2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Zamanında kucağına almak nasip olsun inşallah
Hissetmeye başladın mı hareketlerini daha erken ama
Bazen boyle seyirme gibi bir sey hissediyorum ama sanirim bagirsak hareketleri. Hissetmiyorum diyebiliriz canim. Sen nasilsin nasil gidiyor? Benim hala hafiften mide bulantilarim devam ediyor.

Gonlumden hicbir sey gecmiyor enteresan bir sekilde :) Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin canım ❤

Canım bebişin ile ilgili haberlerine çok mutlu oldum vallahi ne deyim kız erkek allah sağlıklı hayırlı evlat versin.
İnşallah kan sonuçlarıda güzel çıkar hadi bakalım... İşte büyüyor çok güzel Maşşallah...

Bazen boyle seyirme gibi bir sey hissediyorum ama sanirim bagirsak hareketleri. Hissetmiyorum diyebiliriz canim. Sen nasilsin nasil gidiyor? Benim hala hafiften mide bulantilarim devam ediyor.
16 haftadan sonra net hissedersin
Yarın 10 haftalık oluyoruz :) 24 Nisan ikili test için gidicem doktora benim de bayağı azaldı bulantılarım ama tiksinmelerim bitmek bilmiyor üzerine eklenip duruyor

Amin canim benim cumlemize insallah. Sizlerin de güzel haberlerini alirsam cok daha mutlu olacagim hergun takip ediyorum hepinizi. Rabbim tez vakitte saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar nasip etsin. Amin.

16 haftadan sonra net hissedersin
Yarın 10 haftalık oluyoruz :) 24 Nisan ikili test için gidicem doktora benim de bayağı azaldı bulantılarım ama tiksinmelerim bitmek bilmiyor üzerine eklenip duruyor
Ben bugun yaptirdim cumartesi cikacak sonuc. Ense kalinligi ve burun olcumu iyi çıktı. Sen de guzel haberlerle gel insallah.

ZK_ASK canım öncelikle yapacak bişey yok sonucta bekleyip göreceğiz, Herşeyin hayırlısı diyorum Hayırlısıda muradına ermen olsun İnşallah. Sağlıklı güzel bir gebelik sonrasında da sağlıkla kucağına allamak nasip olsun.

Dr. konusunda bence cok üsteleme belliki yaşadığın anda o anın telaşıyla sende cok ilgilenememişsin. Eşinde malum erkekler zaten tam bir acemi bu konuda.
Dr. da gerekli açıklamayı yapmamış sana. allahından bulsun ne diyelim ama sakın umutsuzluğa kapılma kaderinde ne varsa o canım...Okadar işlemden sonra gebe bile kalmayabilirdin. sakince bekle... yaşayıp göreceğiz başka bişey gelmiyor elimizden.

Amin canim benim cumlemize insallah. Sizlerin de güzel haberlerini alirsam cok daha mutlu olacagim hergun takip ediyorum hepinizi. Rabbim tez vakitte saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar nasip etsin. Amin.

Allah razı oldun canım benim... İnşallahh isteyen herkese nasip etsin allahım.
Bak ben ne haltlar yiyorum. Daha 24 Nisan'da endokronoji de randevum var ama benim prl düştü sanırım. Nerden anladın dersen ozamanlar cok baş ağrım vardı, sağ gözüm seyirip duruyordu ve göğüslerim iri duruyordu.
pazar gününden beri hepsi kayboldu.
Bu arada dün yumurta akı akıntım geldi. Dün korunmadan ilişki oldu. Bugünde olur diye umuyorum. Zaten yine gebelik olmaz ise prolaktin yüzünden diyeceğim. kısmet artık takip edeceğiz onu zaten fırsatlarıda kaçırmayalım diye düşündük eşimle.

BANADA O İĞNE YAPILDI HERHANGİ BİR BELGE İMZA ATTIRILMADI ANCAK DR YAN ETKİLERİ DAHİL KORUNMA SÜRESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPTI 4. VE 7. GÜN KAN VERMEM GEREKTİĞİNİ DÜŞMEZ İSE İKİNCİ İĞNE YİNE OLMAZSA AÇIK AMELİYAT OLABİLECEĞİMİ ANLATTI

En iyisini yapmissiniz canim bos durani Allah sevmez Prolaktin zaten stresten bile yukselen bir hormon. Insallah düşmüştür. Zaten randevu almissin orada belli olur diye dusunuyorum. Saglikla gelsin bebegin ❤

CANIM ŞİKALET EDERSİN TABİKİ AMA ONUN LAFINA KARŞI SENİN LAFIN VAR ORTADA KALDIKİ BİR AY KORUN DEMİŞ SEN GEBESİN ŞUAN NE KADAR HAKLI ÇIKARSIN BİLEMEDİM. AMA İMZA ATTIRMADILAR BANA DA

canım bugün izleme fırsatım oldu çok güzel, ben cok beğendim çok etkileyici... iyi ki paylaştın canım, ben kendi adıma çok memnun kaldım...
Sağol canım ne bileyim yaşadıkları çok tanıdık hepimiz geçiyoruz o duygulardan.. Tek katılmadığım nokta; forumlarda sorun olunca gelip iyi sonuçları paylaşmadıkları hakkındaki kısım. Burdaki kızları hamileleri ve kalma mücadelesi verenlerin birbirine desteğini görmesem inanırdım

Canım benim Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak buna inanıyorum içim rahat sen de rahat ol! Hasbin Allahü nimel vekil çek bol bol ona emanetiz hepimiz

Allah hayırlısını versin canım. Duam seninle. Eminim çok güçlü bir bebek olacak. İğne ne gibi etkisi var bilmiyorum bende kürtaj oldum ama boş gebelikti iğne oldum mu hiç hatırlamıyorum. Rabbim sağlık versin sana da sabır versin güç versin

Sağolasın canım inşallah üzüleceğimiz şeyler yaşamayız Rabbm hayırlı haberler nasip etsin. Sağlıkla benimle kalsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…