• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım dış gebelik olsa değerin tam iki kattan fazla artmaz düzensiz artardı canım ya da az artardı

Ya sevincim hep kursagimda kaldi gebeligi ogrendim deger dusuk adet gorecen dediler. Iki gun mutsuzum. Simdi olctuk sonucu gorunce sevindim adama gosterdm yok dedi. Yine kursakta. 50nin altini mi gebelik saymiyolar anlamadim ki. Regl gunu pazardi. Iki gun gecmis oluyo
Gerci ne gecmesi gunlerdir lekelenmem var

Canm ZK_ASK ZK_ASK hamileeee.. üstüne görüyo bence gayet değeri artmış yani kanama da yerleşmeden dolayı oluyo
canım bence de öyle..ama mal doktor 27 değerle hala gebelik yok demez mı kızında kafası karıştı hem kanaması da yokmuş hamd olsun lekeymiş bencede okeanoss00 okeanoss00 dediği gibi olması için dua ediyorummmmm

Ya sevincim hep kursagimda kaldi gebeligi ogrendim deger dusuk adet gorecen dediler. Iki gun mutsuzum. Simdi olctuk sonucu gorunce sevindim adama gosterdm yok dedi. Yine kursakta. 50nin altini mi gebelik saymiyolar anlamadim ki. Regl gunu pazardi. Iki gun gecmis oluyo
Gerci ne gecmesi gunlerdir lekelenmem var
50 altini gebelik yok sayiyo onlar. Laborant kadin 50 yi gecsin oyle gebelik var diyebiliriz demisti bana. Bir de sabah okudum burda bir konuda 10 gün sürmüş yerlesme kanamasi sonra durmus. Belki de senin de oyle olacak. Kirmizi olmadigi surece sorun yok diyolar.

Kiz cuma gununden beri geliyo ne zsmn bitecek bu bide bugun acayip kasiklarim agriyo sabahtan beri cok fena. Anormalim gercekten :)
Canm senin pazar günü 7 değil miydi şimdi 27 bildiğin güzelce artıyor ne dış gebeliği dış gebelikte düzenli artış olmaz bnm bildiğim sn progestanini yut yat sadece tuvalete ve yemk yemeye kalk iş yapma . Tutunuyor bebeğin babasına çekmiş :KK61::anne:

canım bence de öyle..ama mal doktor 27 değerle hala gebelik yok demez mı kızında kafası karıştı hem kanaması da yokmuş hamd olsun lekeymiş bencede okeanoss00 okeanoss00 dediği gibi olması için dua ediyorummmmm
Canim hatırlıyomusun bilmiyorum ben kan vermiştim 14.85 çıkmıştı ya laborant kadin 3 gun sonra gel agir kaldirma is yapma dinlen 50 yi gecerse gebelik var deriz dedi.

50 altini gebelik yok sayiyo onlar. Laborant kadin 50 yi gecsin oyle gebelik var diyebiliriz demisti bana. Bir de sabah okudum burda bir konuda 10 gün sürmüş yerlesme kanamasi sonra durmus. Belki de senin de oyle olacak. Kirmizi olmadigi surece sorun yok diyolar.
Canm iki güne 50 yide geçer artık doktorda var der ben inanıyorum inslh brsey olmayacak biraz zorlayan bir bebis olacak anlaşılan :) ZK_ASK ZK_ASK

Canm senin pazar günü 7 değil miydi şimdi 27 bildiğin güzelce artıyor ne dış gebeliği dış gebelikte düzenli artış olmaz bnm bildiğim sn progestanini yut yat sadece tuvalete ve yemk yemeye kalk iş yapma . Tutunuyor bebeğin babasına çekmiş :KK61::anne:
Aglatiyosunuz beni bee :(

