2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben seni engellemedim dimi tlfndan yazabilirdin bunu. Sorun yok sağlıklı bi hamilelik yaşasam ben şaşarım zaten sende farkındasın umutsuz bi vaka olduğumun.
Gerçekler acıdır. önemi yok konu kapansın lütfen.

Zehracım endişe etme bence sana o iğne vurulmadı
Benim bildiğim kemoterapi iğnesini vurup düşmesini bekliyorlar değerin eğer değer ona rağmen düşmezse kürtaj yapıyorlar iki işlemi aynı anda neden uygulasınlar ki ikisi ayrı tedavi yöntemi değil mi

Ayy çok sevindim maşallah artışlar çok güzel bence şimdi 4-5 gün bekleyebilirsin
Çok sağol kuzum Allah razı olsun yarın sabah doktora gideyim güzel haberler getireyim başka hiç bişy istemem. Allah korktuğumuza uğratmasın hiç birimizi. Hadi şmdi uyu desteğin için çok teşekkürler :)

Senden de allah razı olsun güzel haberler alacaksın doktorundan zaten hiç şüphem yok sende huzurla uyu hayırlı geceler

Canim ben ilk defa senden duyuyrm ne kemoterapisi.ben dogumhanede calisrken sadece agri kesici yapiyrduk kurtaj sonrasi.ki yumurtlamadan once olan ilaclarin cogu etkilemiyor bende ksitler icin kanserde kullanilan bi ilaci kullanmistim 2 ay.dr yumurtlamaya kadar kullandiryordu.yum zamani biraktoryordu pcos icin kullandim.merak etme bisey olmaz.hsg dede yumdan once cekilirse sorun yokmus mesela

Evet ikisi ayrı tedavi yöntemi de işte kafam karıştı bugun. Bana iğne yapmadınız mı yani şimdi demiştim hatta. Yok iğne vurmadk demişti. Ama kafam gelip gidiyo net hatırlayamıyorum gerçekten. Yarın herşey belli olur. Ömrümden ömür gitti inan ki. İnşallah Allahım hayırla sağlıkla bana da bi bebiş nasip etsin inşallah

Kiz okadar vahim bisey olsa dr sana ustune basa basa demezmi me diye durup dururken uzuyorsun kendini.o kemoterapi senin gibi kurtajlarda deil cok daha ileri durumlarda yapiliyor.orda kalan kistlesen.ben seni hatrliyrm sen hemen kurtaj oldum haftalarca aylarca beklemedin senle ne alakasi var o tedavinin sıkma canini

Hay Allah senden razı olsun. Yüreğimi ferahlattınız. Zaten benim değerim 70ti. Şuncacık değerle kürtaja aldı beni. Değerin düşmezse iğne yapıcaz demişti önce 132 ye çıktı sonra 49a düştü 14 derken en son 4.5 çıktı doktor dedi ki artk özgürsün. İğneye gerek kalmamış dedi. Benim bilmediğim şey bu iğnenin dozu mu oluyomuş? Birde beni çataldan sedyeye yatırıp odaya götürdüklerini hemen arkamı döndürüp kalçamın iki tarafından sert bi iğne yaptıklarını hatırlıyorum. O ağrı kesici mi ne? Hafifte kanamam vardı adet sancısı gibi sancı çekiyodum. Vurmamışlardır dimi n'olur vurmamış olsunlar Allahımmm

Hayir onu yapmamislardir normal agri kesici yapiliyor bide rahim toparlayici yapiliyor isimlerini bike veririm.biri dikloron biri sympitan.korkma o dedigin ilac olsa zaten ekstra para veirir alirdin dr da ciddi bi sekilde seni uyarirdi.sakliycak hali yok hastasindan tedaviyi

Kızma ama kafam çok karıştı birde bılmıyorum heyecanlanıyorum değerim iki katına artmış ona bile sevinemedim içim çok huzursuz. Yarın sabah güzel haberle gelcm inşallah Allahın izniyle

O iğneyi biz mi alıyoruz nasıl oluyoki mesela. Lütfen aydınlattttt

Sonuç birazdan çıkar kuzum Allah bin kere razı olsun sizden benim minnak ailem
Hepimizden razı olsun kuzum bak Rabbim tevekküllerinin dualarının karşılığını verdi balım kan sonucunda çok güzel yükseliş gösteriyor Allah ım sağlıklı sıhhatli bi hamilelik dönemi geçirmeni nasip etsin lütfen artık kendini her duyduğuna kaptırıp üzme sende bebeğinde maşallah çok iyisiniz bunu sürekli tekrarla bilinç altında bu olsun öpüyorum seni

O iğneyi biz mi alıyoruz nasıl oluyoki mesela. Lütfen aydınlattttt
Ozeldeyse hasta aliyordu bikere denk gelmistim.almayi gectim dedigim gibi dr zaten seni ciddi bi sekilde uyarirdi sadece o deil her turlu riskli durumlar icin.sen hic yoktan yere durup dururken olmayan biseyi kendine dert etmissin.gecen ayin verdigi huzursuzluk olabilir bu ama soyle dusun milyonlarca dusuk yapan var.bunlarin saglikli gebeligi olmuyormu tabiki oluyor.tekrar edicek diye bisey yok ederse ozaman uzulursun.simdi sadece tadini cikar.bak degerinde guzel katlaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…