Hergun nasıl geçiyosa öyle geçti canım. Kanepede pinekledm akşama kadar. Sen nasılsın nasıl geçti bakalım :)ZK_ASK canım ne yaptın bugün nasıl geçti bayramın ilk günü? İyi misin?
Hmm. Al bizden de o kadar ailece tek aktivite miz parka gitmek oldu. Bugün herkes kurban la uğraşır bizim de gideceğimiz yer sayılı diye teşebbüs etmedik yarına bıraktık. Öyle sıradan bir gündü bizim için deHergun nasıl geçiyosa öyle geçti canım. Kanepede pinekledm akşama kadar. Sen nasılsın nasıl geçti bakalım :)
Zaten ilk gun kurbanla ugrasılıyor ikinci gun yani yarın tadını çıkarın canım :)Hmm. Al bizden de o kadar ailece tek aktivite miz parka gitmek oldu. Bugün herkes kurban la uğraşır bizim de gideceğimiz yer sayılı diye teşebbüs etmedik yarına bıraktık. Öyle sıradan bir gündü bizim için de
Canm nasılsın? Sonuçlar ne zaman çıkıyor snin?Kuzuların sessizliği olmuş burası :) aylardır ilk kez bu kadar tenha. Sesim yankı yapıyo resmen..
Htckbrysl nasılsınnnnnnnn
İyiyim çok şükür canım önümüzdeki ay çıkıyo inşallah. 1 ay bitti kaldı 1 ay :)Canm nasılsın? Sonuçlar ne zaman çıkıyor snin?
Oo daha çokmuş ya :) bnde iyi sayılırım ya sıcaklar acayip etkiliyor kasılmalar faln derken bi endişeyle geciyo bakalm az kaldı hayirlisiyla bi olsaydı doğum.İyiyim çok şükür canım önümüzdeki ay çıkıyo inşallah. 1 ay bitti kaldı 1 ay :)
Sen nasılsın
Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar versin canım. ilk bebeğin mi?Kızlar selammmm biz hala beklemedeyiz oğluşumun gelmeye niyeti yok galiba. İnşallah sağ salim kucağıma alırım. Bu hafta gelmez ise artık sezeryanla alıncak
Çok Şükür canım sen nasılsin? Walla birkaç kez girdim çıktım baktım çok sessiz buralar yazmadım birşey sen neler yaptın geldi mi esin? Nasıl geçti bayram bizim çok sakin geçti. Oğlana çalıştık işte gezdir yedir eğlendir ona gitti bütün mesaiKuzuların sessizliği olmuş burası :) aylardır ilk kez bu kadar tenha. Sesim yankı yapıyo resmen..
Mesaj tekrarıKuzuların sessizliği olmuş burası :) aylardır ilk kez bu kadar tenha. Sesim yankı yapıyo resmen..
Evet ilk bebeğimmRabbim sağlıklı hayırlı doğumlar versin canım. ilk bebeğin mi?
Allah saglıcakla versin .Evet ilk bebeğimm
Amin inşallah cümlemize en kısa zamanda sizlere inşallahhhhAllah saglıcakla versin .
Çok Şükür canım sen nasılsin? Walla birkaç kez girdim çıktım baktım çok sessiz buralar yazmadım birşey sen neler yaptın geldi mi esin? Nasıl geçti bayram bizim çok sakin geçti. Oğlana çalıştık işte gezdir yedir eğlendir ona gitti bütün mesai
Hadi bakalım Allah yardımcın olsun :)Kızlar selammmm biz hala beklemedeyiz oğluşumun gelmeye niyeti yok galiba. İnşallah sağ salim kucağıma alırım. Bu hafta gelmez ise artık sezeryanla alıncak
Kuzum benim sanada çok az kalmış maşallah ya hayırlıca al yavruşunu kucağına inşallah ♡Oo daha çokmuş ya :) bnde iyi sayılırım ya sıcaklar acayip etkiliyor kasılmalar faln derken bi endişeyle geciyo bakalm az kaldı hayirlisiyla bi olsaydı doğum.
İnslh canm benmKuzum benim sanada çok az kalmış maşallah ya hayırlıca al yavruşunu kucağına inşallah ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?