2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın kızlarrrrr... bugün kırmızılar gelecekkk ayak sesleri duyuluyor :) 34 günde olacak olursam

Amin inşaallah canım Allah razı olsun sen nasılsın

Bende aynı canım standart devam edıyorum adetimi olym bırakacağm korunmayı inşallah :) ama ne folik asite başladım ne kendim için eşim için kür yaptım nede daha eşim sperm verdi. Hiç biri yok. Anlycan vites boş yol yokuş :)

canım benim biraz akışına bırak zamanı gelince hepsini yaparsınız. Bu arada eşin sperm testi yaptırmadan bence korunmayı bırakma. Sen biraz beni takip ettin biliyorsun. Benim kanım kalitesiz sperm sebep düşüklere... Benim eşim sperm testi cok iyiydi ama sıvılaşma süresi normalden uzun olduğu için antibiyotik kullandı ve bu gebeliğim sağlıklı...

İyiyim çok şükür. Aynı hamam aynı tas. Korunmaya devam 4.ayı deviriyorum inşallah :) sen nasılsın tüp bebeğe başlıyormuşsun Allah yardımcın olsun canım
bende iyiyim canım ne zaman korunma bitiyor senin. evet başlıyoruz bakalım hayırlısı allahtan

kizlar merhaba. hamileyim ve ellerim cok kuruyor. sebebi ne olabilir? aranızda yaşayan varmi

el kuruması yaşamadım ama genel anlamda deride kuruluk su tüketimini artırmanı öneririm ama sadece ellerinde olmasını bilemedim. sonuçta bazı deterjan sabun vs. de sebep olmuş olabilir. nemlendirici ile çözülmüyor mu?

Aynen eşim bu hafta kontrole gidecek inşallah. 4 günlük perhiz sonrası mıydı sperm testi

A anneveoglusu canım adetin seni bekletmeden gelmiş şükür hayırlı sonuç al inşallah.muradina er benimde cuma günü rahim filmim çekilecek bildiğin gibi.Sonrası benim süreçte başlıyor galibaaa

hayırlı olsun arkadaşım inşallah rahim filmide güzel çıkar ve güzel bir süreç başlar
evet geldi yarın sabah istanbulda kontroe gidiyoruz ilaçlarım verilecek merak ettiğim şuan kaç yumurtam var

Canım benim tüp bebek merkezi bana Omepa Q10 omega 3, decavit ve eğrisayır organik arı sütü verdi bunları hep kullanacakmışım

Eşimede Promotil verdi sonun sperm sorunu olmamasına rağmen sperm kalitesini arttırıyormuş

Senin hakkında gelişmeleri yaz oldumu bende haber ederim gelişmeleri canım

Sonuç hemen mi çıkıyor peki? Bide sperm de herseye bakılıyo dimi baska bişy yapmasına gerek yok heralde

Canım eşim sabah erken saatte vermişti. Sonucu biz bir gün sonra aldık ama aslında ogün çıkıyordu.
Evet başka bişey gerek yok. Gitmeden önce yaptıracağı yeri arayıp sorarsa onlar bilgi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…