2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Arkadaşlar benim 14 o cakta son adetimi gördüm
13 şubatta silik bir idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim
14 şubatta 21,60 değerim oldu
16 şubatta 58,98 değerim oldu
20 şubatta 254,7 oldu
24 şubatta dr gittim dr karından ve vajinadan ultrasonda kese göremedi.
kandan değere bakıldı 147 ye düşmüş değerim dr düşük başlamış dedi ve progestranı bıraktırdı
25 şubatta kanama başladı ve 6 gün sonra kesildi.
bugün test yaptırdım dr isteği ile değerim 238 çıktı öğlen arasında netten gördüm sonucu
dr ulaşamadım dış gebelik yaşıyorum sanırım netten ve burdaki konulardan okuduğum kadadı ile

ben testte değeri sıfırlanmış yada çokk düşük beklerken bu sonuç beni çok korkuttu tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız

Buda yetmez gibi merdiven den düştüm ayağımda yumuşak doku zedelenmesi oldu alçıya alındı

Allahim beterinden korusun

Dr gördüm rahim incelmiş dedi düşükte böyle şeyler olabilir dedi iki günde bir test yapılacak düşüş varmı bakılacakmis

@Zehra ungrms canım dualarım seninle. Yüz yüze tanımıyorum ama burada o kadar tanıdık olduk ki birbirimize. Bugün temizlik yaptım hafta sonu tanışacağız bütün güm aklımdan çıkmadın fırsat buldukça girmeye çalıştım senden haber var mi diye Rabbim sağlık versin güç versin

A anneveoglusu Cok geçmiş olsun canim. Insallah tez zamanda degerin sifirlanir ve dis gebelik degildir.

@Zehra ungrms Canim nasil oldun seni merak ettik cok?

Kizlar ben de çok kotuyum. Bugün cok siddetli mide bulantısı ve kusma yasadim. Simdu hastaneden geldim serum baglandi ama hala bulantim devam ediyor. Rabbim herkese saglikli gebelikler nasip etsin. Bugun gozumun yasi kurumadi cok rahatsızım.

Bende ilk hamileligimde bulantidan hep hastanedeydim..bu hamileligimde 8 ci haftadayim daha baslamadi..icin rahat olsun bulantibebegin saglikli oldunu gosteriyo..sen kacinci haftandabasladi

Bende ilk hamileligimde bulantidan hep hastanedeydim..bu hamileligimde 8 ci haftadayim daha baslamadi..icin rahat olsun bulantibebegin saglikli oldunu gosteriyo..sen kacinci haftandabasladi
Canim sata gore 6+5 ama doktorumun soyledigine gore bugün tam 6 haftalik oldu
6. Haftaya cok berbat basladim. Kustum tum gün. Ve sabah bulantisi degil tum gun midem bulandi hala bulanıyor. Ayva yedim simdi bir dilim insallah keser.

Allah şifa versin canım. Zor walla bulantı işi. Bende ilk hamileliğimde öyleydi canım birşey istiyor heyecanla hazırlıyordum daha ağza almadan gidiyordum en kısa zamanda geçer inşallah. Tuzlu çubuk iyi geliyordu denedin mi bilmiyorum ama bastırıyordu Allah ferahlık versin inşallah

Sagol canım benim canim hicbir sey istemiyor. Bugun midemin bulanmadığı bir dakika olmadi. Simdi ayva yedim biraz iyi geldi galiba azaldi biraz. Cok zormuş gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…