- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Zamanında kucağına almak nasip olsun inşallahSagol canim evet cok buyumus 5.5 cm olmuş kipir kipir bir bebek :)
Bazen boyle seyirme gibi bir sey hissediyorum ama sanirim bagirsak hareketleri. Hissetmiyorum diyebiliriz canim. Sen nasilsin nasil gidiyor? Benim hala hafiften mide bulantilarim devam ediyor.Zamanında kucağına almak nasip olsun inşallah
Hissetmeye başladın mı hareketlerini daha erken ama
Gonlumden hicbir sey gecmiyor enteresan bir sekilde :) Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin canım ❤
16 haftadan sonra net hissedersinBazen boyle seyirme gibi bir sey hissediyorum ama sanirim bagirsak hareketleri. Hissetmiyorum diyebiliriz canim. Sen nasilsin nasil gidiyor? Benim hala hafiften mide bulantilarim devam ediyor.
Amin canim benim cumlemize insallah. Sizlerin de güzel haberlerini alirsam cok daha mutlu olacagim hergun takip ediyorum hepinizi. Rabbim tez vakitte saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar nasip etsin. Amin.Canım bebişin ile ilgili haberlerine çok mutlu oldum vallahi ne deyim kız erkek allah sağlıklı hayırlı evlat versin.
İnşallah kan sonuçlarıda güzel çıkar hadi bakalım... İşte büyüyor çok güzel Maşşallah...
Ben bugun yaptirdim cumartesi cikacak sonuc. Ense kalinligi ve burun olcumu iyi çıktı. Sen de guzel haberlerle gel insallah.16 haftadan sonra net hissedersin
Yarın 10 haftalık oluyoruz :) 24 Nisan ikili test için gidicem doktora benim de bayağı azaldı bulantılarım ama tiksinmelerim bitmek bilmiyor üzerine eklenip duruyor
Amin canim benim cumlemize insallah. Sizlerin de güzel haberlerini alirsam cok daha mutlu olacagim hergun takip ediyorum hepinizi. Rabbim tez vakitte saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar nasip etsin. Amin.
Bu nasıl bir vurdum duymazlik yaolamaz böyle birşey, hastanın haberi olmadan böyle birşey yapmaz. Ben boşuna guvenmiyormusum bu doktorlara, şuan onu anladım tekrar. Sana kağıt üzerinde tedavi için hiç birşey imzalatirdilarmi cnm?? Bence şikayet etmen lazım..
Olanı at bı köşeye Rabbim ne nasip ettiyse o olur, sen içini ferah tutmaya çalış canım. insAllah sağlıklı bir gebelik ve evladın olsun
Massallah cnm massallah
Olursun inşallah. Stres yapma sonrası rahim filmi cektireceksin değil mi . Anestezi alacakmisin canım .
En iyisini yapmissiniz canim bos durani Allah sevmezAllah razı oldun canım benim... İnşallahh isteyen herkese nasip etsin allahım.
Bak ben ne haltlar yiyorum. Daha 24 Nisan'da endokronoji de randevum var ama benim prl düştü sanırım. Nerden anladın dersen ozamanlar cok baş ağrım vardı, sağ gözüm seyirip duruyordu ve göğüslerim iri duruyordu.
pazar gününden beri hepsi kayboldu.
Bu arada dün yumurta akı akıntım geldi. Dün korunmadan ilişki oldu. Bugünde olur diye umuyorum. Zaten yine gebelik olmaz ise prolaktin yüzünden diyeceğim. kısmet artık takip edeceğiz onu zaten fırsatlarıda kaçırmayalım diye düşündük eşimle.
Yo bi imza attırmadı. İğne yapcaz dedi kürtaja aldı kürtajdan sonra bana naptılar bilmiyorum çöp torbası gibi ordan oraya attılar. İğne vurduk demedi 1 ay korun dedi bugunde suratını yamultup hıııımmm 6 ay korunmalıydın dedi. Acıdım şimdi kendime. Şikayet etmelimiyim?
Amin canım inşallah. Ense kalınlığı ve burun kemiği en önemli detay zaten kanda da hiç bişey çıkmaz inşallahBen bugun yaptirdim cumartesi cikacak sonuc. Ense kalinligi ve burun olcumu iyi çıktı. Sen de guzel haberlerle gel insallah.
