2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Adet olmadan umit kesilmez canım insaAllah bebis vardir

Dün oldu en son canım üstüne dusmuyoruz araya grip girdi falan nasip bakalım rastgele gidiyoruz

Geçen gün okuduğum bişeyi hiç unutacağımı sanmıyorum. KK da yıllar once topik açılmış çocuk isteyenler vs bızım gıbı konulardan konuşmuşlar işte. Kızın birinin kocası baska sehre gidiyo iş için. yumurtlama gününde kız yalnız tabi değerlendirmesi lazım. Yumurtlama gününde basıyo eşinin yanına gidiyo bi gece kalıyo geri eve dönüyo. Tek atışta tutturmuşsundur falan dıye kızlar dua ediyolar. Bu kız hıc nete girmemiş nasılsa bı kez oldu nerde tutacak vs bıde stres yapmamak için derken kız topiğe geliyo ve çift çizgiyi gördüğünü söylüyo kan veriyo değeri yüksek çıkıyo epey bi sevinmişler falan roman okur gıbı okudum :)) ben geçen ay hergun yaptım önceki ay günaşırı yaptım n'oldu ;) ? ((( :duduk:))) ... tutacak olan tek seferde de tutuyo nasip olduktan sonra vakti zamanı geldyse bebişinde düşmüştür rahmine tasalanma inşallah bu ay tutmuştur yumurtlama döneminde çok strese girmedin salladın zaten o evrelerın geçti sımdı heyecan yapsan da sıkıntı olmaz sabret ve bekle :)):KK68:

Bugun keseyi gorduk cok sukur. 5.4 mmdaha cok ufak teyzeleri hic bisey gozukmuyo :KK70: ama suna bi bakin cok tatli degil mi yav. :KK200:Alnima yapistirasim var su fotografi.Eki Görüntüle 1932431

Masallah canim. Ne guzel bir mucize bu yahu. Senin adina gercekten cok seviniyorum. Insallah her sey hep yolunda gider.
:nazar:

Kızlar günaydın... Sizlerde regliniz yaklaşınca çok aşırı duygusallasma oluyormu norml bir dizi olsn her duygusal sahnesinde ağlıyorum bu ay çok tuhaf oldum gecen ayda aşırı sinirlilik vardı :KK53::confused:

Kızlar günaydın... Sizlerde regliniz yaklaşınca çok aşırı duygusallasma oluyormu norml bir dizi olsn her duygusal sahnesinde ağlıyorum bu ay çok tuhaf oldum gecen ayda aşırı sinirlilik vardı :KK53::confused:
Günaydınnnn canım evet yaklaşınca oluyor değişik haller banada:) bugün bat günü henüz gelmedi ama gelecek hayırlısı olsun herşey için bizde çift çizgiyi paylaşıcaz burdan

kızlar umutlanmak istemiyorum ama size de sormadan edemiyorum .
29.12.2016 da adet bitti . o gün akşam iki gündür baş dönmesi var arada gelip gidiyor ani den . bu sabah da mide bulantım var sizce olabilir mi ki . adet yeni bitti . fikri olan

Hayırlı olsun canım inşallh kalp atışlarını duyar sağlıkla kucağına alırsın
insallah kuzum tek duam bu :dua: bir de isteyen herRkadinin evlat sahibi olabilmesi
Hayırlı olsun canım, inş kalp atışlarını da duyarsın en kısa zamanda. Kaç haftalıkken göründü? Bir de karından mı baktı, alttan mı?
canim 4+4de vajinal ile gorundu. Ben hic gozukemeyebilecegni dusunuyodum. Sukur elmz bos donmedik. Senin ne zaman randevun satlarmz cok yakindi bzm seninle.
Maşallah canımmm nazarlardan korusun sizi Allahım canım benimmm . Darısı bize inşallah
insallah canimm, allah yuzunuze guler ve en yakin zamanda bu duygulari yasarsn. Ee Bugn test yapacakmsn ;)
Kiz daha minicik yaaaa :KK66:) allahik bubtabloyu bize de yasatir inş :KK66:
ay minick tabi teyzesi mercimek gibi ya :oops:
Insallah dualarim sizinle, gecen ay burda ultrason fotografi paylasanlari gordkce canim kaliyodu. Smdi bana nasip oldu. Ayni seklde sana da nasip olucaktr insallah:anneadayı:

Masallah canim. Ne guzel bir mucize bu yahu. Senin adina gercekten cok seviniyorum. Insallah her sey hep yolunda gider.
:nazar:
biliyorm canim, beni takip ettgni de iyi dileklerini de...allah razi olsn.
Dualarnzi almak cok kiymetli.
Dedgn gibi Bunlarn hepsi mantgi bilsem de aklimin almadgi mucizeler...

insallah kuzum tek duam bu :dua: bir de isteyen herRkadinin evlat sahibi olabilmesi

canim 4+4de vajinal ile gorundu. Ben hic gozukemeyebilecegni dusunuyodum. Sukur elmz bos donmedik. Senin ne zaman randevun satlarmz cok yakindi bzm seninle.

insallah canimm, allah yuzunuze guler ve en yakin zamanda bu duygulari yasarsn. Ee Bugn test yapacakmsn :KK66:

ay minick tabi teyzesi mercimek gibi ya :oops:
Insallah dualarim sizinle, gecen ay burda ultrason fotografi paylasanlari gordkce canim kaliyodu. Smdi bana nasip oldu. Ayni seklde sana da nasip olucaktr insallah:anneadayı:
Gelmez ise bat yapıcam henüz hiç belirti olmadığı için bişey diyemiyorum ama 2 gün önce dayanamayıp yaptım negatif bugün olmazsam yarın sabah yine yaparım ama adet olucam yani bu ayda yok.

kızlar umutlanmak istemiyorum ama size de sormadan edemiyorum .
29.12.2016 da adet bitti . o gün akşam iki gündür baş dönmesi var arada gelip gidiyor ani den . bu sabah da mide bulantım var sizce olabilir mi ki . adet yeni bitti . fikri olan
Daha yeni adet bitmiş umutlanma bencede ama adetin çok az damla damla olduysa bi test yap normal kanama olduysa maalesef canım üşütmüş olabilirsin

Gelmez ise bat yapıcam henüz hiç belirti olmadığı için bişey diyemiyorum ama 2 gün önce dayanamayıp yaptım negatif bugün olmazsam yarın sabah yine yaparım ama adet olucam yani bu ayda yok.
dayanamaman normal, ben de dayanamazdm. Gec dollenme ise belki bir ihtimal idrar testinde cikmamis olablr. Ama oyle bir ihtimal yok diyorsan gelecek aya mi kaldi umutlar:110:

Back
X