Canım benim Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak buna inanıyorum içim rahat sen de rahat ol! Hasbin Allahü nimel vekil çek bol bol ona emanetiz hepimiz
Aynen ben de öyle düşündüm eşim zaten sapsarıydı o günü hatrlamak bile istemiyorum. Tek dileğim onun iyi olması. Arkadaşla beraber onun evine geldik birazda burda kalcaz yolda ağır ağır geldim bıçak saplanıyodu arada bi giriyo ağrı. Çok ayaktayken oluyo genelde. Sebebi hakknda bir fikrin var mıZK_ASK canım öncelikle yapacak bişey yok sonucta bekleyip göreceğiz, Herşeyin hayırlısı diyorum Hayırlısıda muradına ermen olsun İnşallah. Sağlıklı güzel bir gebelik sonrasında da sağlıkla kucağına allamak nasip olsun.
Dr. konusunda bence cok üsteleme belliki yaşadığın anda o anın telaşıyla sende cok ilgilenememişsin. Eşinde malum erkekler zaten tam bir acemi bu konuda.
Dr. da gerekli açıklamayı yapmamış sana. allahından bulsun ne diyelim ama sakın umutsuzluğa kapılma kaderinde ne varsa o canım...Okadar işlemden sonra gebe bile kalmayabilirdin. sakince bekle... yaşayıp göreceğiz başka bişey gelmiyor elimizden.
Haklısın kuzum... Yine karmakarışık oldum evet. Rabbim nasip ettikten sonra önüne geçilmez işte. Dün 88 olan değer pazartesi günü kaç olmalı senceZK_ASK allah iyi doktorlar la karşılaştırsın ben senin yerinde olsam bi daha gidip ona prim kazandırmam git başka doktora sana yapacağı bişey yok Yeni gittiğin doktora başından sonuna herşeyi anlatırsın ben sanmıyorum hiç bişey olmayacak allah sana mükafatını verdi ihtimaller için bu kadar göz yaşı döküp üzülmenin hiç bir manası yok
Herşey bi ihtimaldir sadece onca düşük yaşanıyor sebepsiz allah korusun bak 10 haftalık olcam yarın allah izin verirse benim bi garantim mi var yooo Allah'a emanet me yapalım canım her an bişey olacak diye stresle yaşanmaz ki bak hamile olduğunu öğrendin tadını çıkart lütfen
Bizim nikahimizi kiyan hocanin esi ameliyat bile olmus.menpzoa girdgini sanmis 4.5 aylikken ameliyt olmus neler neler kullanmis sapasaglam 9 yasinda kizi var :) benim annemde 2. Kardesimde ne filmler cekilmek zorunda kaldi hamile hamile.kardesim gayet saglikli aklindada bisey yok fen lisesine gidiyor tip puani yapiyor hic korkma bi yerinde gerilik olur diye.:)kiytirik ilac senin evladinin kaderini deistremez.rabbimin onune gecemez.saglikli gebeligin olsun seni birakmasim ins canim
700 civarı olur canım stres yok tamam mıHaklısın kuzum... Yine karmakarışık oldum evet. Rabbim nasip ettikten sonra önüne geçilmez işte. Dün 88 olan değer pazartesi günü kaç olmalı sence
700 civarı olur canım stres yok tamam mı
Şimdi sana bi tavsiye bulantıların başlamadan sağlıklı ne varsa hepsini tüketmeye başla
Sucuk salam sosis bu tarz yiyecekleri sakın tüketme sebzeni meyveni bolca yıkayarak tüket
Bu ara sık sık kasık ağrın kramp vajinaya baskı sızlama gibi bi sürü şey olacak kanama olmadıkça hiç birini kafana takma olacak bunlar
Yüksek yerlere yetişmeye çalışma gerilmemeye çalış
Bir süre eşinle kanka olun bebiş tam yerleşene kadar
Doktor gerek görürse ilişkiyi yasaklar siz yine de o zamana kadar Dikkat edin
Bolca su iç sigarayı hemen bırak
Sık sık dinlen ağır işlerden kaçın etini köfteni de iyice pişir şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım
Sigarayı bıraktığın için tebrik ederimYa evet çok ağrım var demin arkadasa dedim adet olacam galiba diye. Şaşırdın iyice diyo :)) çok ağrıyo bi ayağa kalkıyım hemen ağrıyo yatıyorum kızlar bakar bana :) eşim bir hafta yok zaten öğrendiğimden beri kankayız :)) sigarayı diyete başladığımda bırakmıştım hiç içermiyiiiimmmm. Okadar tırmanabilir mi bilmiyorum ama inşallah tırmanır benim minik
Olur olur merak etme onu yaratan bizden daha iyi dusunur kollar canim bizim ne haddimize yarattiginin gaybina tahminler yurutup kendimizi harabetmek..sen tadini cikar sadece :)Sen varya sen :) ilaç gibisin. Boyuna ve kilona göre düşük doz verdik demişti. Kemoterapi vücuttan ne zaman atılır ki nette 3 günde atılır yazmış kızın biri ben şok :) İnşallah dediğin gibi olur hayırlı sağlıklı bi evladımız olur inşallah
Olur olur merak etme onu yaratan bizden daha iyi dusunur kollar canim bizim ne haddimize yarattiginin gaybina tahminler yurutup kendimizi harabetmek..sen tadini cikar sadece :)
merhaba kızlar iyi akşamlar
nasılsınız bı sıkıntı yok umarım.
