Allah yardımcın olsun canım müjdeli haberini bu ay verirsin bize inşallah hayırla sağlıkla gelsin bebeğinizKızlar nasılsınız ben bu ay inşaallah aşılama yaptıracağım
Evet canım çektirdim çok şükür oda temizRahim filmi çektirdiniz mi? Benim de sebepsizdi ama 9 ay sonunda hamile kaldım. Rahim filmi çektirdiğim ay oldu
Allah yardımcın olsun canım müjdeli haberini bu ay verirsin bize inşallah hayırla sağlıkla gelsin bebeğiniz
Amin inşaallah canım Allah razı olsun sen nasılsınAllah yardımcın olsun canım müjdeli haberini bu ay verirsin bize inşallah hayırla sağlıkla gelsin bebeğiniz
İnşallah aşılamaya gerek kalmadan güzel haberi alırsınızEvet canım çektirdim çok şükür oda temiz
İyiyim çok şükür. Aynı hamam aynı tas. Korunmaya devam 4.ayı deviriyorum inşallah :) sen nasılsın tüp bebeğe başlıyormuşsun Allah yardımcın olsun canım
Amin inşaallah canım Allah razı olsun sen nasılsın
Bende aynı canım standart devam edıyorum adetimi olym bırakacağm korunmayı inşallah :) ama ne folik asite başladım ne kendim için eşim için kür yaptım nede daha eşim sperm verdi. Hiç biri yok. Anlycan vites boş yol yokuş :)
bende iyiyim canım ne zaman korunma bitiyor senin. evet başlıyoruz bakalım hayırlısı allahtanİyiyim çok şükür. Aynı hamam aynı tas. Korunmaya devam 4.ayı deviriyorum inşallah :) sen nasılsın tüp bebeğe başlıyormuşsun Allah yardımcın olsun canım
kizlar merhaba. hamileyim ve ellerim cok kuruyor. sebebi ne olabilir? aranızda yaşayan varmi
Adetimi olym btsn bırakcm artk :) pozitif sonuçlar alırsın inşallahbende iyiyim canım ne zaman korunma bitiyor senin. evet başlıyoruz bakalım hayırlısı allahtan
Aynen eşim bu hafta kontrole gidecek inşallah. 4 günlük perhiz sonrası mıydı sperm testicanım benim biraz akışına bırak zamanı gelince hepsini yaparsınız. Bu arada eşin sperm testi yaptırmadan bence korunmayı bırakma. Sen biraz beni takip ettin biliyorsun. Benim kanım kalitesiz sperm sebep düşüklere... Benim eşim sperm testi cok iyiydi ama sıvılaşma süresi normalden uzun olduğu için antibiyotik kullandı ve bu gebeliğim sağlıklı...
Aynen eşim bu hafta kontrole gidecek inşallah. 4 günlük perhiz sonrası mıydı sperm testi
Sonuç hemen mi çıkıyor peki? Bide sperm de herseye bakılıyo dimi baska bişy yapmasına gerek yok heraldeEvet canım 4 gün gitmişti eşim. Hadi hayırlısı olsun İnşallah güzel heberlere vesile olur canım..
hayırlı olsun arkadaşım inşallah rahim filmide güzel çıkar ve güzel bir süreç başlarA anneveoglusu canım adetin seni bekletmeden gelmiş şükür hayırlı sonuç al inşallah.muradina erbenimde cuma günü rahim filmim çekilecek bildiğin gibi.Sonrası benim süreçte başlıyor galibaaa
inşallah rabbim herkesin gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallahAdetimi olym btsn bırakcm artk :) pozitif sonuçlar alırsın inşallah
Sonuç hemen mi çıkıyor peki? Bide sperm de herseye bakılıyo dimi baska bişy yapmasına gerek yok heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?