2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnanırmısın yarım saat önce aklımdan geçiyordun. Etiketleyecektim gelmeseydin. Sağol kuzu hayırlı bayramlar sizede ♡ oğluş nasıl sen nasılsın iyisiniz inşallah
Iyiyiz canim sali ve carsamba gunu 2 ser doz akciger gelistirici igne vuruldum. Yatmaya devam ediyorum. Haftaya sanci giderici ilaci biraktiracakmis doktor doğar mi acaba diye bir tedirgin olmuyor degilim :) Bir yandan da o kadar bunladim ki gelirse gelsin diyorum cok sukur yasam sınırını asti artik. Rabbimden hayırlısı. Sen nasılsın iyi misin?

İnşallah zamanı gelince sapsağlam doğacak canım. Son günlerin tadını çıkar. İçeride birini hissetmek çok farklı bir duydu. Yeniden yaşamayı çok istiyorum. İnşallah nasip olur

İnşallah zamanı gelince sapsağlam doğacak canım. Son günlerin tadını çıkar. İçeride birini hissetmek çok farklı bir duydu. Yeniden yaşamayı çok istiyorum. İnşallah nasip olur
Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin güzelim. Evet cok guzel bir duygu onu hissetmek. 26. Haftadan beri basasagi oldugundan cok zor yuruyorum. Karnim da catladi :)

Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin güzelim. Evet cok guzel bir duygu onu hissetmek. 26. Haftadan beri basasagi oldugundan cok zor yuruyorum. Karnim da catladi :)
Haklisin canım. Zor durumun. Hamileliğin ağır geçti ama şükür ki yolun sonuna ilerliyorsun insalah da sağlıkla kucağa alacaksın Rabbim seni ona onu sana bağışlasın anne olduktan sonra bu daha da anlam kazanıyor. Kimse ona senin gibi bakamaz senin yerini alamaz ve artık sende onsuz yapamazsın sonsuz aşk karşılıksız sevgi eşine duyduğun herşey boş geliyor aile sevgisi kardeş sevgisi anne baba sevgisi herşey boş geliyor evlat gibisi gerçekten yok. Rabbim isteyen herkese nasip etsin mutlu anlarına şahit oluruz inşallah canım

Ay yok gelmesın şimdi :) vaktnde sağlıkla gelsin iyi olmanıza çok sevindm bugun gunum sabahtan başladı kotu geçmeye. SUU dıye bi arkadas vardıya burda pek aktıf olmasada bız hep konusurduk bebeği gelişmiyordu çok gerıden gelıyordu yasamaz bu demısler aylarca 37.haftasnda kalbi durmuş suni sancıyla doğurmuş yeni kendime geliyorum okuduğumdan beri. Allahım kmseye yasatmasın hamile kalana kadar bi uğraş kaldıktan sonra bi uğraş stres doğduktan sonrası zaten zor Allahım tüm kadınlara annelere adaylara bizlere yardm etsn bu süreçte

ne guzell masumiyetttt bende istiyorummmm dahada heveslendim :))

Ayy insan karnının çatladığını gulerek soyluyor ne guzel arkadasım hamıleyken karnın catladı mı dedm gozlerının ıcı guluyo bak dedı gosterfı çatlayan yerleri ♡ çok guzel ya ama çok yırtılmasına izin vermee

Allahim ne büyük bir aci. Rabbim sabir versin kavuşacağım diye beklerken kaybetmek cok zordur. Cumlemize sag saglim kucagimiza alabilmeyi nasip etsin Rabbim.

3. Aydan beri sürüyordum kremler yaglar. Catlayacak olduktan sonra catliyor iste. Dogum sancılarıyla birlikte bebek dönünce 27. Haftada catladi karnim. Simdi aklima estikce suruyorum catladi zaten catlayacagi kadar. Başta üzüldüm de simdi takmiyorum.

Sağlığınız mühim olan insanın çatlağı patlağı gozu gormuyo zaten. Hayırlı Bayramlar canım ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…