2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben iyi sayilirim canim sabahlari haric bulantilarim kesildi daha rahatim bu hamilelikte. Biraz da daha hizlandi elim falan hamilelik yaradi sen nasilsin ?
ben de çok şükür iyiyim . eşim ameliyat olacak varikosel den 18 eylülü bekliyorum ben de aynı tas aynı hamam

ay maşallah maşallah Adıyla büyüsün .

Şükür topiğimize bebiş doğdu, gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün adıyla yaşasın sağlıklı huzurlu hayırlı bi evlat olsun canım sevindim adınıza.
Amin canım sağol. Uğurlu gelsin hepimize. Ayağını sürsün bebiş de isteyen herkese nasip etsin Allahım

Şükür topiğimize bebiş doğdu, gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün adıyla yaşasın sağlıklı huzurlu hayırlı bi evlat olsun canım sevindim adınıza.
Amin canım sağol. Uğurlu gelsin hepimize. Ayağını sürsün bebiş de isteyen herkese nasip etsin Allahım

hayırlı olur inşallah rabbim gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin inşallah
Amin inşaallah canım benim Vesilem olur daha fazla beklemem.Ben sana yazıp aşamaları anlatırım bildiklerini benimle paylaşır mısın? Adetimin 3.günü gideceğim değil mi ? Üniversite hastanesinde yaptıracağım.
Sen nasılsın napıyorsun

tabiki her zaman beni etiketle bilgim ölçüsünde yardımcı olurum
ben 3. günü gittim tahlilleri yaptırdım ama dr acil ameliyatları yüzünden dr ilaçları 5. gün başlattı görüşemedik o dönem dr ile ama en geç 5. günde de başlanabilirmiş

arkadaşım ben tüp bebek sürecine girdim eylül ayı adetimi bekliyorum bu hafta içi bugün yarın adet olmam gerek. karnımda ağrı var dolanıyor wcye gidiyorum ama gelen yok.

arkadaşım benim merkez bazı vitamin ilaç takviyesine başladı bana sende dr sor istersen yada al kullan zararı olacağını düşünmüyorum omepa Q 10 balık yağı hapı, decavit vitamin hapı ve arı sütü (eğriçayır marka) bunlar yumurta gelişimi destekliyor ve gebelik için öneriliyor.

Eşimede promotil verdi dr sorunu olmaması rağmen sperm kalitesini arttırmak için yumurta toplamaya kadar içeceksin dedi onada

Rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşaallah banada folik asit verdi ben bırakmıştım tekrar başlattı inşaallah
Benim özeldeki doktorum devlet hastanesindeki doktorumda sebepsiz diyorlar aşılama önerdiler bakalım üniversite kabul ederse olacak etmezse hemen özel bi merkez bulacağım ve başlayacağım Eşim izne ayrılıyor yakalamışken bişeyler yaptırmak lazım
Rabbim hepimize nasip eder zaman kaybetmemek lazım doktorun mu önerdi tüp bebeğe başlamanı
Benim ablam ve eniştemde Ekim ayında tüp bebeğe başlayacaklar eniştemin sperm sayısı Yok denecek kadar az mış

evet canım artık benim yaş 40 oldu zaman kaybetme dedi
inşallah sende ablanda güzel haberler alırsınız inşallah

Rahim filmi çektirdiniz mi? Benim de sebepsizdi ama 9 ay sonunda hamile kaldım. Rahim filmi çektirdiğim ay oldu

Kizlar temizlik yapcam diye sanirim usutmusum. Sabahtan beri hic bisey yiyemiyorum kusuyorum sadece sari sari. Soguk soguk terliyorum. Basimin agrisi vucudumun kasiklarimin agrisi hic kesilmiyor. Doktora gittim izinliymis acilde baktilar bogazlarin kotu olmus dediler 1000 mg lik antibiyotik verdiler ama guvenemedim kullanmak istemiyorum. Evde neler yapabilirim bilgilerinizi paylasir misiniz benimle ?

Ah canım ya cok geçmiş olsun canım... Sakın antibiyotik kullanma Kadın doğum Dr. danışmadan.
Boğazın ise sıkıntı Bal-limon veya zencefil-bal-limon karışımı yapabilirsin.
Zencefilli olanı abartma bir çay kaşığı zencefil-bir çay kaşığı bal-birazda limon sık karıştır. sonra ye. Özellikle sabah ve akşam yatmadan önce yapersan cok iyi geliyor.
belliki üşütmüşsün canım güzelce dinlen terle... allah şifa versin.

Saol canim tesekkurler. Aslunda simdilik bogazimda pek bisey hissetmiyorum kustugum icin tahris oldugunu dusunuyorum ama migdem baya kotu. Bualntim cok fazla bir yudum su icsem icim cikasiya kadar kusuyorum buda beni halsiz birakti.

Saol canim tesekkurler. Aslunda simdilik bogazimda pek bisey hissetmiyorum kustugum icin tahris oldugunu dusunuyorum ama migdem baya kotu. Bualntim cok fazla bir yudum su icsem icim cikasiya kadar kusuyorum buda beni halsiz birakti.
Miğdeni üşütmüş olabilirsin.. Bende yaşadım bayramdan önce buna benzer.. benim Dr. verdiği miğde ilacım var onu içmiştim. o çok iyi gelmişti kusmaya. Sonrasında çorba ve zencefil-bal ile atlattım. Çok kötü hemile iken dikkat et canım..

çok geçmiş oldun canım dikkat et bakalım kendine

Ben de bronşit olmuştum. Kulaklarıma kadar iltihap olmuş. Antibiyotik verdiler kullandım. 3 günlüktü benim kullandığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…