2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım benm yatağa girdm hâlâ gözlerim dolup geliyo siz böyle diyosunuzya hani "bebeğin" falan insan çok duygulanıyo çok sağol yarın iyi haberlerle gelmeyi diliyorum

Evet özelde yaptırmıştım. Evet boşuna üzüldüm yada üzdüler sorun değil o iyi olsunda başka bişy istemem. Beni aydınlattın çok çok teşekkür ederim gerçekten sayende ağlamycam bu gece :) en azndan fazla ağlamycam :) geçen ay ne yaşadığımı anlayabildiğinizi biliyorum en azından siz anlıyorsunuz beni. Yıkılmıştım. Tedirginliğim bu yüzden. Felaket tellalı olmadığınız için hepinizden Allah bin kere razı olsun beni sizsiz bırakmasın çokkk teşekkrler

Telefondan engellemedin ama bana yarına kadar bisi yazma dedin hem burda aglamaktan bi hal oldum moralim bozuk diye yazmışsın ona istinaden yazdım. Kapattım konuyu.

Degerine cok sevindim.

Bencede bosuna aglama canim.bu meselede zaten ortada bisey yok.ama onun disindada nasipten öte yol yok.kaderimizi cizen var elimizde olmayan seyler icin onceden aglamak kendine zarar verir.bisey olsada aglasan neyse ortada bisey yok bidaha aglama sakin :)

Adetime 5 gün var ve sabahları adet sancisiyla uyanıyorum.bu gebelik mi yoksa adet belirtisi mi bilemedim.daha önce hiç önceden adet sancisi çektiğimi hatırlamıyorum. Böyle bişey başına gelen var mı

ZK_ASK ah canım ah ne yaptın sen öyle bir anda vallahi şimdi okudum cok üzüldüm haline.
Canım Öncelikle herşeyin güzel olmasını umut ediyorum ki şuana kadar yükselişin çok güzel İnşallah bu sefer güzel olacak.
Endişelenmekte çok haklısın bence daha yeni bir gebelik geçirdin dış gebelik dediler üstüne kürtaj oldun ama Dr. 1 ay korun dediyse ve sen onu dinlediysen akışına bırak olan oldu ve hamilesin bundan sonrası için güzelini düşün güzel olsun.
hadi hayırlısını dileyelim, dua edelim ve güçlü ol ne olursa olsun güçlü ol cocuğunda güçlü olsun...

Dr değerlerine bakılırsa kimyasal ama patoloji sonucuna bakılırsa dış gebelik demişti zaten benm o sıralar tek istediğim hastaneden biran önce çıkıp kaçarak uzaklaşmaktı. Belirsizlik olunca içinde kayboluyorum tam aksilik eşim yok arkadaslar bende kalıyo aç gondrmedıler kahvaltı yapalım gidelim dediler onları bekliyorum. Dün gece Çok dua ettm Allahm ne verıyosa sabrıyla versın inşallah

Ayy canım ya çok pardon üzdüm seni galiba bunu izlemek yaşamış biri olarak daha zor tabiki düşünemedim ben sadece umut etmekten ve istemekten vazgeçmeyelim diye paylaşmıştım tekrar afedersin
Ben izlerken çok duygulandım, hatta eşimle izledik o da çok beğendi iyiki paylaşmışsın çok güzel ve anlamlıydı ,kadının ismi soyismi ne :)

Aynen gece öyle dedm bende kendime. Sinirlerim bozuldu yıprandım kürtajdan sonra hiç ağlamamıştım musluklar açılınca tam açılıyo :) nasipten ötesi yok hayırlısı olsun

Merve Öztürk canım adı instagramdaki şu fenomen annelerden :))
Teşekkürler canım :) evet bir sürü fenomen anne var, hassas annenin hikayesi vardı ebru destan ın kitabında onu hatırladım,bulursan kesin oku o da çok güzel bir hayat hikayesiydi

Aynen gece öyle dedm bende kendime. Sinirlerim bozuldu yıprandım kürtajdan sonra hiç ağlamamıştım musluklar açılınca tam açılıyo :) nasipten ötesi yok hayırlısı olsun
Canım değerin güzel buna mutlu ol ,içinde büyümeye uğraşan ufaklık da mutlu olsun ,elini karnına koy dua et ayetül kürsi, nas,felak bu duaları oku Allaha bırak :)

canım yumurtlama testi ile takip yapabilirsin istersen ben öyle yapacağım adet geldiğinde
Hiç sıkıntıya girmek istemiyrm canım..okdar sogudumki bu dusunceden.İkinci adetimi eğer eskisi gibi 28 günde olursam diğer aya kullanacağım test.Düzene girene kadar kullanmam.sen adet oldunmu

ZK_ASK kizzzzzz sen neden bukadar strese sokuyorsun.kendine boşu boşuna acı cektiriyosun.. başımızdan kötü bir olay geçti tamam atlattık diyoruz ve atlatmak zorundayız Allah beterinden korusun.. biliyorsunki dua etmekten başka elden bişey gelmiyor..Kulun elinde bişey yok oyuzden araştırıp internette kendine stres yapma şimdiden 9 ayı nasıl gecireceksin yoksa . İçini rahat tut .Gzl haberlerle gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…