2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Keşke verseler alırdım walla. Neye yanıyorum biliyor musun 20 ay olmuş çocuk isteye li 6 ay ilaç iğne kullandım kullanmadığım aylar yumurta büyüdü büyüdü çatlamadı kiste döndü genelde ve bu ay normal bitkisel gittim büyüdü ama iğne vermedi ya ne yapacağım bilmiyorum. Eski doktoruma baktım şu para yüzünden bırakmak zorunda kaldığım o da yarin izinli sıkıştım kaldım bu ay da elden gidiyor gibi hissediyorum

Yarin cumartesi yaparlarmi kan testii onsallah cunku cogu bayan la konustuk senin degerin yine iyi yukselebilir diyorlar
Acilde yapıyorlar devlet hastanesinde. Özel hastaneye gidiyorsan orada zaten yaparlar. Seni ümitlendirmek istemem canım. Hayırlısı olsun hakkında. İnsalah gönlüne göre olur

yanne ZK_ASK A anneveoglusu sizce farklı bir doktora gidip iğne vermesi için geçmiş hakkında bilgi verip konuşayım mi yoksa bu ayı da belirsizlik içinde mi geçireyim çok yoruldum yemin ediyorum oglum olmasa kabullenip bırakacağım bu çocuk işini ama ona kıyamıyorum yarin her fırsatta kardeşsiz olmanın zorluğunu yaşayacak

İğneyi ne için istyceksin çatlatmak için mi canım? Tekrar kontrole gittn mi yumurtalar için? Bence önce bi yumurtaya baktır ve acele etme. Bu iş planla olmuyor elbette çaba lazım ama fazla ısrar bize zarar. Evladına kardeş elbet gelecek ama vakti ne zaman bilemeyiz. Strese girdikçe daha çok yıprandığını biliyorsun. Stres gebeliğe engel olan sebeplerin başında geliyor. Bence sen yumurtanın son durumuna baktır gelişmişse iğneni ol. Gelişmedi derse uğrasma bırak haline. Biliyorum çok zor ama kendini zorlama artk diye diyorum. İlerleyen dönemde yumurtaları iğneyle büyütüp iğneyle çatlatabilirsiniz mesela. Ama bu ay doktor boş geçecek derse boş geçsin. Bu bi vesiledir belki. Bilmiyorum içimden geçenler bunlar

anladığım kadarıyla kafana çok takmışsın ... başka özel dr git kendini rahatlatmak için. kuruntularından kurtulursun ..
ya da çatlatmak için bitkisel kürleri denemeye başla

Canım önceki mesajda seni etiketledim anlattım ama sanırım okumadın hayırlısı sağ ol canım

Canım önceki mesajda seni etiketledim anlattım ama sanırım okumadın hayırlısı sağ ol canım
Geçmişe baktım şimdi okudum vallahi , etıketı yapmışsın ama olmamış kırmızı yanmamış bildirimde gelmedi gormemişim kusura bakma. Yumurtanın 18 mm e ulaşmasına sevndm ama doktorun tavrı çok kızdırdı beni. Azarlamak nedir onuda anlamadım paranla rezil edıyolar. Madem yumurta buyumuş bence git iğneni al daha da geç olmadan. Yoksa rahat edemezsin psikolojik olarak iyi değilken doktorun böyle davranması seni iyice sinir edecek ayın sonuna kadar geçmycek bu sinir... ama o dengesizi aklından çıkar maratonlu hafta başlıyo artk senin için

canım ben bu konudan pek anlamıyorum yani illahi iğne ile çatlıyorsa bunu yazmak zorundalar... Olmadı özel bir hastenenin kadın doğum bölümüne git durumu anlat yazar ne var yani yazmaması için bir sakınca olur mu? bilemedim. için içini hep yer bu iğneyi olmadığın sürece. Bayram önceside olmasıda tabi işi zorlaştıryor... Allah yardımcın olsun dua ediyorum senin için bir çıkar yol bulucaksın... Bu yumurtayı çatlatmanın doğal bi ryolu var mı? Yani doğal kürle büyüttün ya çatlaması içinde onun gibi bi rkür vs. var mı acep? ZK_ASK

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktantan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…