Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar ben de kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif henüz doktora gitmedim :)
Çıkması gerek canım. Hesaplarına göre günün geçmiş çünkü geç döllenme falan olmadıysaHiç ilac kullanmadm idrarda cikarmi acaba
Bilmiyorum ki canm adt olacgm zamn akntm oluyodu hep bu ay hic aknti faln yokÇıkması gerek canım. Hesaplarına göre günün geçmiş çünkü geç döllenme falan olmadıysa
Bende ilk hamileligimde bulantidan hep hastanedeydim..bu hamileligimde 8 ci haftadayim daha baslamadi..icin rahat olsun bulantibebegin saglikli oldunu gosteriyo..sen kacinci haftandabasladiA anneveoglusu Cok geçmiş olsun canim. Insallah tez zamanda degerin sifirlanir ve dis gebelik degildir.
@Zehra ungrms Canim nasil oldun seni merak ettik cok?
Kizlar ben de çok kotuyum. Bugün cok siddetli mide bulantısı ve kusma yasadim. Simdu hastaneden geldim serum baglandi ama hala bulantim devam ediyor. Rabbim herkese saglikli gebelikler nasip etsin. Bugun gozumun yasi kurumadi cok rahatsızım.
Elinde testin varsa bence sabah ilk idrarla yap canım. Hayırlı haberler inşallah beni de etiketle olur mu?Bilmiyorum ki canm adt olacgm zamn akntm oluyodu hep bu ay hic aknti faln yok
Canim sata gore 6+5 ama doktorumun soyledigine gore bugün tam 6 haftalik olduBende ilk hamileligimde bulantidan hep hastanedeydim..bu hamileligimde 8 ci haftadayim daha baslamadi..icin rahat olsun bulantibebegin saglikli oldunu gosteriyo..sen kacinci haftandabasladi
Allah şifa versin canım. Zor walla bulantı işi. Bende ilk hamileliğimde öyleydi canım birşey istiyor heyecanla hazırlıyordum daha ağza almadan gidiyordumA anneveoglusu Cok geçmiş olsun canim. Insallah tez zamanda degerin sifirlanir ve dis gebelik degildir.
@Zehra ungrms Canim nasil oldun seni merak ettik cok?
Kizlar ben de çok kotuyum. Bugün cok siddetli mide bulantısı ve kusma yasadim. Simdu hastaneden geldim serum baglandi ama hala bulantim devam ediyor. Rabbim herkese saglikli gebelikler nasip etsin. Bugun gozumun yasi kurumadi cok rahatsızım.
Olur canm çok tesekkur ederimElinde testin varsa bence sabah ilk idrarla yap canım. Hayırlı haberler inşallah beni de etiketle olur mu?
Sagol canım benim canim hicbir sey istemiyor. Bugun midemin bulanmadığı bir dakika olmadi. Simdi ayva yedim biraz iyi geldi galiba azaldi biraz. Cok zormuş gerçekten.Allah şifa versin canım. Zor walla bulantı işi. Bende ilk hamileliğimde öyleydi canım birşey istiyor heyecanla hazırlıyordum daha ağza almadan gidiyordumen kısa zamanda geçer inşallah. Tuzlu çubuk iyi geliyordu denedin mi bilmiyorum ama bastırıyordu Allah ferahlık versin inşallah
Allah ferahlık versin canımSagol canım benim canim hicbir sey istemiyor. Bugun midemin bulanmadığı bir dakika olmadi. Simdi ayva yedim biraz iyi geldi galiba azaldi biraz. Cok zormuş gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?