- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanama alanı var dediyse ikiz olabilir ben de öyle olmuştu.Kızlar selam benim bi sorun olucak yardimci olursaniz sevinirim 8 haftalik gebeligim var suan 5. Haftada lekelenmem oldu progestan basladi doktorum sonra geçen haftalarda pruluton depot diye bi iğne yazdı haftada 1 kez yaptir dedi iğneyi yaptırın ca biraz kendime geldim ara lekelenmem olmadı o iğneyi yaptırın ayrıca 1 dusugum var bunun oncesinde için rahat etsin madem diye corasprin verdi bana günde 1 tane içiyordum ayrıca kese arkasında kanama alanı görüldü bende içim rahat etmedi bi profosör e gittim corasprin ve iğneyi bırakmami söyledi ayrıca bu ilaçlar % 100 düşügü onledugini bilmiyoruz dedi ultrasonda bakildi yine o kanama alanı gözlendi ama rahim boşluğu da olabilir dedi şimdi size sorum corasprin i bıraktığım iyi oldumu devam etmeli miyim böyle bi problemle karşılaşan var mı ? Ayrıca iğneyi yine haftada 1 Yapturmayi düşünüyorum çünkü iğne beni rahatlattı o hafta boyunca ara lekelenme yaşamadim ta ki yilbasi gecesi azcık bi pembemsi oldu sonra hemen progestan koydum. Napayım sizce
Yaaa hiç sorma dr tüm kan tahlillerini yazdırmış ama beta yı yazmamış sanki başka bişey için gittim onu öğrenmek için gittim tüm sinirim tepemde öğrenemedim şimdide yoğun çalışıyorum gece özele gidicem yaptırcam testCok sevindim inan canim. Bu ay ben de gunasiri deneyim o zaman. Iyi dusunelim iyi olsun canim. Ne zaman cikacak kan sonucun?
Test sonucunun düzenli yükseldiğini görmek istiyor doktor.Canım bhcg 5cıkınca hamile olunuyormuş. E senin 68 hala neden kaç aylık hamile oldugun belli olmuyor. Tekrar test istiyor doktor
Olsun canini sıkma iyi haberlerle gel kuzummYaaa hiç sorma dr tüm kan tahlillerini yazdırmış ama beta yı yazmamış sanki başka bişey için gittim onu öğrenmek için gittim tüm sinirim tepemde öğrenemedim şimdide yoğun çalışıyorum gece özele gidicem yaptırcam test
Benim adet olacağım zaman şekil almazdı. Ama hamileliğimi öğrendiğim zaman da şekil almadı. İnşallah tutmuştur canımCanlar birde saclarin sekil almamasi hamilelik belirtisi olabilir mi yikiyorum tarıyorum fön çekiyorum yok hala kabarık![]()
Gec yumurtlamis olma ihtimalin var canim. Ben tum gebeliklerimi 5 gun onceden idrar testiyle ogrenmistim. Tabi b-hcg nin herkeste kana karisma zamani farkli olabiliyor. Ben de bu ay umursamiyorum cunku nasipse subatta tup bebek tedavisine baslayacagim. Ona odaklandigim icin bu ay olursa surpriz olacak.friendlyfriendly veee sana ve tüm bebek isteyenlere tavsiyem gerçekten kafaya takmadığın ay oluyo hep diyolardı da inanmazdım vallahi. Önümüzdeki ay için hazırlıklar yapıyodum incir felan aldım düşün yılbaşı gecesi saat 05.00 eşim dediki hastalandınmı yok dedim test yapsana dedi yok ya bişey dedim yap ne çıkar dedi yaptım ve şokkkk düşünsene hiçç belirtim bile olmadı. Bata 2 gün kala yaptım çıkmadı batı 1 gün geçti çıktı erken de yapmamak lazım
Canım hayırlısı hakkında tüp bebeğe başlayacağım demişsin. Seni takipteyim deneyimlerini bizimlede paylasGec yumurtlamis olma ihtimalin var canim. Ben tum gebeliklerimi 5 gun onceden idrar testiyle ogrenmistim. Tabi b-hcg nin herkeste kana karisma zamani farkli olabiliyor. Ben de bu ay umursamiyorum cunku nasipse subatta tup bebek tedavisine baslayacagim. Ona odaklandigim icin bu ay olursa surpriz olacak.
İkiz olsaydı şimdiye kadar belli olmaz mıydı 8 hafta jcindeyimKanama alanı var dediyse ikiz olabilir ben de öyle olmuştu.
Rahim kalınlığı kaç mm canm 8 mm ile 12mm arası normal kabul ediliyormuş .. gonalf ne için kullanıyorsun aşılama mı yaptiracaksn ?
Hoşgeldin canım :) estrfome devam et ben hâlâ kullanıyorum bir kutu bitmek üzere. K cm diye sordun mu ki? Rahim duvarımızı nasıl kalınlaştıracakmışız ama değişik vücudumuz var :) inşallah o şekildeyken tutar bebişin. Allah nasip ettikten sonra gerisi boş malum
Ayyyyyyyyyy ne gzlllll inşallah bizim gobuslerde dolsun Allahım bizde yaşayalım yaaaa nolurrrrrBu gün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda karın kaşık ağrısı normalmiş Allah olmayanlara da nasip etsin
Himmm insllh olur bu ay bnde yumurta takibi yaptircam catlatma iğnesi de yarn 3.gunu reglin doktora gidecegmyok canım aşılama değil. yumurta geliştirmek için kullanıyorum. yarın adetin 12.günü muhtemelen çatlatma iğnesi verecek.
yaa kaç cm olduğunu söylemedi yarın soracam canım yaa. estrofem içmeye devam et dedi kalınlaştırıyormuş. İnşallah canım en hayırlısını rabbim bilir. :)
İnşallah Allah herkese nasip etsinAyyyyyyyyyy ne gzlllll inşallah bizim gobuslerde dolsun Allahım bizde yaşayalım yaaaa nolurrrrr
Canım çok başlayan var kist vs. Bu şekilde atıldığını söylüyorlar. Ardından çok hamile kalanda var. Bende bu kaç gün içtim ama midem bulandi devam edemedim:)) kist yoktu ama bende olesine icmeye çalıştımmerhaba kızlar bugün regl 7.günü ve soğan kürüne başlamalımıyım sizce.Ayrıca 2 gündür sadece kahverengi siyaha dönük lekelenme tarzında geliyor bu kist olupta atmasının bir göstergesi olabilirmi acaba?
Himmm insllh olur bu ay bnde yumurta takibi yaptircam catlatma iğnesi de yarn 3.gunu reglin doktora gidecegm