Bende seni seveyim kanatsız meleğim ♡İnşallah gönlüne göre olur canım. Öyle güçlüsün güçlü dik duruşunu seveyim
Evet görmüş oldu değiştirmiştim çünkü doktoru maddi sebeplerden. İlk ay deneyelim demişti ben istememiştim ona da örnek olmuş oldu bakalım belki verir bilmiyorum kiEn iyi ilacimiz dua tabi canim. Ama bence dr unda normal takviyesiz yumurta gelisimini gormus oldu. Artik klomen yerine gonal f ignelerinden vurunmalisin ben vurunmustum haptan daha etkililer. Yumurta gelisince de yine catlatma ignesi oluyorsun. Dene derim
Hmm. Anladım. Eşimde sorun yok şükür onun testler yapıldı temiz çıktı. Evet tüp bebek zor hem maddi hem manevi yorucu bir süreç. Bu halimize aslında ne kadar şükür etsek az en azından olma ihtimali bile çok büyük birşey Rabbim hayr etsin İnşallah nasip olurÇakşır erkeğe çok faydalı ben eşim için almıştım kullanmak nasip olmadı duruyo öylece. Bu zamana nasipmiş. Eşim sperm testi yaptırana kadar dayarım çakşırı dayarım keçibonuzu özünü :) Rabbim tüp bebeğe kadar maddi manevi yormasın hiç birimizi inşallah. Tüp bebek yaptıranlar Allahım pozitif sonuçla sağlıklı bi gebelik yaşar inşallah hakikaten zor süreçmiş ben hiç bilmezdm yumurtluyormuşuz onu bile burada öğrendim
yaş konusuna girersek olmaz işte ben o zaman topikten çıkıp gitmem lazım :))ay vallahi kuzum ne yapcan 35 yılın üstüne cok görmetabi canım renkli verirse koyarım... bende merak ediyorum...
Canım allah izin verirde bir sıkıntı olmaz ise doğum öncesi izin almamayı düşünüyorum. Ama işte hiç belli olmuyor biliyorsun herşey olası, gittiği yere kadar çalışacağım.... ben çalışmak durumundayım çalıştığım firmanın Muahasebe müdürüyüm ben olmayınca işler sarpa sarıyor... doğum iznine çıksamda evden işleri takibe devam mecbur. nasıl olacak yaşayıp göreceğiz üstesinden gelirim İnşallah...
Valla benm önceki hamileliğimde bende öyle diyodum ayda yılda bir gelen adetime rağmen ilaç tedavisiyle sabaha kadar belimde yastıkla yattım okadar olmadı şimdi tek seferde hemen kalkmama rağmen mi olacak dedim. Hemde ilaçsız.. Hatta dalgayla güldüm geçtim. Başıma geleni biliyon hamile kaldım. O an anladım işte. Nelere umut bağlamıştım.... 1 ay sonra korunmayı bırakıyorum. Gün aşırı devam ederim.. Sonuçlarımda çıkmış oluyo zaten. Ama şuan asıl önemli olan adetimin gelmesi lazımGelecekte beni zorluyo işte.
2.5 ay korunmuşsun istersen sende korunmayı bırak önümüzdeki ay :)
yaş konusuna girersek olmaz işte ben o zaman topikten çıkıp gitmem lazım :))
Rabbim işinde kolaylığını verır sen hiç dusunme bile canım. Dr dönüşü güzel haberlerini heyecanla bekliyorum
Burnunu yerim maşallah kız :)) keyfi yerinde ohhsağol canım benim Sabah Gittim Renkli USG çekildi. Dr. cok şükür güzel çıkmış dedi. Sadece Böbreklerinde ufak bi bütüme var buda bu dönemlerde normal geçiyor sonrasında ciddi bişey değil diyip teselli etti. Bunun dışında bişey yok yani... oğluşumun tipide böylemiş :)) sanki kayınpederime benzio:)))
Eki Görüntüle 2037166
Burnunu yerim maşallah kız :)) keyfi yerinde ohhbüyük bişey değilmiş doktoruna guven ♡ bi daha ne zamana çağırdı 1 ay sonrası mı
Bana çekmiş uykuculuğusağol canım allah en hayırlısından sana ve isteyen tüm arkadaşlara da nasip etsin... Evet 1 ay sonra gideceğim. sorma keyfi yerindeydi uyudu durdu bir türlü yüzünün diğer yanını göstermedi. zorla bu resimi çekebildik... Çok uzun sürdü uyuyordu kereta...
Bana çekmiş uykuculuğudoğduğunda da keyifle uyumasını diliyorum, benm doğum yapan arkadas isyanlarda ağlama krizlerinde Allah yardım etsn hepinize her evrede ♡
O ne ise yarıyor burada adını duydum da. İnşallah tüp bebek e gerek kalmadan gelir meleğin canım
sağol canım benim Sabah Gittim Renkli USG çekildi. Dr. cok şükür güzel çıkmış dedi. Sadece Böbreklerinde ufak bi bütüme var buda bu dönemlerde normal geçiyor sonrasında ciddi bişey değil diyip teselli etti. Bunun dışında bişey yok yani... oğluşumun tipide böylemiş :)) sanki kayınpederime benzio:)))
Eki Görüntüle 2037166
Yerim ben bu yakışıklı yi yaaa. Maşallah canım. Herşey yolunda olduğuna sevindim. Daha gelişim aşamasında iyi olur inşallah böbrekler takma kafana.sağol canım benim Sabah Gittim Renkli USG çekildi. Dr. cok şükür güzel çıkmış dedi. Sadece Böbreklerinde ufak bi bütüme var buda bu dönemlerde normal geçiyor sonrasında ciddi bişey değil diyip teselli etti. Bunun dışında bişey yok yani... oğluşumun tipide böylemiş :)) sanki kayınpederime benzio:)))
Eki Görüntüle 2037166
Anladım canım. Hayırlısı inşallah gönlüne göre faydası olurcanım çakşır suyu erkek için sperm kalitesini ve hızını arttırıyormuş
hayıt suyu ise kadının rahmini güçlendiriyor hamile kalmasını kolaylaştırıyormuş
inşallah canım inşallah
Yarin sabah gideceğim canım. İnşallah büyümüştür bakalım en son salı günü 14.9 du bakalım doktor da izne çıkacak sanırım pazartesi tekrar çağırmaz galiba büyümezse nasıl olur süreç bilmiyorum bakalım inşallah gerek kalmaz sonrasına 18 olsun yeter üç günde 1.6 milim büyümüştü şimdi yine 3. Gün için 3milim umut ediyorm insalah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?