2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen canim 16. Hafta diyor baska birnsey demiyor olmusum 12 geciyor bile soyleyiver nolcek :)) Insallaj tez vakitte ogreniriz sen benden once ogreniceksin canim :)
Benim 12+3 te tahmin yapmıştı ,yani doktorun tahmin yapabilir ne olacak anlamadım senin doktoru,acaba kesin bi şey söylim diye mi bekliyor :) benim gitmeme çoook var üç hafta sonra meraktan çatlamazsam iyidir

Ah canım ilktim tecrubesizdim hayatmda doktor yuzu görmemişim birde gebelik üstelik en tehlikelisi. İşte vs vs olunca beni aldı bir telaş :) evet çok şükür benimle. Kıvrandırdı ağrıdan ama olsun :)

Sağlıklı olsunda inşallah. Rabbim sana da diğer kızlara anne adaylarına sonra bana birdaha kayıp yaşatmasın inşallah

Günaydın kızlar

Kuzum neler okuyorum öyle bu ne hiddet bu ne telaş Rabbim sana nasip etmiş çok şükür bir yavru üzme onu inslh herşey güzel olucak :)
ZK_ASK
Ablam suan 36 haftalık hamile ve hamileliğini 12.haftada öğrendi o zaman kadr başından emar çekildi kızına ciğer filmi cektrdi ve migren hapı kullanıyordu. Hatta başıdaha çok agridigi için hamilelikten dolayı olduğunu bilmediği içinde doktora doz yukselttirmis. Neler neler kaldırdım diyor . Suan çok şükür sağlıklıymis bebeği doğsun inslh gözümzle gorecegz az kaldı sende sakin ol lutfen inslh kalp atışlarıni duyunca hepsi geçecek :)

Günaydın kuzum :) aynen öyle çok doğru diyorsun yaşanmış ve hâlâ yaşanmakta olan okadar çok örnek var ki böyle. Kısaca Rabbimin mucizesi. Ol dediği zamn olması gerektiği gibi olduruyo işte. Ablanda sağlıklı sıhhatli doğurup büyütsün inşallah Allah herkese tattırsın bizlerede nasip etsinnnnn ☺♡♡♡♡

:) Günaydın kızlar :)
ZK_ASK canımcım rahatlamana çok sevindim valla:)

Hala denetimler sürüyor ara ara girip bakıyorum müsait oldukça :)

dün çok stresliydim akşam çıkış da sahile attım kendimi eşimle birlikte masamızı sandalyemizi kurduk aperatif bir şeyler aldık gün batımı izledik saat 7 de oturduk gece 11 de kalktık 1 saat de yürüyüş yaptık oooohhhh miiis... şöyle bi düşündüm de ne kadar çok şeye kafa yoruyoruz oldu olmadı tutttu tutmadı telaş için de akıp gidiyor hayat .... yine bu yaşlarda bu enerji de olamayacağız.. Rabbim herşeyin Hayrlısını nasip etsin cümlemize...

Masallahh minigee ayy hep boyle mutlu haberler alalimm
İnşallah Rabbim sana da tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım
Benim 12+3 te tahmin yapmıştı ,yani doktorun tahmin yapabilir ne olacak anlamadım senin doktoru,acaba kesin bi şey söylim diye mi bekliyor :) benim gitmeme çoook var üç hafta sonra meraktan çatlamazsam iyidir
Sorma ya beni kanser edecek tövbe tövbe Sayılı gün çabuk geçer tatlım yersen
Oyyy yerim beniii kucuk ama herseyi olusmus baksanaaa yaa mucizeye Allahim bizede tattirsin insss bu m7barek aylarin hurmetineee ins okeanoss00
Rabbim tez vakitte sizlere de böyle mucize yaşatsın tatlım her şey gönlünüzce olsun

Aynen canim 16. Hafta diyor baska birnsey demiyor olmusum 12 geciyor bile soyleyiver nolcek :)) Insallaj tez vakitte ogreniriz sen benden once ogreniceksin canim :)

canım ben oğlumda 16. haftada öğrenmiştim cinsiyeti yakındır öğrenmeniz. geçen ultrason görüntüsünü gördüm maşallah evladına sağlıkla kucağında gör inşallah

canım ben oğlumda 16. haftada öğrenmiştim cinsiyeti yakındır öğrenmeniz. geçen ultrason görüntüsünü gördüm maşallah evladına sağlıkla kucağında gör inşallah
Sağol canım Allah razı olsun, sana da 2. evladını kucağına almak nasip olsun inşallah. İnşallah 1 ay sonra öğreneceğim en geç de merak işte.

Aynen canım her ay aynı şeyi yapıyoruz giden gün ömrümüzden gidiyo farkında değiliz. Dünyaya dalınca insan... Evet kuzum stres yapsam da bekliycem yapmasamda :) dua edip sabırla beklemek lazm işte... Sahilde eşinle gün batımı huzurla kaplamış içini, daim olsun canım :)

CANIM BENDE DE KÜRTAJA İLİŞKİN İMZALAR ALINDI BENDE EŞİMİNDE ALINDI AMA
RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN

Amiiin yasamayalim rabbim de yasatmasin insallah

Amiiin Insallah saglikla olsunn:) cok guzel heyecanlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…