Canim hatırlıyomusun bilmiyorum ben kan vermiştim 14.85 çıkmıştı ya laborant kadin 3 gun sonra gel agir kaldirma is yapma dinlen 50 yi gecerse gebelik var deriz dedi.
aynen canım demın yazınca da aklıma o geldı. neyse kı arkadasımız bıraz daha ıyı bence ZK_ASK ZK_ASK da artık kendını toparlasın ve sadece yatıp dınlensın yarın da ozele gıdıp yada baska bı doktora gıdıp tekrar degerlendırsın kan falan bakarlar gene.. benım de hıssıyatım ve umudum bu bebısın herseye ınat tutunacagından yana

Pazar devlette pazartesi ozelde kan verdim. Pazarkinin iki gun sonrasi bugundu. Pazartesinin iki gun sonrasida yarin. Yarin zaten gidecegim doktora mecbur. Tekrar kan verecegim. Duruma gore bakilir. Hayirlisi olsun canim napim sastim kaldm

Canimm ya kendi kendimizin doktoru oluyoruz valla. Birinci dis gebelik falan degil sen progestani icmelisin rahim duvarini kalinlastirir yerlesmeyi kolaylastirir.

Sana soyle anlatayim bende soka girmistim ama. Kanamam oldugunda acile gittik kendi doktorumu da aradilar geldi. Kan degerim 30.000 di. Hemen yatisa aldilar beni progesteron ignesi yaptilar surekli hic kipirtamadan yattim. Ama sabah sonuc 19.000 di. Kismet degilmis.Yani suanki degerin cok yuksek yada dusuk olmasinin bi onemi yok. Onemli olan artisin her turlu kanamaya ragmen devam etmesi doktorum aynen boyle soylemisti. Beta hcg refetans degerlerini hatirla her vucutta farkli oranlarda cikabilir ;)

Canm iki güne 50 yide geçer artık doktorda var der ben inanıyorum inslh brsey olmayacak biraz zorlayan bir bebis olacak anlaşılan :) ZK_ASK ZK_ASK

Esim derdi bizim bebekte bizim gibi deli dengesiz bisey olacak diye. Simdi eger gebelik varsa daha iyi anliyorum bizi ugrastiracak. Aglayarak annemi aramistim kiz yarin insallah mujdeli haberi veririm :)

İnslh oyledir canm ya Allah ım yegencigimizi korusun. Sağlıklı br bebis gelsin inslh :)

Canimm ya kendi kendimizin doktoru oluyoruz valla. Birinci dis gebelik falan degil sen progestani icmelisin rahim duvarini kalinlastirir yerlesmeyi kolaylastirir.

Sana soyle anlatayim bende soka girmistim ama. Kanamam oldugunda acile gittik kendi doktorumu da aradilar geldi. Kan degerim 30.000 di. Hemen yatisa aldilar beni progesteron ignesi yaptilar surekli hic kipirtamadan yattim. Ama sabah sonuc 19.000 di. Kismet degilmis.Yani suanki degerin cok yuksek yada dusuk olmasinin bi onemi yok. Onemli olan artisin her turlu kanamaya ragmen devam etmesi doktorum aynen boyle soylemisti. Beta hcg refetans degerlerini hatirla her vucutta farkli oranlarda cikabilir :KK66:
Peki dış gebelikte noluyo nasil anlasiliyo canim

aynen canım demın yazınca da aklıma o geldı. neyse kı arkadasımız bıraz daha ıyı bence ZK_ASK ZK_ASK da artık kendını toparlasın ve sadece yatıp dınlensın yarın da ozele gıdıp yada baska bı doktora gıdıp tekrar degerlendırsın kan falan bakarlar gene.. benım de hıssıyatım ve umudum bu bebısın herseye ınat tutunacagından yana

Kiz kurban olurum ben ona ya. Tutunsun hic birakmasin. Hayirlisi olsun gerci. Hayirlisi neyse o olsun insallah. Benim karamsarligimdan cektiginiz yetmedi simdide bu cikti :)) yarin ki degeri atarim artk iyi yada kotu inanin herseye hazirlikliyim . Hep ikilemdeydim hâlâda oyleyim

Back
X