- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
sorma canım olmuyormus stres yapmadan insaAllah gelmistir bu ay nasip kismetHiç yapmadım desen son bir iki gün yine oluyor canm yaainşallah geliyordur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma canım olmuyormus stres yapmadan insaAllah gelmistir bu ay nasip kismetHiç yapmadım desen son bir iki gün yine oluyor canm yaainşallah geliyordur.
Ne demek canm yaşadıklarımı anlatıyorum umarm faydam olur..Sağol canım beni boyle güzel şeylerle mutlu ettiğin için o kadar tatmin edici şeyler söylüyorsun ki emin ol dediğin gibi uapicam çok saol![]()
Aynen bnde yok stres diyordum son uç gün başladı gene dün test yaptım negatif bekliyorum adeti sabaha kadr olurm heralsorma canım olmuyormus stres yapmadan insaAllah gelmistir bu ay nasip kismet
Kuzu halen ilişki var mi peki ? Bata 10 gün kalmisCanlar nasılsınız bata 10 kaldi ve bu aksam asiri şekilde adet olucakmisim gibi agrim oldu kasiklarimda ya acaba bebisim geldimi stres yapmamistim gün yaklastikca heyecan basti yine stresim başladi![]()
Adet olmadan umit kesilmez canım insaAllah bebis vardirAynen bnde yok stres diyordum son uç gün başladı gene dün test yaptım negatif bekliyorum adeti sabaha kadr olurm heral
Dün oldu en son canım üstüne dusmuyoruz araya grip girdi falan nasip bakalım rastgele gidiyoruzKuzu halen ilişki var mi peki ? Bata 10 gün kalmis
Adet olmadan umit kesilmez canım insaAllah bebis vardir
Dün oldu en son canım üstüne dusmuyoruz araya grip girdi falan nasip bakalım rastgele gidiyoruz
Bugun keseyi gorduk cok sukur. 5.4 mmdaha cok ufak teyzeleri hic bisey gozukmuyoama suna bi bakin cok tatli degil mi yav.
Alnima yapistirasim var su fotografi.Eki Görüntüle 1932431
Hakkımızda hayırlısı olsunAdet olmadan umit kesilmez canım insaAllah bebis vardir
Dün oldu en son canım üstüne dusmuyoruz araya grip girdi falan nasip bakalım rastgele gidiyoruz
Kızlar günaydın... Sizlerde regliniz yaklaşınca çok aşırı duygusallasma oluyormu norml bir dizi olsn her duygusal sahnesinde ağlıyorum bu ay çok tuhaf oldum gecen ayda aşırı sinirlilik vardı![]()
Günaydınnnn canım evet yaklaşınca oluyor değişik haller banada:) bugün bat günü henüz gelmedi ama gelecek hayırlısı olsun herşey için bizde çift çizgiyi paylaşıcaz burdanKızlar günaydın... Sizlerde regliniz yaklaşınca çok aşırı duygusallasma oluyormu norml bir dizi olsn her duygusal sahnesinde ağlıyorum bu ay çok tuhaf oldum gecen ayda aşırı sinirlilik vardı![]()
insallah kuzum tek duam buHayırlı olsun canım inşallh kalp atışlarını duyar sağlıkla kucağına alırsın
canim 4+4de vajinal ile gorundu. Ben hic gozukemeyebilecegni dusunuyodum. Sukur elmz bos donmedik. Senin ne zaman randevun satlarmz cok yakindi bzm seninle.Hayırlı olsun canım, inş kalp atışlarını da duyarsın en kısa zamanda. Kaç haftalıkken göründü? Bir de karından mı baktı, alttan mı?
insallah canimm, allah yuzunuze guler ve en yakin zamanda bu duygulari yasarsn. Ee Bugn test yapacakmsnMaşallah canımmm nazarlardan korusun sizi Allahım canım benimmm . Darısı bize inşallah
ay minick tabi teyzesi mercimek gibi yaKiz daha minicik yaaaa) allahik bubtabloyu bize de yasatir inş
![]()
biliyorm canim, beni takip ettgni de iyi dileklerini de...allah razi olsn.Masallah canim. Ne guzel bir mucize bu yahu. Senin adina gercekten cok seviniyorum. Insallah her sey hep yolunda gider.
![]()
Gelmez ise bat yapıcam henüz hiç belirti olmadığı için bişey diyemiyorum ama 2 gün önce dayanamayıp yaptım negatif bugün olmazsam yarın sabah yine yaparım ama adet olucam yani bu ayda yok.insallah kuzum tek duam bubir de isteyen herRkadinin evlat sahibi olabilmesi
canim 4+4de vajinal ile gorundu. Ben hic gozukemeyebilecegni dusunuyodum. Sukur elmz bos donmedik. Senin ne zaman randevun satlarmz cok yakindi bzm seninle.
insallah canimm, allah yuzunuze guler ve en yakin zamanda bu duygulari yasarsn. Ee Bugn test yapacakmsn
ay minick tabi teyzesi mercimek gibi ya
Insallah dualarim sizinle, gecen ay burda ultrason fotografi paylasanlari gordkce canim kaliyodu. Smdi bana nasip oldu. Ayni seklde sana da nasip olucaktr insallah![]()
Daha yeni adet bitmiş umutlanma bencede ama adetin çok az damla damla olduysa bi test yap normal kanama olduysa maalesef canım üşütmüş olabilirsinkızlar umutlanmak istemiyorum ama size de sormadan edemiyorum .
29.12.2016 da adet bitti . o gün akşam iki gündür baş dönmesi var arada gelip gidiyor ani den . bu sabah da mide bulantım var sizce olabilir mi ki . adet yeni bitti . fikri olan
dayanamaman normal, ben de dayanamazdm. Gec dollenme ise belki bir ihtimal idrar testinde cikmamis olablr. Ama oyle bir ihtimal yok diyorsan gelecek aya mi kaldi umutlarGelmez ise bat yapıcam henüz hiç belirti olmadığı için bişey diyemiyorum ama 2 gün önce dayanamayıp yaptım negatif bugün olmazsam yarın sabah yine yaparım ama adet olucam yani bu ayda yok.
Degerlendirdim bayagi guzel degerlndrdm cnmmmmmHmm o zaman yarın da müsait olursa değerlendirmeye çalış canım. İnşallah tutar![]()
Anaaaamm yirim yirim ben aysssBugun keseyi gorduk cok sukur. 5.4 mmdaha cok ufak teyzeleri hic bisey gozukmuyoama suna bi bakin cok tatli degil mi yav.
Alnima yapistirasim var su fotografi.Eki Görüntüle 1932431