- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
Bayadir yoktun canim bende eski hamislerimize bakiyorum arada hesaplarina girip yorumlarını görmek için cinsiyet falan yazmak icin seninki bellimi nasil minnakKızlar nasılsınız görüşmeyeli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayadir yoktun canim bende eski hamislerimize bakiyorum arada hesaplarina girip yorumlarını görmek için cinsiyet falan yazmak icin seninki bellimi nasil minnakKızlar nasılsınız görüşmeyeli![]()
aminn canım senden de Allah razı olsun. Haklısın ne gelirse başımıza kafamıza takmaktan stresten geliyor. Bir an koktum ama şimdi daha iyiyim Rabbim istedikten sonra hiç kimse hiç bir şey engel olamaz burda birebir görüp yaşıyoruz. Rabbim dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.Teşekkür ederim canım Allah razı olsun rabbim nasip etsin sizede sana tek diyceğim o değerleri hiö kafana takma beni hatırlasana fsh ilk 20 çıktı sonra 15 ama hiç büyütmedim kabullenmedin yumurtalarım oluyor büyüyor çatlıyordu doktprumda sen hamile kalcan yakında değerler sana uymuyor dedi bak hamileyim düşünsene rabbim vermek istedikten aonra fsh amh falan boş
Canim ya valla supersin. Daha seni etiketlemeden hemen yazmissin erkek diye. Masallah sana. Dualarim seninle. Allah en kısa zamanda sana da hayırlı bir evlat nasip etsin ve isteyen herkese inşallahBayadir yoktun canim bende eski hamislerimize bakiyorum arada hesaplarina girip yorumlarını görmek için cinsiyet falan yazmak icin seninki bellimi nasil minnak
15 gün sonra ikili tarama var soracamMaasallah canim ne kadarda buyumus bebegimiz bidahaki muayeneye cinsiyeti ogrenebilecek misin?
İyi sen nasılsın ablası.Bugun kontroldeydim şükür her şey yolunda darısı sizleremerhaba kizceler nasilsiniz
Guzel hamislerguzel guzel haberlerle gelmisler
![]()
Ben 5 haftalığım. Kanamalarım ve kahverengi lekelenmelerim var. Aynı iğneyi bugün oldum. Umarım işe yarar bende de. Doktorum da aynı şeyi söyledi düşecek bir gebeliği hiç bir ilaç önlemez ama gebelik devam edecekse yardımcı olur dedi. Kanamalar insanı psikolojik olarak çok etkiliyor ben devam ederdim yerinde olsam. Düşecek olanı zaten tutmuyor bi ümit belki bizimkilere fayda eder canım. Allah büyüktür.[/QUOT
ALLAH büyük inşallah sağlıklı bi şekilde kucafimjza alırız hayırlısı olsun
Corasprin kullandın mi ?Ben 5 haftalığım. Kanamalarım ve kahverengi lekelenmelerim var. Aynı iğneyi bugün oldum. Umarım işe yarar bende de. Doktorum da aynı şeyi söyledi düşecek bir gebeliği hiç bir ilaç önlemez ama gebelik devam edecekse yardımcı olur dedi. Kanamalar insanı psikolojik olarak çok etkiliyor ben devam ederdim yerinde olsam. Düşecek olanı zaten tutmuyor bi ümit belki bizimkilere fayda eder canım. Allah büyüktür.
Katılıyorum canım. Benimki de sana benzer hikaye. Düğün kısmı hariç. Bizde damat annesi ağladı kız annesi yerine. Hala da öyle kötüyüz. Ama este bitiyor herşey. Bazen diyorum değer miydi bunca şeye diye ama şükür. Rabbim gül yüzlü bir çocuk verdi bunun için bile değer. İnşallah sana da verecek. HayırlısıylaSağol canım benim, eşim gerçekten çok iyi ailesi beni istemedi evlenip ayrıldım diye, siz denk değilsiniz falan diye çok karşı çıktılar abisi annesi falan sağolsunlar :) eşim dinlemedi hiçbirini. Bana hakaret edip istemediklerini söyleyip düğünümüzde sahneden inmediler abisi en son kafasına kravatını bağlamış roman oynuyodu böylede dengesizler hâlâ konuşmuyorum hiç biriyle :) velhasıl kelam eşin iyi olacak önemli olan bu, tüm dünyayla iyi olup eşinle kötü olunca insan diyo ki beni yatırın üstüme toprak atın. Allah hepimize yuvasında huzur versin bebekte sabrımızla duamızla inşallah olur çok teşekkür ederim![]()
Canim benim hikayem biraz uzun kalp atisi olmamasindan dolayi 4 kurtajim var. Son kurtajdan sonra esimde SPERM DNA HASARI cikti tedavi oldu. Tedaviden sonra dr 6 ay dogal deneyin olmazsa tup bebek demisti. Boylelikle subatta tup surecimiz baslayacak insallah bu ay mucize olur da bebegim dogal gelir.Süreç nasıl işliyor Dr tüp bebeğe kendimi yönlendiriyor vs bildiğin herşeye talibim
friendlyfriendly
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı doğal bir yolla bebeğin olur canım. Seni takip ediyorum yaşadıkların çok zor. Allah yardımcın olsun duamdasinCanim benim hikayem biraz uzun kalp atisi olmamasindan dolayi 4 kurtajim var. Son kurtajdan sonra esimde SPERM DNA HASARI cikti tedavi oldu. Tedaviden sonra dr 6 ay dogal deneyin olmazsa tup bebek demisti. Boylelikle subatta tup surecimiz baslayacak insallah bu ay mucize olur da bebegim dogal gelir.
Günü gelmemiş demek canım. Üzme denek kolay belki ama. Olmayınca olmuyor. Vardır bir hayır. İnsalah yeni ay umut getirir benim de bir yıl doldu yeni yılla beraber. Rabbim hayr etsin inşallah bu ay isteyen herkese çift çizgi getirirArkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim. Sorun yok dedi doktor. Ama rahim filminden sonra bu ay çok iyi değerlendirdim. Çok ümitliydim. Bugün bat günümdü ve geldi de. Hormonlar herşey iyi çıktı. Rahim filmi çekilince de kanallar açılıyor hamilelik oranı artıyor diyorlardı. Allahım nolur yardım et artık gelsin bebeğim:-(
Hayırlı olsun canım aramıza katıldın inşallah tüm bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallah darısıKizlarrrrrr geçen cuma yazmıştım buraya sormuştum her testte yok çıkıyor ama hissediyorum var diye hemde adet olmuyorum sizce varımidır diye bazı arkadaşlar ihtimal vermemişti amaaaa bugün öğrendim ki hamisssssssismmmmmm Rabbim herkese nasip etsin tez zamanda inşallah yaaaa![]()
Insallah cnm gordum minnosumun fotosunu guzel hberler vermeye devm et bizeİyi sen nasılsın ablası.Bugun kontroldeydim şükür her şey yolunda darısı sizlere
Kiyamam sana bnnñnnnnBugn cok zor bir gun gcrdm okulda. Her sey ust uste geldi. Duygu patlamasi yasiyorum, hem fiziken hem ruhen coktum. Neden boyle diye aglarken sunu gordum normal sanirmEki Görüntüle 1933556