Allah yar ve yardımcın olsun canım :)duamdasınAynen öyle yapıyorum :) sende dua et bebişinle bizee :)
Canlar şunu izlemediyseniz izleyin hem hüzünlü hem güzel.. Umut oluyor. Resimdeki kitabın yazarının konuşması :) @NisaberatimZK_ASK @sher33 yanne @TUBA48
Sağol canım ne bileyim yaşadıkları çok tanıdık hepimiz geçiyoruz o duygulardan.. Tek katılmadığım nokta; forumlarda sorun olunca gelip iyi sonuçları paylaşmadıkları hakkındaki kısım. Burdaki kızları hamileleri ve kalma mücadelesi verenlerin birbirine desteğini görmesem inanırdımcanım bugün izleme fırsatım oldu çok güzel, ben cok beğendim çok etkileyici... iyi ki paylaştın canım, ben kendi adıma çok memnun kaldım...
Canım benim Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak buna inanıyorum içim rahat sen de rahat ol! Hasbin Allahü nimel vekil çek bol bol ona emanetiz hepimizYalnizkus05 @TUBA48 A anneveoglusu yanne Htckbrysl Zanamm174 @Babies16
Kızlar tek tek yazamadım. Eve şmdi geldm doktordan. İlk sordum kemoterapi iğnesni yok yapmadık dedi sonra bilgisayara baktılar yapmışız dedi. Şok oldum. 6 ay korunmak lazımdı dedi. Nasıl ya siz bir ay korun dediniz dedm. İşte 6 ay kırunmalıydın diyor bana. 70 değerle bana kürtajı yapmış hemen kanıma bakmş . değerin düşmediğini görünce iğne yaptık diyo. Beni bilgilendirmediniz dedim ben sana korun dedim bana suç bulma suç senin çünkü korunmamışsın dedi.
suçlu benmişim
Bu neyin suçu ben nerden bilebilirim korundum diyorum size dedm sonrada boyuna kilona göre küçük dozda iğne yaptık değer düşmeseydi daha yükseğini yapacaktık dedi. Ultrasonda karnımdan baktı duvarın kalınlaşmış gebeliğe çok müsait değerinde güzel ilerliyor Haftaya gel dedi. Peki bebeğe zararı olur mu dedim yaşamadan bilemeyiz zamanla görecez şuan bişy diyemem dedi.
Ben geçen ay buyuk konuşmuşum bu doktora gtmycem bidaha diyodum. Ama bak gene mecbur ona gttm. Tıpış tıpış hemde. Şimdi söyleyin napim ben? Hamile arkadaşımda diyor ki sen bu ay gunde 4 litre su içtin temizlenmiştir faydası olmuştur suyun :)
Allah hayırlısını versin canım. Duam seninle. Eminim çok güçlü bir bebek olacak. İğne ne gibi etkisi var bilmiyorum bende kürtaj oldum ama boş gebelikti iğne oldum mu hiç hatırlamıyorum. Rabbim sağlık versin sana da sabır versin güç versinÇok duygulandım yaakıyamammm Rabbim dağına göre kar verirmiş hep diyoruz. Hep uzunca yazsanızda okusam çok iyi geliyor. Oğlun nasıl şimdi sağlık durumu?
Evet henüz dışgebelik yasamısım sedyede zırıl zırıl ağlarken kendi gördü çatalda uyurken kürtaj sırası ağlamışım onlara hiç mi içi acımadı acaba. Tecrübesiz yine hamile kalmışım ve ağladığım gozlermden belliydi neblm çatır çatır soyledi onlarda duygusallığa yer yok ki. Allah muhtaç etmesin çok üzülüyorum.
O kemoterapi iğnesi bebekte ne gibi zarar verir dedim düşüğe yol açabilir dedi zaman dedi işte bakalımmm
Sağolasın canım inşallah üzüleceğimiz şeyler yaşamayız Rabbm hayırlı haberler nasip etsin. Sağlıkla benimle kalsın inşallahAllah hayırlısını versin canım. Duam seninle. Eminim çok güçlü bir bebek olacak. İğne ne gibi etkisi var bilmiyorum bende kürtaj oldum ama boş gebelikti iğne oldum mu hiç hatırlamıyorum. Rabbim sağlık versin sana da sabır versin güç versin
CANIM ŞİKALET EDERSİN TABİKİ AMA ONUN LAFINA KARŞI SENİN LAFIN VAR ORTADA KALDIKİ BİR AY KORUN DEMİŞ SEN GEBESİN ŞUAN NE KADAR HAKLI ÇIKARSIN BİLEMEDİM. AMA İMZA ATTIRMADILAR BANA DA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?