İnşallah gzl ilerleyecek canım rahat ol.kendini bu düşünceden uzAklastr. Dinlen bol bol .@Yalnizkus05 @TUBA48 @anneveoglusu @yanne @Htckbrysl @Zanamm174Babies16
Kızlar tek tek yazamadım. Eve şmdi geldm doktordan. İlk sordum kemoterapi iğnesni yok yapmadık dedi sonra bilgisayara baktılar yapmışız dedi. Şok oldum. 6 ay korunmak lazımdı dedi. Nasıl ya siz bir ay korun dediniz dedm. İşte 6 ay kırunmalıydın diyor bana. 70 değerle bana kürtajı yapmış hemen kanıma bakmş . değerin düşmediğini görünce iğne yaptık diyo. Beni bilgilendirmediniz dedim ben sana korun dedim bana suç bulma suç senin çünkü korunmamışsın dedi.
suçlu benmişim
Bu neyin suçu ben nerden bilebilirim korundum diyorum size dedm sonrada boyuna kilona göre küçük dozda iğne yaptık değer düşmeseydi daha yükseğini yapacaktık dedi. Ultrasonda karnımdan baktı duvarın kalınlaşmış gebeliğe çok müsait değerinde güzel ilerliyor Haftaya gel dedi. Peki bebeğe zararı olur mu dedim yaşamadan bilemeyiz zamanla görecez şuan bişy diyemem dedi.
Ben geçen ay buyuk konuşmuşum bu doktora gtmycem bidaha diyodum. Ama bak gene mecbur ona gttm. Tıpış tıpış hemde. Şimdi söyleyin napim ben? Hamile arkadaşımda diyor ki sen bu ay gunde 4 litre su içtin temizlenmiştir faydası olmuştur suyun :)
Olursun inşallah. Stres yapma sonrası rahim filmi cektireceksin değil mi . Anestezi alacakmisin canım .hakkında hayırlısı olsun bir tanem. yok canım cumartesi bir ay olacak kütraj üzerinden bekliyorum ben
Eveet ellerini yiyim onun arkadasa gosterdm oda 7 aylık. Kendi resmni gösterdi bizmkide böyleydi diyo eli yanağında :)) minnoşlar ya maşallah aynı babaları :)Resim koydum canim gordun mu :)
Bu nasıl bir vurdum duymazlik yaolamaz böyle birşey, hastanın haberi olmadan böyle birşey yapmaz. Ben boşuna guvenmiyormusum bu doktorlara, şuan onu anladım tekrar. Sana kağıt üzerinde tedavi için hiç birşey imzalatirdilarmi cnm?? Bence şikayet etmen lazım..
Olanı at bı köşeye Rabbim ne nasip ettiyse o olur, sen içini ferah tutmaya çalış canım. insAllah sağlıklı bir gebelik ve evladın olsun
Massallah cnm massallah
Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin uzme kendini tamam mi? Ve biran önce iyi bir doktor bulmalisin.Eveet ellerini yiyim onun arkadasa gosterdm oda 7 aylık. Kendi resmni gösterdi bizmkide böyleydi diyo eli yanağında :)) minnoşlar ya maşallah aynı babaları :)
Etmelisin. 1 ay sonra korunmayi bırakınca da ayni risk soz konusu o zaman ne hakla sana bunu soylemez?Yo bi imza attırmadı. İğne yapcaz dedi kürtaja aldı kürtajdan sonra bana naptılar bilmiyorum çöp torbası gibi ordan oraya attılar. İğne vurduk demedi 1 ay korun dedi bugunde suratını yamultup hıııımmm 6 ay korunmalıydın dedi. Acıdım şimdi kendime. Şikayet etmelimiyim?
Mecburen. Ne yapayım artk. Eşim gelsin onunla gidcm. Bir haftalık görevde şuanRabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin uzme kendini tamam mi? Ve biran önce iyi bir doktor bulmalisin.
Etmelisin. 1 ay sonra korunmayi bırakınca da ayni risk soz konusu o zaman ne hakla sana bunu soylemez?
Ne yaparlar bilmiyorum ama insan hayatiyla oynamak bu resmen. Karnındaki de can. Bimere ve başhekimliğe sikayet eder bir daha da o kadina gitmezdim ben olsam.Doğru söylüyorsunuz. Şikayet edince naparlar peki. Hiç uğraşasım yok ama o rahatlığı o surat ifadesi aklıma gelince çıldıracak gbi oluyorum
Ne yaparlar bilmiyorum ama insan hayatiyla oynamak bu resmen. Karnındaki de can. Bimere ve başhekimliğe sikayet eder bir daha da o kadina gitmezdim ben olsam.
Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin uzme kendini tamam mi? Ve biran önce iyi bir doktor bulmalisin.
Bizim nikahimizi kiyan hocanin esi ameliyat bile olmus.menpzoa girdgini sanmis 4.5 aylikken ameliyt olmus neler neler kullanmis sapasaglam 9 yasinda kizi var :) benim annemde 2. Kardesimde ne filmler cekilmek zorunda kaldi hamile hamile.kardesim gayet saglikli aklindada bisey yok fen lisesine gidiyor tip puani yapiyor hic korkma bi yerinde gerilik olur diye.:)kiytirik ilac senin evladinin kaderini deistremez.rabbimin onune gecemez.saglikli gebeligin olsun seni birakmasim ins canimNapim kuzum bıraktım gitti akışına. Ağlasamda beklycem oynasamda beklycem hemde eşşek gibi. Dua edelim inşallah yolunda gider hersey
Nub teorisine gore kiza benziyor gercekten :) tabi teori bu keisn deil :)12 hafta 1 gunluk cikti ultrasonda 3 ayi doldurduk Allah'in izniyle. Yedim cikolata canim. Cok da hareketliydi ama doktorlwr gavur gibi soylemiyorlar. Soylemedikleri icin ben de kiz diye dusunmeye basladim. Bir de cildim inanilmaz bozuldu. Cenemde egzama cikti burnum sisti. Kiz kesin :))
Oyle mi dersin hadi bakalim hayirlisi basim gözüm uzerine :)Nub teorisine gore kiza benziyor gercekten :) tabi teori bu keisn deil :)
Oyle mi dersin hadi bakalim hayirlisi basim gözüm uzerine :)
Gonlumden hicbir sey gecmiyor enteresan bir sekilde :) Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin canım ❤Hayirlisi olsun inc canim gonlune gore :)
Sagol canim evet cok buyumus 5.5 cm olmuş kipir kipir bir bebek :)okeanoss00 bebişin ne kadar büyümüş küçük bi insan olmuş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?