- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
canım o ilacı doktordan habersiz kullanmamalısın bence çünkü kistlere neden olabiliyor. Bence bir doktora görünsen çok iyi olur, çünkü rahim kalınlığına göre dış gebelik yok ya da sağlıklı bir gebelik diyebiliyor.
Doktorun söylemeden kullanma canım
korunmaya devam edecekmisin canım
Korunmam muhtemelen ama 38 gün sonra oldum adet. Yumurtlama gununu denk getirecegimizi sanmıyorum tepetaklak oldu herşey :))Bende korunuyodum :/ nasip böylesi uygunmuş. Adetde olmuşsun bittikten sonra korunmaya devam mı
canım yumurtlama testi ile takip yapabilirsin istersen ben öyle yapacağım adet geldiğindeKorunmam muhtemelen ama 38 gün sonra oldum adet. Yumurtlama gununu denk getirecegimizi sanmıyorum tepetaklak oldu herşey :))
Bir doktoruna sor canm bence . Gerekli görmedkce vermiyorlar ya
Düşündürecek istemiyorum çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda gelir meleğin.. ama düşük ne kadarlikken yada ne zaman oldu bnde çok endiseliyimBen hamile kalmistim malesef düşürdüm.
Mide bulantiyla nasil olunursa oyleyim canim bebek büyüdü ben bulanti yasiyorum..sen nasilsinMerhaba kızlar... nasılsınız
Mide bulantiyla nasil olunursa oyleyim canim bebek büyüdü ben bulanti yasiyorum..sen nasilsin
Ben de arada bi şeyler hissediyorum pıt pıt diye ama o mu bağırsak hareketleri mi bilmiyorum ,ama onları hissetmemize çok kalmadı bunu biliyorum :)kismet bakalm. Canm sn hissediyorsun? Bazı arkadaşlar hissettiğini söylemişte bn hc hissetmiyorum
Ayy canım ya çok pardon üzdüm seni galiba bunu izlemek yaşamış biri olarak daha zor tabiki düşünemedimDış gebelik yaşadığım ay yani geçen ay okumuştum bunu yazı olarak. Şimdi Dinlemeye dayanamadım kapattım geri...
İnslh gelsin o zamanlar artık ya :)Ben de arada bi şeyler hissediyorum pıt pıt diye ama o mu bağırsak hareketleri mi bilmiyorum ,ama onları hissetmemize çok kalmadı bunu biliyorum :)
Ayy canım ya çok pardon üzdüm seni galiba bunu izlemek yaşamış biri olarak daha zor tabiki düşünemedimben sadece umut etmekten ve istemekten vazgeçmeyelim diye paylaşmıştım tekrar afedersin
7 haftalık falandi sagliksiz gebelik olduğu için düştü canım. Düşündürecek bisi yok. Hayatın gercekleriyle yüzleşmesek olmaz. Duygusal bakamıyorum bazı olaylara artık zaten sorun yok yani.. Cok Sagol bu arada. Hamile misin?Düşündürecek istemiyorum çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda gelir meleğin.. ama düşük ne kadarlikken yada ne zaman oldu bnde çok endiseliyim
Haklısın canım Allah'a emanet olsun sağlıkla ilerlesin bu defa inşallahYok canım sorun değil umut etmekten asla vazgeçmemek gerektiğini ben tekrar hamile kalarak öğrendim. Korkular olabiliyo. HEMDE ÇOK!
normal ama Allah nasibimize neyi yazmışsa onu yaşycaz sabır ve dua başka çaremiz yok
7 haftalık falandi sagliksiz gebelik olduğu için düştü canım. Düşündürecek bisi yok. Hayatın gercekleriyle yüzleşmesek olmaz. Duygusal bakamıyorum bazı olaylara artık zaten sorun yok yani.. Cok Sagol bu arada. Hamile misin?
7 haftalık falandi sagliksiz gebelik olduğu için düştü canım. Düşündürecek bisi yok. Hayatın gercekleriyle yüzleşmesek olmaz. Duygusal bakamıyorum bazı olaylara artık zaten sorun yok yani.. Cok Sagol bu arada. Hamile misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?