Rabbım hep sağlık afıyet versın
ZK_ASK canısı okudum baktımda bence sen sıtres yapma cunku bunu sana hiç ummadığın anda Yaradan verdı bılınçli bişeyde değildi ve ben bunları okurken bı an bıle eyvah demedım nedense gonlumde içimde cok rahat senın yonunden bence sımsıkı tutunacak bu fasulyemız sana
Rabbım hiç ummadığı anda mucızeyı verdı ya emın ol o onu koruyacak cunku o senın sabrının teslımıyetının bır hedıyesıydı Rabbım tarafından hiç bunları kafana takma maşallah subhanallah değerımız guzel yukselıyor.
ağrılar normal dahada fazlaydı ablamınkı hamılelığı boyunca hep vardı.
lekelenme vs. bıseyımızde yok..
sen sıtres yapıp kendınede bebişimizede zarrar verme Rabbım onu korıyacak onuda senıde Rabbıme emanet ettım zerre gozum Arkada değil .....
inşallah mınnağımızı ultrasondada gorur bı oh cekerız tamm mı guzelim şimdi butun kotuluklerı at bı kenara bol bol yeeeee
İnanıyorum. Hersey güzel olacak.Sigarayı bıraktığın için tebrik ederim
Tırmanır tabi annesi daha bile fazla olur hatta değerin
Senide anlıyorum ilk hayal kırıklığından sonra bu sana imkansız geliyor
Sağlıklı bi hamilelik geçireceksin inşallah canım sende buna İnan olur mu
Maşşallah canım. Rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsin sağlıklı olsun da kız olsun erkek olsun ne fark edecek12 hafta 1 gunluk cikti ultrasonda 3 ayi doldurduk Allah'in izniyle. Yedim cikolata canim. Cok da hareketliydi ama doktorlwr gavur gibi soylemiyorlar. Soylemedikleri icin ben de kiz diye dusunmeye basladim. Bir de cildim inanilmaz bozuldu. Cenemde egzama cikti burnum sisti. Kiz kesin :))
Hicbir sey farketmez canim :) Benimkisi tatli bir merak. Rabbime hep saglikli olsun diye yalvardim. Baska bir sey istemiyorum.Maşşallah canım. Rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsin sağlıklı olsun da kız olsun erkek olsun ne fark edecek
Tatlı merak çok güzel demişsin ,etrafımdakilere cinsiyet hakkında tek kelime edemiyorum ya ağız açtırmıyorlar cins.... Amaaaaan sağlıklı olsun da diyorlarHicbir sey farketmez canim :) Benimkisi tatli bir merak. Rabbime hep saglikli olsun diye yalvardim. Baska bir sey istemiyorum.
Aynen canim ben de çok merak ediyorum. Bosver sen milleti merak eder durur sonunda da ogreniriz :)) Seninki en azindam tahminde bulunmuş ben de o da yok agiz birligi yapmis gibi daha erken diyorlar.Tatlı merak çok güzel demişsin ,etrafımdakilere cinsiyet hakkında tek kelime edemiyorum ya ağız açtırmıyorlar cins.... Amaaaaan sağlıklı olsun da diyorlararkadaş merak ediyorum merak
İçimdeki miniğin cinsiyetini merak etmek benim en doğal hakkım, hep derim hayırlı sağlıklı olsun diye ama oğlum ya da kızım diye göbeğimi sevmek istiyorumAynen canim ben de çok merak ediyorum. Bosver sen milleti merak eder durur sonunda da ogreniriz :)) Seninki en azindam tahminde bulunmuş ben de o da yok agiz birligi yapmis gibi daha erken diyorlar.
Aynen canim 16. Hafta diyor baska birnsey demiyor olmusum 12 geciyor bile soyleyiver nolcek :)) Insallaj tez vakitte ogreniriz sen benden once ogreniceksin canim :)İçimdeki miniğin cinsiyetini merak etmek benim en doğal hakkım, hep derim hayırlı sağlıklı olsun diye ama oğlum ya da kızım diye göbeğimi sevmek istiyorumseninki ne ketummuş arkadaş bi tahmin edecek ne var bunda , inş en yakın zamanda öğreniriz canım :)
Yo bi imza attırmadı. İğne yapcaz dedi kürtaja aldı kürtajdan sonra bana naptılar bilmiyorum çöp torbası gibi ordan oraya attılar. İğne vurduk demedi 1 ay korun dedi bugunde suratını yamultup hıııımmm 6 ay korunmalıydın dedi. Acıdım şimdi kendime. Şikayet etmelimiyim?
Resim koydum canim gordun mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?