2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kafanı rahat tut bekle geçsin bat ondan sonra test yap soranlara henüz istemiyoruz de geç anlıyorum aynı şeyleri yaşadık sabrın sonu selamet hiç merak etme dualarımdasın merak etme

Pariskizim canım seni tanımıyorum ama şimdi gördüm hayırlı doğumlar ağrısız sızısız bebeğini al kucağına sağlıkla büyüt inşallah
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allahım sizlerede nasip etsin .eskilerdenim o yüzden tanımıyosun uzun zamandır yoktum. Yürekten diliyorum herkes bu harika duyguyu tatsın inşallshh aminnn

Kafanı rahat tut bekle geçsin bat ondan sonra test yap soranlara henüz istemiyoruz de geç anlıyorum aynı şeyleri yaşadık sabrın sonu selamet hiç merak etme dualarımdasın merak etme
Canım Allah razı olsun . Doğumunda özel dua istiyorum inşallah . Hayırlısı elden gelen birşey Yok . Bayram tatili test de alıp yapamam . Geçmesini beklemekten başka çare Yok ne yazıkki .

Bilmiyorum ki canım Bugün 20. Gün.
İyi olursun inşallah canım bayramda yalnız sin diye okudum sanki gitmiyor musun ailene?
Çatlıyor olabilir sen ağrılı dönemi not et yınede. Ben aylardr not ede ede vucudumun dilini öğrendm artk :)

Canım ailem çok uzak onlar iç anadoluda ben güneydoğu anadoludayım. Bizde kurbanla uğrasacağız nasip olursa. Eşim bayramda gorevde olacak o yuzden yalnızım ama olsun canı sağolsun memleket yakın olsada gtmezdm :)

Allah kabul etsin canım. Rabbim eşini de sağ salim eve getirsin inşallah. Sanırım askeri personeldi. Yalnızlık bazen iyidir bazen dayanılmaz. Allah gönlüne göre versin inşallah

Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar

O nasıl bir kelıme?? Allah dualarımı kabul etmeyecek??? İstemekten vazgecıyosun yani küstün mü Allaha kitaba? Sana bana çocuk vermek zorunda mı? Mecbur mu yani? Hayırlısı demıyormusun sen? Olmaması olmasından daha hayırlı belkide "şuan için".. bilebilir misin şuan ne hayırlı?

olmaması kadar olması da bir imtihan biliyormusun, verdiğide imtihan vermediğide ....... hiç düşündün mü olursa nasıl olacak? ne derdi olacak? sağlıklı mı olacak diye? Ya anlamıyorum gerçekten. Ben 3 ay içinde iki kez kürtaj masasına yattım etrafmdaki herkes doğurdu bebeklerine bakıyorum, bende mi Allah çocuk vermiyo vazgeçiyorum hadi by diyeyim?

Belki duymuşsundur bu kıssayı ama yinede yazacağım aklını başına devşirmek için.

Hz. Musa A.s Hergün halkın içine karışıp halkın dertlerini dinler ve Rabbine dua edermiş. Birgün yine Halkın içinde gezerken bir çift yaklaşmış ve "Ya Musa; Bizim çocuğumuz olmuyor bize derman" demişler,
Hz. Musa Yüce Allaha sormuş ve
"Onların asla çocuğu olmayacak asla döl tutmayacaklar" cevabını almıs ve bunu gelip aileye söylemiş
Aradan yıllar geçmiş ve Hz. Musa a.s yine halkın içinde gezerken bu çifte rastlamış çiftin yanında birde çocuk varmış.
"Ya Musa bizim çocuğumuz" demiş çift.

Hz. Musa çok şaşırmış ve Mevlaya sormuş: çocukları olmayacak diyordun bunun hikmeti nedir diye, Mevlamızdan cevap olarak şu yanıt gelmiş;

ONLAR BENDEN NE DUALARINI NEDE ÜMİTLERİNİ EKSİK ETMEDİLER. BENDE ÇOK İSTEDİKLERİ EVLATLARINI ONLARA VERDİM!

Sanada vahiy geldi mi asla çocuğun olmayacak diye??? Ne bu pes ediş?

Sen iste. İstemekten vazgeçme. Ne yapsam olmuyor deme. Emek olmadan yemek olmaz. Sen yemek yapmaktan vazgeçtin mi? Yaşamak için yemek zorundasın dimi. İşte yaşamak için huzur bulmak için dua edeceksin isteyeceksin. Karamsarlığa kapılma. Sen istediğn kürleri de yapsan olmayacaksa olmuyor. Tüp bebekte dölleyip koyuyorlar rahme o bile tutmuyor. Nasip bu iş nasip kısmet.

