2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Amin canım inşallah kaliteli yumurtalar oluşur bol bol.hersey güzel sorunsuz ilerler umarim sakin strese girme hicbir konuda çok çok fazla etkiliyor yumurtaları ve doğal olarak süreci.bende yazarım sana asamalari.sen benden önce alacaksın inşallah güzel haberi

Canım eşim sabah erken saatte vermişti. Sonucu biz bir gün sonra aldık ama aslında ogün çıkıyordu.
Evet başka bişey gerek yok. Gitmeden önce yaptıracağı yeri arayıp sorarsa onlar bilgi veriyor.
Tamam şekerim teşekkür ederim :)

Kız sen bi gittin kayboldun. Hoşgeldin :) nasılsın? Korunuyor muydun sen hâlâ
Hoş bulduk caniiiiimmmmm))) 3 ay korundum sonrası korunmadık canım 2 aydır korunmuyoruz ama salladık bisey kullanmadık gün takip etmedik falan . Geçen hafta başkent üni. Hastanesine randevu aldım gittik tüp bebek merkezine amh vs baktı. Kurtaj sonrasi rahimde incelme oluyor ister istemez dokular aliniyor dedi ultrasonla baktı sonra sanki bi tüpünde yapışıklık olabilir dedi.film sonrası daha net konuşalım dedi simdi adet dönemindeyim cuma günü rahim filmi çekilecek
( anestezili) öncesi nekadar kaçtıysam şimdi mecbur yakaladı:)) sonrasida artık nasıl ilerler bilmiurm.tup bebeğe kadar yolu var .yazarım durumları..

Ayy yaaa inşallah bi sorun çıkmaz rahim filmnden baska yapacağn bişy kalmasın inşallah hamile kalırsın sağlıkla... genetik testler yapılmıştı dimi senin

Ayy yaaa inşallah bi sorun çıkmaz rahim filmnden baska yapacağn bişy kalmasın inşallah hamile kalırsın sağlıkla... genetik testler yapılmıştı dimi senin
Amin canım hepimizin inşallah duası kabul olur. Allah gönlüne göre versin seninde. Daha önce herhangi bi olumsuz gebelik olmadığı icin gerek gorulmedi.

inşallah canım bakalım heyacanla bekliyorum yarınki muayene sonucunu
evet stresten uzak durmam gerek buna dikkat edeceğim

Kizlar acil para kazanmam lazim igne oyasi cember yada pul islemeli ceyizlik ve misafirlik havlular satabilecegim yerler var mi etrafinizda. Yardimci olursaniz sevinirim

Ee ne var ne yok, yine sessizlik hakim, güzel bir haber verecek olan yok mu :)
Malsef ya ilk adetimi gordum midemde yara cikti endoskopide.tedavi goruyrm bu ay korunsammi hala kararszm.25 gunluk daha ilacim var sonra kontrol.suan mens gunumdeyim.ve hala krarszm bu ay icin sende durum ne

Ben yumurtama günlerindeyim canım ama öyle takip falan etmiyorum, akışına biraktım, bi yığın bitkisel ot, kür için malzeme aldım , onlarda aldığım gibi duruyor, bi çok istiyorum bi yanım da sopudu sabki ne biliyim duygularım karman çorman bu aralar.

A anneveoglusu ZK_ASK ve beni bilen kızlar aşılama iptal oldu üniversite hastanesindeki doktor ilgilenmedi yaşın küçük herşey normal olur aşılamaya gerek Yok dedi oradan bi hışımla çıktım özele randevu aldım gitmeden eşim aradı iznimiz vardı bizim o iptal olmuş ben memlekette tedaviye başlayacaktım eşimde bu hafta yanıma gelip izine devam edecektik eşimin izni iptal olunca özelede gitmedim buradaki doktorun başladığı tedaviye öbür doktor devam etmez diye

Aynı bende öyleyim valla canım soğumak değilde artık alıştık olumsuzluğa ondan Rabbim yardım etsin bizlere bende ne zaman yumurta takibi yaptırsam eşime görev çıkar 2dir aşılama icin görüşmeler yapılıyor bişeyler engel oluyor nasip diyorum demekki hayırlı olan buymuş diyorum

Nasipten öte köy yok canım demekki zamanı var daha aşılama için... istediğin birşey oluyorsa bir hayır, olmuyorsa bin hayır ara cümlesini yazmadan edemedim. Bırak bakalım sende akışına.. Rabbim hayırlısını nasip etsin diyoruzya hep. Hayırlı olan budur belkide. Var vaktimiz zamanımızda. Ne zaman bilemiyoruz işte. Kıvranıp duruyoruz... Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
Amin kuzum ilk o an yaşadığımda sinirleniyorum kızıyorum ama sonra nasip Seher nasip çok şükür inancın var bilmeden isyana gideceksin bak diyorum ve Hayırlısı diyip Allah a teslim oluyorum zamanı gelince zaten gelecek meleklerimiz

Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah... üzülmek yok biliyorsun Allaha bıraktık

Canım yaşın kaç ki erken dedi doktor, yaş ilerleyince gerçekten stres artıyor , hiç olmayacak korkusu oluyor.

Vardir bi hayir canim. Sen uğraşıp cabaliyorsun allah gönlüne göre versin.emegini boşa çıkarmaz. Eşinle uygun olduğunuzda özel e gidin görüşün.stres yapma

canım dr önce aşılama tamam deyip mi sonra vazgeçti anlamadım kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin arkadaşım
olmayanda da hayır vardır arkadaşım inşallah gerek kalmadan bebeğin kendiliğinden gelir arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…