• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım çom geçmiş olsun lütfen kendini yıpratma biliyorum yaşadığın şey zor bir durum allah sabır versin lütfen umudunu kesme inşallah allah en hayırlı zamanda hayırlısı ile sana r evlat nasip eder sağlıkla.. bazen şer olarak gördümüz. Şey hayırdır... bilemeyiz allahın takdiri

Allah hayirlisini versin canim boyle dua edince basa ne gelirse gelsin demekki hayirlisi buymus diyo insan

Sata gore yarin ben 6 haftalik oluyorum tam. Bakalim kesecik buyumus mu :) Cinsiyete daha cok var ama sen bir kagida yaz neler hissediyorsan cinsiyeti ogrenince alacagin günlüğe temize cekersin :)
Suan aynini yapıyorum ne yapalm öyle yapacağız artk geçen diyorum ki ne vardı 8. Hafta cinsiyet görülse diye :) haha çok merkliyiz :)))) büyümstur inslh..

Ay Allah hakkinda hayrlisini versin cok guzel bi deger gorursun insallah ama erken degilmi ignenin etkisi daha yeni atiliyo vucuttan
Valla bana ilk igne kullandigimda da 11 .gun kanda baktir dedi negatif cikti 11 .gun negatifse bi daha pozitif olmaz dedi hakkaten de oyle oldu.adet oldum

Ben yarn kendi doktoruma gdecegm o zaman o bana ben size net bisey soylerim insallah
İnşallah canım benim herşeye hazırlıklı ol ki daha kolay olur senin için ben her kan verişimde acabalarla giderim çok fazla hayal kırıklığı yaşamamak için tam tersi görünce sonucu 2 kat fazla sevinmişimdir her zaman rabbim inşallah sağlıklı devam eden bi gebelik olmasını nasip etsin canım

Insallah teyzesi ya dusmycekse bile bugunku aglamam dan dusecek varya :) bide sigaranin külünü yiyecektim ssimdi nerdeyse. Dedim adet oldum ic Zehra. ..Nebilm.
Yarin belli olacak annisim dua et
Ya senı varya parcalıcam ya ben akşam oturdm bı dunya agladım ay şimdide sevnçtn aglıyrm yaaaa piskolojım gıttı ya
İnşallah bebişimiz iyi canm inşallah o doktorda bnden selam soyle yokmuşmuşmuş neyın kafasını yaşıyr ya bızede gndersn

Ya senı varya parcalıcam ya ben akşam oturdm bı dunya agladım ay şimdide sevnçtn aglıyrm yaaaa piskolojım gıttı ya
İnşallah bebişimiz iyi canm inşallah o doktorda bnden selam soyle yokmuşmuşmuş neyın kafasını yaşıyr ya bızede gndersn
Kusura bakma canim hakkini helal et.. ben zaten hic iyi degilim cok kotu agrim var rengim sapsari uyumaya calisacagim yarin kan sonucum guzel ciksin inerim tepenizden :)

Kusura bakma canim hakkini helal et.. ben zaten hic iyi degilim cok kotu agrim var rengim sapsari uyumaya calisacagim yarin kan sonucum guzel ciksin inerim tepenizden :)
Yok sen iyi ol bn başka bişey istemyrm dualarımdasın canm yat dınlen sıtresden ve o doktrdan uzak durkı yavrumuz tutunsun bak yıne keyfım yerıne geldı Rabbım inşallah hayorlısıyla kuzumuzu bağışlasın canm bnm opuyrmmmmmm senı cooook yat dınlen hadı balımm

Hahahaaa Evet biraz hastaym hemen hersy almak istiyorum kız bir elbise alacak olsan kizmi erkek mi en ufak br günce alacagm kız güncesi mi erkek guncesimi. :halay: görürm sni hamile kalda :KK49:
anam al bitanm al onu demedım gecen sayfalarda bnde ıyı ndegılım demişsin o yuzdn dedım canm bnm alcan atbı bn olsam patıklerden başlardımmm :)

RABBİM HAMİLE ARKADAŞLARIMIZIN HEPSINI KORUSUN İNŞALLAH BEBİŞLERİNİ ONLARA ONLARI BEBİŞLERİNE BAĞISLASIN HEPİNİZ RABBİME EMANETSINIZ....
BENİM GİBİ BEBİŞ BEKLEYENLEREDE HAYIRLISIYLA SALİH EVLATLAR NASİP ETSIN TEZ ZAMANDA 99 İSMİN YUZU SUYU HURMETINE İNŞALLAH KARDEŞLERİM CANLARIM MINNAK ANNELERIM VE ANNE ADAYLARIM RABBİME EMANET...
HADİ HAYIRLI SAGLIKLI MUTLU GECELERHoppa:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK36:

anam al bitanm al onu demedım gecen sayfalarda bnde ıyı ndegılım demişsin o yuzdn dedım canm bnm alcan atbı bn olsam patıklerden başlardımmm :)
Patik ördüm kız battaniye de ördüm sarı beyaz yelek falanda yaptm ufak tefek ama daha mağazadan birşey almadm eşime diyorum ki cinsiyetini öğrendiğim gün direk br hediye alaçam bebeğe içim gidiyor . minik minik elbiselere diyorum. İki gündür bulantm çok Canm o yüzden kötüym basımda ağrıyor.

RABBİM HAMİLE ARKADAŞLARIMIZIN HEPSINI KORUSUN İNŞALLAH BEBİŞLERİNİ ONLARA ONLARI BEBİŞLERİNE BAĞISLASIN HEPİNİZ RABBİME EMANETSINIZ....
BENİM GİBİ BEBİŞ BEKLEYENLEREDE HAYIRLISIYLA SALİH EVLATLAR NASİP ETSIN TEZ ZAMANDA 99 İSMİN YUZU SUYU HURMETINE İNŞALLAH KARDEŞLERİM CANLARIM MINNAK ANNELERIM VE ANNE ADAYLARIM RABBİME EMANET...
HADİ HAYIRLI SAGLIKLI MUTLU GECELERHoppa:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK36:
İyi geceler bebeğimmmmm seviliyorsun.. :KK200: :nazar:

Patik ördüm kız battaniye de ördüm sarı beyaz yelek falanda yaptm ufak tefek ama daha mağazadan birşey almadm eşime diyorum ki cinsiyetini öğrendiğim gün direk br hediye alaçam bebeğe içim gidiyor . minik minik elbiselere diyorum. İki gündür bulantm çok Canm o yüzden kötüym basımda ağrıyor.
İNŞALLAH SAGLIKLICA GIYDIRMEKTE NASIB OLSUN BALIM NE DIYOLAR ONA CITCITLI VARYA ZIBINMIYDI NE HE ONDAN ALABILIRSIN BEYAZLARDAN IDARELIK YERIM BN ONU YERIM VALLA
DİKKAT ET KENDINEDE YEĞNİMEDE BALIM

Back
X