2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kismet bakalm. Canm sn hissediyorsun? Bazı arkadaşlar hissettiğini söylemişte bn hc hissetmiyorum
Ben de arada bi şeyler hissediyorum pıt pıt diye ama o mu bağırsak hareketleri mi bilmiyorum ,ama onları hissetmemize çok kalmadı bunu biliyorum :)

Dış gebelik yaşadığım ay yani geçen ay okumuştum bunu yazı olarak. Şimdi Dinlemeye dayanamadım kapattım geri...
Ayy canım ya çok pardon üzdüm seni galiba bunu izlemek yaşamış biri olarak daha zor tabiki düşünemedim ben sadece umut etmekten ve istemekten vazgeçmeyelim diye paylaşmıştım tekrar afedersin

Ayy canım ya çok pardon üzdüm seni galiba bunu izlemek yaşamış biri olarak daha zor tabiki düşünemedim ben sadece umut etmekten ve istemekten vazgeçmeyelim diye paylaşmıştım tekrar afedersin

Yok canım sorun değil umut etmekten asla vazgeçmemek gerektiğini ben tekrar hamile kalarak öğrendim. Korkular olabiliyo. HEMDE ÇOK!

normal ama Allah nasibimize neyi yazmışsa onu yaşycaz sabır ve dua başka çaremiz yok

Düşündürecek istemiyorum çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda gelir meleğin.. ama düşük ne kadarlikken yada ne zaman oldu bnde çok endiseliyim
7 haftalık falandi sagliksiz gebelik olduğu için düştü canım. Düşündürecek bisi yok. Hayatın gercekleriyle yüzleşmesek olmaz. Duygusal bakamıyorum bazı olaylara artık zaten sorun yok yani.. Cok Sagol bu arada. Hamile misin?

Haklısın canım Allah'a emanet olsun sağlıkla ilerlesin bu defa inşallah

Bugün kan verecek misin tekrar?

Hayir değilim şu an bat a 5 gün var ama bu ay hsg yapildi ve ilk kez böyle sürekli ağrılar sancılar hassasiyet göğüslerde kasıklarda nedense endişe ediyorum o sebepten detay sordum..teşekkürler

Hayir değilim şu an bat a 5 gün var ama bu ay hsg yapildi ve ilk kez böyle sürekli ağrılar sancılar hassasiyet göğüslerde kasıklarda nedense endişe ediyorum o sebepten detay sordum..teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…