2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah gzl ilerleyecek canım rahat ol.kendini bu düşünceden uzAklastr. Dinlen bol bol .

Yo bi imza attırmadı. İğne yapcaz dedi kürtaja aldı kürtajdan sonra bana naptılar bilmiyorum çöp torbası gibi ordan oraya attılar. İğne vurduk demedi 1 ay korun dedi bugunde suratını yamultup hıııımmm 6 ay korunmalıydın dedi. Acıdım şimdi kendime. Şikayet etmelimiyim?

Eveet ellerini yiyim onun arkadasa gosterdm oda 7 aylık. Kendi resmni gösterdi bizmkide böyleydi diyo eli yanağında :)) minnoşlar ya maşallah aynı babaları :)
Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin uzme kendini tamam mi? Ve biran önce iyi bir doktor bulmalisin.

Etmelisin. 1 ay sonra korunmayi bırakınca da ayni risk soz konusu o zaman ne hakla sana bunu soylemez?

Doğru söylüyorsunuz. Şikayet edince naparlar peki. Hiç uğraşasım yok ama o rahatlığı o surat ifadesi aklıma gelince çıldıracak gbi oluyorum
Ne yaparlar bilmiyorum ama insan hayatiyla oynamak bu resmen. Karnındaki de can. Bimere ve başhekimliğe sikayet eder bir daha da o kadina gitmezdim ben olsam.

Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin uzme kendini tamam mi? Ve biran önce iyi bir doktor bulmalisin.

Evet cnm mutlaka etmelisin, insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı çok sinirlerim bozdu. İnsan hicmi kendini hastanın yerine koymaz empati kuramaz şaşip kalıyorum yani, insanların kalbleri bu kadarmı karardı hicmi vicdan kalmadı anlam veremiyorum gerçekten...

Bencede eşin gelince söylersin ona göre karar verirsiniz.

Napim kuzum bıraktım gitti akışına. Ağlasamda beklycem oynasamda beklycem hemde eşşek gibi. Dua edelim inşallah yolunda gider hersey
Bizim nikahimizi kiyan hocanin esi ameliyat bile olmus.menpzoa girdgini sanmis 4.5 aylikken ameliyt olmus neler neler kullanmis sapasaglam 9 yasinda kizi var :) benim annemde 2. Kardesimde ne filmler cekilmek zorunda kaldi hamile hamile.kardesim gayet saglikli aklindada bisey yok fen lisesine gidiyor tip puani yapiyor hic korkma bi yerinde gerilik olur diye.:)kiytirik ilac senin evladinin kaderini deistremez.rabbimin onune gecemez.saglikli gebeligin olsun seni birakmasim ins canim

Nub teorisine gore kiza benziyor gercekten :) tabi teori bu keisn deil :)

ZK_ASK allah iyi doktorlar la karşılaştırsın ben senin yerinde olsam bi daha gidip ona prim kazandırmam git başka doktora sana yapacağı bişey yok Yeni gittiğin doktora başından sonuna herşeyi anlatırsın ben sanmıyorum hiç bişey olmayacak allah sana mükafatını verdi ihtimaller için bu kadar göz yaşı döküp üzülmenin hiç bir manası yok
Herşey bi ihtimaldir sadece onca düşük yaşanıyor sebepsiz allah korusun bak 10 haftalık olcam yarın allah izin verirse benim bi garantim mi var yooo Allah'a emanet me yapalım canım her an bişey olacak diye stresle yaşanmaz ki bak hamile olduğunu öğrendin tadını çıkart lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…