Neyi nasıl istediğimize dikkat edelim, lütfen. Akışına bıraktığın zaman zaten olacak. Bir bırak. Allaha bırak. İşimiz Allaha kalmışsa OLMUŞ BİL, unutma!.

Allah kabul etsin canım. Rabbim eşini de sağ salim eve getirsin inşallah. Sanırım askeri personeldi. Yalnızlık bazen iyidir bazen dayanılmaz. Allah gönlüne göre versin inşallah
Allah hayırlısıyla versin, gönlümden geçeni boşver hayırlı mı değil mi bilemem sonuçta. Başım kazan gibi yeni kalktım bir kahvaltı yapayım çaya gel sende olmaz mı :)))

Birde her yere aynı yazıyı yapıştırıp gitmş ya.. gelip burda sinirlerimizi bari bozma sinir katsayım tavan yaptı resmen

Seni yürekten alkışlıyorum gerçekten. Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı olan olarak verir inşallah . Kolay kolay yüz yüze gördüğüm insanlara bile zor inanan güvenen seven biriyim ama seni görmeden bilmeden kardeş bildim. Allah senden razi olsun

Allah hayırlısıyla versin, gönlümden geçeni boşver hayırlı mı değil mi bilemem sonuçta. Başım kazan gibi yeni kalktım bir kahvaltı yapayım çaya gel sende olmaz mı :)))
O kahvaltıda olmayı isterdim her ne kadar geç cevap verebilme imkanım olsa da bugün temizlik yaptım sarma falan da hazırladım belim koptu ya. Yeni oturdum sayılır şimdi bende çay koyacağım gel içelim

O kahvaltıda olmayı isterdim her ne kadar geç cevap verebilme imkanım olsa da bugün temizlik yaptım sarma falan da hazırladım belim koptu ya. Yeni oturdum sayılır şimdi bende çay koyacağım gel içelim

Ayy tabi yarın bayram hazırlıklar falan :) ben bir çöp dahi kaldrmadm hemen cvp verdiğime göre neyle mesgul oldğm ortada :) dinlen yarın daha çok yorulacaksınız erken kalkılacak ne güzel♡ afiyet şeker olsun canım benm içinde hüplet :)

Yaa canımsın çok sağol bende seni çok seviyorum samimiyetin içimi ısıtıyo

Biz de yalnızız bu bayram çekirdek aile. Gitmedik bir yere. Senin kadar tenha olmasa da biz de çok yoğun değiliz canım. Yakın olsak tanışmak isterdim bayram a gelirdik sana

Biz de yalnızız bu bayram çekirdek aile. Gitmedik bir yere. Senin kadar tenha olmasa da biz de çok yoğun değiliz canım. Yakın olsak tanışmak isterdim bayram a gelirdik sana

Bizm eşler yok yarın kızlarla buluşuruz belki. Henüz konusmadık ama yalnız sessiz de geçebilir. Aslında dışarı bile çıkmak istemiyorum tanımadığım memleket yalnızlığımı daha çok hissettiriyo. Sen nerde yaşıyorsun? Bizde heryere çok uzağız valla gelmesi gitmesi dert hep :)

Walla ailem yoksa yalnız sessiz geçirmeyi tercih ederdim bekarken. Yalnızlığı kalabalıktan çok seviyorum belki ondandır. Kocaelindeyim evlendikten sonra ismiyle özdeş bir memlekete geldim

Walla ailem yoksa yalnız sessiz geçirmeyi tercih ederdim bekarken. Yalnızlığı kalabalıktan çok seviyorum belki ondandır. Kocaelindeyim evlendikten sonra ismiyle özdeş bir memlekete geldim

Bende çok severim yalnızlığı. Herşeyde olduğu gibi bunda da fazlası zarar :) ya evet güzel espri tam koca elindesin yani :)) huzurumuz sağlığımız yerinde olsnda gerisi hiçç önemli değil♡

Bende çok severim yalnızlığı. Herşeyde olduğu gibi bunda da fazlası zarar :) ya evet güzel espri tam koca elindesin yani :)) huzurumuz sağlığımız yerinde olsnda gerisi hiçç önemli değil♡
Aynen huzur sağlık olsun uzaklık da bir nebze çekiliyor. Bazen canıma tak etmiyor değil ama ne gelir elden. Şükür ki oglum var. Rabbim senin de yalnızlığına yoldaş bir evlat versin insalah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…