2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hergun nasıl geçiyosa öyle geçti canım. Kanepede pinekledm akşama kadar. Sen nasılsın nasıl geçti bakalım :)
Hmm. Al bizden de o kadar ailece tek aktivite miz parka gitmek oldu. Bugün herkes kurban la uğraşır bizim de gideceğimiz yer sayılı diye teşebbüs etmedik yarına bıraktık. Öyle sıradan bir gündü bizim için de

Anlattıklarında kendimi gördüm bizde yarın kurban kesilecek bir hareket o olacak bizde memlekete gitmedik

Zaten ilk gun kurbanla ugrasılıyor ikinci gun yani yarın tadını çıkarın canım :)

İyiyim çok şükür canım önümüzdeki ay çıkıyo inşallah. 1 ay bitti kaldı 1 ay :)

Sen nasılsın
Oo daha çokmuş ya :) bnde iyi sayılırım ya sıcaklar acayip etkiliyor kasılmalar faln derken bi endişeyle geciyo bakalm az kaldı hayirlisiyla bi olsaydı doğum.

Merhaba kızlar gecmiş bayramınız mübarek olsun. Nasıl geçti Bayram :) ben bu bayram 1 geceliğine Denizli ye gittim eşimle kaplıcaya 2 defa girdik 30dk :)
bakalım neler olacak

Kuzuların sessizliği olmuş burası :) aylardır ilk kez bu kadar tenha. Sesim yankı yapıyo resmen ..

Htckbrysl nasılsınnnnnnnn
Çok Şükür canım sen nasılsin? Walla birkaç kez girdim çıktım baktım çok sessiz buralar yazmadım birşey sen neler yaptın geldi mi esin? Nasıl geçti bayram bizim çok sakin geçti. Oğlana çalıştık işte gezdir yedir eğlendir ona gitti bütün mesai

Bayram onlara geliyor zaten :) bayramın 3.günü geldi eşim canım. İyiyiz çok şükür. Arkadaşımız kız kaçırdı bize geldiler aman aramızda kalsın :)) onları gezdiriyoruz uzun süre sakinlikten sonra ekşınlı günlerim başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…