• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İNŞALLAH SAGLIKLICA GIYDIRMEKTE NASIB OLSUN BALIM NE DIYOLAR ONA CITCITLI VARYA ZIBINMIYDI NE HE ONDAN ALABILIRSIN BEYAZLARDAN IDARELIK YERIM BN ONU YERIM VALLA
DİKKAT ET KENDINEDE YEĞNİMEDE BALIM
Peki canm çok sağol :) Evet onu perşembe alicm inslh kontrol den sonra. Snada almak nasip olsun inslh bu aşkım çok istiyorum inan eşime bile dua ettiriyorum :KK48:

Kizlar benm bat 3 mart dun aksam 22:00da kan verdim mide bulantisi var dedim acilde degerim 16.6 cikti dr pozitif sonucun yrn kadin doguma git dedi bgn sabah 9.30da kan verdim 19.8 cikti degerim. Dr 20ye yakin yada 20den yuksek cikmasi lazim dedi. Simdi size sorum 11.30 saatte 3.2 artis sizce iyimi ? Ben bu bebegi cok istiyorum Allah im nasip ederse insallah. Odum kopuyo bi aksilik cikcak diye. Siz tecrubelisiniz banada bisey soyleyin nolur :( bide cok yuruyunce sol kasigima igne batiyo oturunca geciyo kizlar.

Kizlar benm bat 3 mart dun aksam 22:00da kan verdim mide bulantisi var dedim acilde degerim 16.6 cikti dr pozitif sonucun yrn kadin doguma git dedi bgn sabah 9.30da kan verdim 19.8 cikti degerim. Dr 20ye yakin yada 20den yuksek cikmasi lazim dedi. Simdi size sorum 11.30 saatte 3.2 artis sizce iyimi ? Ben bu bebegi cok istiyorum Allah im nasip ederse insallah. Odum kopuyo bi aksilik cikcak diye. Siz tecrubelisiniz banada bisey soyleyin nolur :KK43: bide cok yuruyunce sol kasigima igne batiyo oturunca geciyo kizlar.
Ancak o kadr olur canm zatn 48 saat sonra ancak 2 katı oluyor takibini 48 saatte br yaptr canm tam mi? İnslh Rabbim sağlıklı bebis nasip etsn

Herkese günaydın. Doktordan geliyorum. Tahlil yaptırmak için gittim bebek görünmedi diye doktor yapmak istemedi. Son adet tarihine göre bugün tam 6 haftalık oldum. Bugün kese 14.5 mm çıktı ama bebek görünmüyor. 4 gün önce doktora gittiğimde 6.2 mm idi kese ve ultrasona göre 4+4 görünüyordu. Bu ultrason görüntüsünde kaç haftalık olduğu yazmıyor malum devlete gittim makine değişik. Kızlar çok korkuyorum boş gebelik mi acaba? 4 günde iki katından fazla büyümüş ama ne bileyim doktor da 10 gün sonra çağırdı ve tahlillerimi de yapmadı bebek görünmedi diye :KK43:

Herkese günaydın. Doktordan geliyorum. Tahlil yaptırmak için gittim bebek görünmedi diye doktor yapmak istemedi. Son adet tarihine göre bugün tam 6 haftalık oldum. Bugün kese 14.5 mm çıktı ama bebek görünmüyor. 4 gün önce doktora gittiğimde 6.2 mm idi kese ve ultrasona göre 4+4 görünüyordu. Bu ultrason görüntüsünde kaç haftalık olduğu yazmıyor malum devlete gittim makine değişik. Kızlar çok korkuyorum boş gebelik mi acaba? 4 günde iki katından fazla büyümüş ama ne bileyim doktor da 10 gün sonra çağırdı ve tahlillerimi de yapmadı bebek görünmedi diye :KK43:
CANIM KORKMA BAZI GEBELİKLERDE 8. HAFTAYA KADAR GÖRÜLEMEDİĞİ OLABİLİYOR İNŞALLAH 10 GÜN SONRA GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ

günaydın canım,
karından muayene etti değil mi? bebişler genelde 6. ve 7. haftalarda kendilerini gösteriyorlar. Hatta bazı bebişler 8. haftaya kadar bile uzayabiliyor:) hiiiç stres olma.

