Hepimizden razı olsun kuzum bak Rabbim tevekküllerinin dualarının karşılığını verdi balım kan sonucunda çok güzel yükseliş gösteriyor Allah ım sağlıklı sıhhatli bi hamilelik dönemi geçirmeni nasip etsin lütfen artık kendini her duyduğuna kaptırıp üzme sende bebeğinde maşallah çok iyisiniz bunu sürekli tekrarla bilinç altında bu olsun öpüyorum seni
Ozeldeyse hasta aliyordu bikere denk gelmistim.almayi gectim dedigim gibi dr zaten seni ciddi bi sekilde uyarirdi sadece o deil her turlu riskli durumlar icin.sen hic yoktan yere durup dururken olmayan biseyi kendine dert etmissin.gecen ayin verdigi huzursuzluk olabilir bu ama soyle dusun milyonlarca dusuk yapan var.bunlarin saglikli gebeligi olmuyormu tabiki oluyor.tekrar edicek diye bisey yok ederse ozaman uzulursun.simdi sadece tadini cikar.bak degerinde guzel katlaniyor
Sonuç canım
Ben seni engellemedim dimi tlfndan yazabilirdin bunu. Sorun yok sağlıklı bi hamilelik yaşasam ben şaşarım zaten sende farkındasın umutsuz bi vaka olduğumun.
Gerçekler acıdır. önemi yok konu kapansın lütfen.
Degerine cok sevindim.Evet özelde yaptırmıştım. Evet boşuna üzüldüm yada üzdüler sorun değil o iyi olsunda başka bişy istemem. Beni aydınlattın çok çok teşekkür ederim gerçekten sayende ağlamycam bu gece :) en azndan fazla ağlamycam :) geçen ay ne yaşadığımı anlayabildiğinizi biliyorum en azından siz anlıyorsunuz beni. Yıkılmıştım. Tedirginliğim bu yüzden. Felaket tellalı olmadığınız için hepinizden Allah bin kere razı olsun beni sizsiz bırakmasın çokkk teşekkrler
Bencede bosuna aglama canim.bu meselede zaten ortada bisey yok.ama onun disindada nasipten öte yol yok.kaderimizi cizen var elimizde olmayan seyler icin onceden aglamak kendine zarar verir.bisey olsada aglasan neyse ortada bisey yok bidaha aglama sakin :)Evet özelde yaptırmıştım. Evet boşuna üzüldüm yada üzdüler sorun değil o iyi olsunda başka bişy istemem. Beni aydınlattın çok çok teşekkür ederim gerçekten sayende ağlamycam bu gece :) en azndan fazla ağlamycam :) geçen ay ne yaşadığımı anlayabildiğinizi biliyorum en azından siz anlıyorsunuz beni. Yıkılmıştım. Tedirginliğim bu yüzden. Felaket tellalı olmadığınız için hepinizden Allah bin kere razı olsun beni sizsiz bırakmasın çokkk teşekkrler
ZK_ASK ah canım ah ne yaptın sen öyle bir anda vallahi şimdi okudum cok üzüldüm haline.
Canım Öncelikle herşeyin güzel olmasını umut ediyorum ki şuana kadar yükselişin çok güzel İnşallah bu sefer güzel olacak.
Endişelenmekte çok haklısın bence daha yeni bir gebelik geçirdin dış gebelik dediler üstüne kürtaj oldun ama Dr. 1 ay korun dediyse ve sen onu dinlediysen akışına bırak olan oldu ve hamilesin bundan sonrası için güzelini düşün güzel olsun.
hadi hayırlısını dileyelim, dua edelim ve güçlü ol ne olursa olsun güçlü ol cocuğunda güçlü olsun...
Ben izlerken çok duygulandım, hatta eşimle izledik o da çok beğendi iyiki paylaşmışsın çok güzel ve anlamlıydı ,kadının ismi soyismi ne :)Ayy canım ya çok pardon üzdüm seni galiba bunu izlemek yaşamış biri olarak daha zor tabiki düşünemedimben sadece umut etmekten ve istemekten vazgeçmeyelim diye paylaşmıştım tekrar afedersin
Bencede bosuna aglama canim.bu meselede zaten ortada bisey yok.ama onun disindada nasipten öte yol yok.kaderimizi cizen var elimizde olmayan seyler icin onceden aglamak kendine zarar verir.bisey olsada aglasan neyse ortada bisey yok bidaha aglama sakin :)
Merve Öztürk canım adı instagramdaki şu fenomen annelerden :))Ben izlerken çok duygulandım, hatta eşimle izledik o da çok beğendi iyiki paylaşmışsın çok güzel ve anlamlıydı ,kadının ismi soyismi ne :)
Teşekkürler canım :) evet bir sürü fenomen anne var, hassas annenin hikayesi vardı ebru destan ın kitabında onu hatırladım,bulursan kesin oku o da çok güzel bir hayat hikayesiydiMerve Öztürk canım adı instagramdaki şu fenomen annelerden :))
Canım değerin güzel buna mutlu ol ,içinde büyümeye uğraşan ufaklık da mutlu olsun ,elini karnına koy dua et ayetül kürsi, nas,felak bu duaları oku Allaha bırak :)Aynen gece öyle dedm bende kendime. Sinirlerim bozuldu yıprandım kürtajdan sonra hiç ağlamamıştım musluklar açılınca tam açılıyo :) nasipten ötesi yok hayırlısı olsun
Sesini duymak çok iyi geldi gidiyoruz şmdi çıktık hayırlı haberlerle görüşürüz inşallahZehracım güzel haberlerini bekliyoruz bir tanem.
Canım değerin güzel buna mutlu ol ,içinde büyümeye uğraşan ufaklık da mutlu olsun ,elini karnına koy dua et ayetül kürsi, nas,felak bu duaları oku Allaha bırak :)
Hiç sıkıntıya girmek istemiyrm canım..okdar sogudumki bu dusunceden.İkinci adetimi eğer eskisi gibi 28 günde olursam diğer aya kullanacağım test.Düzene girene kadar kullanmam.sen adet oldunmucanım yumurtlama testi ile takip yapabilirsin istersen ben öyle yapacağım adet geldiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?