2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ZK_ASK canım haberini bekliyorum

Moralim bozuk canım ağlamaktan canım çıktı bugun. Geçen ay ben narkozun etkisiyle hatırlamıyorum doktora da detayli sormadım bana kemoterapi iğnesi vurdular sanırım. Ben adet görmeden direkt kürtajdan 34gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Çok üzülüyorum riskli olacak diye. Bugun doktora gittim öğleden sonra gelmycekmiş yetişemedim. Bu aksam kan verip acilde, Yarın sabahta doktora gideceğim. Bu konuyu konuşcm iğne vurmuşlar mı eğer vurmuşlarsa ne yapıcam ben bilmiyorum işte. Yarım yamalak hayrlıyorum operasyondan sonra sedyeye yatırıp kalçamın iki tarafından iğne vurmuşlardı. o kemoterapi mi bilmiyorum ağrı kesici diye biliyodum

Kemoterapi iğnesi olduğunu sanmıyorum hiç bekletmediler ki seni direkt kürtaj oldun
Üzme canım kendini bi bekle bakalım doktorunu dinle önce

Merhaba kizlar 5 haftlik hamileyim dr ye gittik ve rahmimin kalp seklinde oldugunu perde olabilecigini söyledi bu konuda bilgisi olan varmi rahim filminde kesin belli olurmus bebek oldugu icin yaptiramayiz

Hayir değilim şu an bat a 5 gün var ama bu ay hsg yapildi ve ilk kez böyle sürekli ağrılar sancılar hassasiyet göğüslerde kasıklarda nedense endişe ediyorum o sebepten detay sordum..teşekkürler
Endişe derken hamile olmaktan korkuyor musun? Gönlünde ki neyse Rabbim onu versin.

ZK_ASK yanlış anlaşıldığımı hatta kötü niyetli gibi görünmüş olabileceğimi senin gözünde biliyorum... Keşke seni o kuşkuya düşürmeseydim ama emin ol seni çok merak ettiğim ve her zaman düşündüğüm için üstüne bu kadar düştüm ama sana zarar vermişim. Bi daha insanlar yalvarsa bile yorum yapmam zaten kimsenin durumuna. Netten okurken gördüm dış gebelikte kemoterapi ignesi vurulunca en az 3 ay hamile kalmamak lazimmis kanda etkisi sürdüğü icin diye. Okuyunca aklima elbetteki sen geldin ve endişelendim. Keske kendi kendime ediselenseydim de sana yazmasaydım.. Ne kadar ne dersem diyim haksız olucam ve senin gözyaşlarına sebebiyet vermiş olucam. Insallah affedersin beni... Bi daha görüşmeye de bilirsin bu kız moral mi bırakıyor diye ama ben seni merak ediyorum. Insallah guzel sonuclar alırsın. Kendim kadar isterim mutlu sona ulaşmanı. Sadece igne vuruldun mu bilmek istedim bu ihtimali ben ortaya koymadım sonuçta. Ama sana zarar verdiysen özür dilerim.

Saol canım hamile kaldıysam eğer düşük yapmaktan korkuyorum..çünkü durduk yerde ağır sancılar giriyor son günlerde..
Bu ay hsg ile anestezi ve ilaçlar kullandığım için olabilir endisesi..
Benim düşük yapmamin sebebi kendimdim.. 2 kez ucaga bindim bilmeden agir kaldirdim falan...
Bosuna evham yapiyosun bence... Dur bakalim

Kemoterapi ignesi olmus olsan doktor sana daha uzun sure korun derdi saniyorum sadece 1 ay korunmani soyledi. Sakinles bebeğini de kendini de strese sokma lutfen. Hayirli haberlerini bekliyoruz canim.

ZK_ASK eşim göreve gidecek diyordun canım ne yaptın ya iyi misin?

Gitti kuzum dün. İki arkadasım dün geldi beraber kaldık. Bugecede bizdeyiz. Yarın birinde sonraki gün birinde kalırım artk. Demin kan verip geldik arkadasın eşi anca geldi işten. Sonucu bekliyorum eşim aradı ne hissediyosun ben artk sevinmek istiyorum vs vs vs moralim bozuk dua ediyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…