- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
ZK_ASK canım haberini bekliyorum
Evet akşam vereceğim kuzumHaklısın canım Allah'a emanet olsun sağlıkla ilerlesin bu defa inşallah
Bugün kan verecek misin tekrar?
Kemoterapi iğnesi olduğunu sanmıyorum hiç bekletmediler ki seni direkt kürtaj oldunMoralim bozuk canım ağlamaktan canım çıktı bugun. Geçen ay ben narkozun etkisiyle hatırlamıyorum doktora da detayli sormadım bana kemoterapi iğnesi vurdular sanırım. Ben adet görmeden direkt kürtajdan 34gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Çok üzülüyorum riskli olacak diye. Bugun doktora gittim öğleden sonra gelmycekmiş yetişemedim. Bu aksam kan verip acilde, Yarın sabahta doktora gideceğim. Bu konuyu konuşcm iğne vurmuşlar mı eğer vurmuşlarsa ne yapıcam ben bilmiyorum işte. Yarım yamalak hayrlıyorum operasyondan sonra sedyeye yatırıp kalçamın iki tarafından iğne vurmuşlardı. o kemoterapi mi bilmiyorum ağrı kesici diye biliyodum
Kemoterapi iğnesi olduğunu sanmıyorum hiç bekletmediler ki seni direkt kürtaj oldun
Üzme canım kendini bi bekle bakalım doktorunu dinle önce
Bir aya hissederiz inş canım :)İnslh gelsin o zamanlar artık ya :)
Stres yapma canım kendine bebişinde etkilenmesin annesi sakiiinİnşallah hayırlı güzel haberle gelirim kuzum yapabileceğim hiç bişy yok inşallah yolunda gider herşey
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımEvet akşam vereceğim kuzum
Endişe derken hamile olmaktan korkuyor musun? Gönlünde ki neyse Rabbim onu versin.Hayir değilim şu an bat a 5 gün var ama bu ay hsg yapildi ve ilk kez böyle sürekli ağrılar sancılar hassasiyet göğüslerde kasıklarda nedense endişe ediyorum o sebepten detay sordum..teşekkürler
Saol canım hamile kaldıysam eğer düşük yapmaktan korkuyorum..çünkü durduk yerde ağır sancılar giriyor son günlerde..Endişe derken hamile olmaktan korkuyor musun? Gönlünde ki neyse Rabbim onu versin.
Benim düşük yapmamin sebebi kendimdim.. 2 kez ucaga bindim bilmeden agir kaldirdim falan...Saol canım hamile kaldıysam eğer düşük yapmaktan korkuyorum..çünkü durduk yerde ağır sancılar giriyor son günlerde..
Bu ay hsg ile anestezi ve ilaçlar kullandığım için olabilir endisesi..
Kemoterapi ignesi olmus olsan doktor sana daha uzun sure korun derdi saniyorum sadece 1 ay korunmani soyledi. Sakinles bebeğini de kendini de strese sokma lutfen. Hayirli haberlerini bekliyoruz canim.Moralim bozuk canım ağlamaktan canım çıktı bugun. Geçen ay ben narkozun etkisiyle hatırlamıyorum doktora da detayli sormadım bana kemoterapi iğnesi vurdular sanırım. Ben adet görmeden direkt kürtajdan 34gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Çok üzülüyorum riskli olacak diye. Bugun doktora gittim öğleden sonra gelmycekmiş yetişemedim. Bu aksam kan verip acilde, Yarın sabahta doktora gideceğim. Bu konuyu konuşcm iğne vurmuşlar mı eğer vurmuşlarsa ne yapıcam ben bilmiyorum işte. Yarım yamalak hayrlıyorum operasyondan sonra sedyeye yatırıp kalçamın iki tarafından iğne vurmuşlardı. o kemoterapi mi bilmiyorum ağrı kesici diye biliyodum
ZK_ASK eşim göreve gidecek diyordun canım ne yaptın ya iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?