2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

OLUR CANIM RAHAT 17 VE ÜSTÜ OLMUŞTUR ALLAHIN İZNİYLE RAHAT OL SEN
BAŞKA SAYFADA BİR ARKADAŞ VAR DR ONA BU AY YUMURTA GÖREMEDİM DEMİŞ VE KIZ BİR DAHA DR GİTMEMİŞ VE O AYDAN HAMİLE DÜN HABERİNİ VERDİ ALLAH HAYIRLISI İLE BİZLEREDE NASİP ETSİN

@Nisaberatim nerlerdesin umarım herşey yolundadır.

söyledm ona etiketini canım biraz sıkıntılı bi dönemden geçiyo haliyle, onlar benm canlı halime alışık modlarını düşürmek istemiyorum dedi ama gelecek bebek çalışmaları tam gaz sürüyor onunda adetine 2 gün var inşallah olmaz bugun test yapmş negatif diye biraz canı sıkkın ama ne olacağı hiç belli olmuyor inşallah son hüznü olur..

Maşallah hayırlısıyla kucağına alır inşallah. Sağ ol canım Desteğin için. İnşallah bize de nasip olur ne diyeyim duadan başka çaresi yok

ayyy kuzummmm Rabbim yardımcısı olsun yaa . İnşallah hayırlı ve sağlıklı tez zaman da muradına kavuşur

Yerim ben bu yakışıklı yi yaaa. Maşallah canım. Herşey yolunda olduğuna sevindim. Daha gelişim aşamasında iyi olur inşallah böbrekler takma kafana.

maşallah paşana canım sağlıkla gelsin kuzun inşallah

çok teşekkür ederim kızlar... Darısı sizlerin başına...Dr. kendinden emin konuştu takmıyorum İnşallah sorun olmayacak çok sağolasınız...

:) rahat durmayan ben :)
yeni duydum tükürükle ov.testi varmış :) lady q testi %98 doğru gösteriyormuş :) bilgilerinize

Masallah subhanallah :*

Doktora gittim kızlar şükür yumurta büyümüş 18. 1 olmuş. Ama şöyle ki sinirlerim çok bozuldu. Öğleye kadar çalışıyor bugün kibar doktorum bir daha hayatta ona gitmeyeceğim o ayrı. Geçen defa gitmeden niye ilişki olmuş diye fırça yedim bu kez niye olmadı diye. Oglum rahatsız gece yarısından önce uyumuyor benimki de can bütün gece ayaktayım. Niye her gün girmiyormuşum madem çocuk istiyormuşum. Neyse. Bu birdi. Kendi aklıma göre ilaç kullanmamışım öyle takibe gelmişim diye iğne vermedi. Bu iki. Resmen beni diğer odadan sepetledi asistana diyor yetiştiremeyeceğim yok geç kaldım yok bilmem ne falan resmen dır dır etti diğer odada. Sinir oldum şeytan gir odaya olay çıkar dedi de oglum vardı konuşamadım konuşmadım daha doğrusu. Ya benim yumurta normal olsa ben niye ilaç kullanmadan sana takibe geleyim para vermeye mi hevesliyim resmen sinirden ağladım ya @zehraungrms A anneveoglusu

ZK_ASK

aaa deli mi ne???
dr önermeden ilaç mı kullanılıyormuş?
ay bunlarında havaları 1milyon yaniii. ben olsam açardım ağzımı yumardım gözümü...
neyse olan olmuş artık sıkma kendini
18 olmuş yumurtan bu iyi bir haber ..
artık bol bol çalış bakalım :)

Ben olsam da öyle yapardım da işte oglum yanımda çirkinlesemiyorum. Örnek olmam gerek. 6 kez kullandım zaten içim dışım ilaç oldu ben bu ay incir denedim şükür büyüdü bugün 15. Gün ama işte. İğne vermeyecekmiş. E ne diye çağırdı bu bir haftada 3. Kontrolüm. Bana devam et her gün gir deseydi ilişkiye kendimi açmaya bayılıyorum sanki çok sinirliyim ya

ah canım benim doğrusu yumurtanın gelişmeisne çok sevindim. Ama dr. bu tavırları entresan anlamadığım bedava hizmet mi veriyor, hayrına mı bakıyor sana nasıl bir tavır eda cok entresan... Yani bilmiyorum ama bunlara hattini bildirmek gerkiyor. Bu denli stresin üstüne birde bu anlayışsız dr. seni daha cok strese sokmasına cok üzüldüm canım... igneni kendin al diyecem de bilmiyorum bu işleri... cok sinirlendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…