hic olmadi tup bebek yapicaz.Bende 27 yim artik inancm kalmiyor ya![]()
Olucaz insallah zamanimizi bekliyoruz uzulmek yok ben de 31e dayandim simdi; bebek istedigimde 27lerdeydim..
Bende 27 yim artik inancm kalmiyor ya![]()
Canim asla ümidini kaybetme biliyo musun bende cok ciddi pcos var eminim biliyorsun nasil bir illet ben hapsiz 10sene gecse de adet olamam hap atinca oluyorum ancak ve doktor um asla benim normal hamile kalacagima umut vermedi tüp bebek olur baska olmaz dedi ama ben yilmadim duayla ve tedavi sebebine sarilarak zoru basardim Rabbim yüzümü güldürdü sadece tedaviyle kavustum bebegime ve doktorum bile inanamadi dusunsene operator doktor ve infertilite uzmani bile sasirdi sonuca bende cok agladim ama duami asla eksik etmedim tedavi sadece sebep verecek olan Rabbim dua et bol bolOf ya sabah daha iyiydim karnimin agrisindan üzülemedim.ama simdide uyuyarmiyorm uzuntuden.ya ben nezaman anne olcam 150 yasindami yaa![]()
Umutsuzluk yokKizlar moral bozmak yok. Bakin ben 38 yasindayim. Ama her ay umutla bekliyorum hala. Hatta bu ugurda gecen hafta bicak altina bile yattim. Bugune kadar 3-4 yildir istememize ragmen bir kez bile hamile kalamadim. Ama yine de cocuksu bir saflikla her ay olacak diye %100 bir umutla bekliyorum bebisimi. Sakin siz de umudunuzu kirmayin olur mu?
![]()
Aminnnn canm yüreğine sağlık .. Rabbim bu topigin guzl insanlarına anne olmayı tattirsin inşallah..Kizlar hayirli cumalar Rabbim yar ve yardimcimiz olsun su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine evlat sahibi olmak isteyenlere evlat
Evlat sahibi olmus anne adaylarinada hayirli dogunlar ve saglikli omurler versin Rabbim acilan butun ellerin duasini kabul etsin insallah
Amin amin amin
Rahman ve Rahim olan Rabbim....