Kizlar benm bat 3 mart dun aksam 22:00da kan verdim mide bulantisi var dedim acilde degerim 16.6 cikti dr pozitif sonucun yrn kadin doguma git dedi bgn sabah 9.30da kan verdim 19.8 cikti degerim. Dr 20ye yakin yada 20den yuksek cikmasi lazim dedi. Simdi size sorum 11.30 saatte 3.2 artis sizce iyimi ? Ben bu bebegi cok istiyorum Allah im nasip ederse insallah. Odum kopuyo bi aksilik cikcak diye. Siz tecrubelisiniz banada bisey soyleyin nolur :KK43: bide cok yuruyunce sol kasigima igne batiyo oturunca geciyo kizlar.

canım inşallah sağlıkla artar değerin 2 günde bir 2 ye katlaması gerekiyormuş ben sadece bir kere kan tahlili yaptım o da adetimden 3 gün geçince bir daha yapmadım ve değerim 1638 çıkmıştı hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :anne::anne::KK36::KK36:

CANIM KORKMA BAZI GEBELİKLERDE 8. HAFTAYA KADAR GÖRÜLEMEDİĞİ OLABİLİYOR İNŞALLAH 10 GÜN SONRA GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ
Özeldeki doktorumu aradım şimdi. Bebeğin görünmemesi normal sen ayın 8 'inde gel kese güzel büyümüş dedi. Ondan sonra tahlillerini yaptırırsın dedi.

daha önce de dediğim gibi canım, ikiz gebelik çok riskli. Allah sağlıklısını, hayırlısını nasip etsin. İnşallah sorunsuzca al bebişini kucağına, bir de nacizane tavsiyem böyle gereksiz konular için kendini üzme. Bu günlerin tadını çıkar:)
Boş gebelikse diye korktum canım. Bebeği görmeden tahlilleri yapmıyoruz dedi kadın. Çok canım sıkıldı. Sanki bebek görünmesi gerekiyormuş da görünmemiş gibi geldi ban da öyle deyince. Kendi doktorumu aradım o rahatlattı biraz. 8 Mart'ta gidicem inşallah o zaman görünür.

Boş gebelikse diye korktum canım. Bebeği görmeden tahlilleri yapmıyoruz dedi kadın. Çok canım sıkıldı. Sanki bebek görünmesi gerekiyormuş da görünmemiş gibi geldi ban da öyle deyince. Kendi doktorumu aradım o rahatlattı biraz. 8 Mart'ta gidicem inşallah o zaman görünür.
canım dediğim gibi 8. haftaya kadar görülmeyenler de oluyor, endişe edilecek bir konu yok bence. bir de karından muayene edildiyse ondan da görmemiştir. vajinal baksa belki görürdü.

canım dediğim gibi 8. haftaya kadar görülmeyenler de oluyor, endişe edilecek bir konu yok bence. bir de karından muayene edildiyse ondan da görmemiştir. vajinal baksa belki görürdü.
Karından muayene etti canım. Kese de büyümüş aslında doktor günde 1 mm büyür demişti bana. Ben bügün 10 mm gibi bir rakam bekliyordum 14.5 mm olmuş 1.5 cm neredeyse. İnşallah ayın 8'inde görünür bebeğim. Korktum sabah sabah.

canım inşallah sağlıkla artar değerin 2 günde bir 2 ye katlaması gerekiyormuş ben sadece bir kere kan tahlili yaptım o da adetimden 3 gün geçince bir daha yapmadım ve değerim 1638 çıkmıştı hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :anne::anne::KK36::KK36:
Senin cogul gebelik mi ?? Snn degerin yaninda benimki yavru kaliyor :D

Back
X