2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah bağışlasın canm benim rabbim olmayanlarada nasip eder inşallah çok zor bi süreçmiş.. beklemekte çok zor unursamicam bu ay diyorum dayanamıyorum, bide bu ay klomen kullandım ben

Allah bağışlasın canm benim rabbim olmayanlarada nasip eder inşallah çok zor bi süreçmiş.. beklemekte çok zor unursamicam bu ay diyorum dayanamıyorum, bide bu ay klomen kullandım ben

amin canım isteyen tüm kardeşlerime allahım nasip etsin. Evet çok zor çok biliyorum... Allah sabır versin en kısa sürede sanada nasip etsin bekle bakalım biraz... en azından adetini zor ama öyle erken öğrenmenin hiç bir faydası yok...sabret canım..

Sabrı öğretti sıpalar :)

Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun amin cümlemizi korusun
Benim için dilediklerinin kat kat fazlasını Rabbim sana ve burdaki bütün isteyenlere nasip etsin.
Çok zordur beklemek bilirim
Bende bi zamanlar yana yana beklerdim çok şeyler yaşadım ama Rabbime şükürler olsun demekki zamanım varmış dedim hergün yasin ve meryem suresi okudum kesin inanarak tabi... ve okurken hamile kaldığımı öğrendim o yüzden kesinlikle size tavsiyem mutlaka inanarak okuyun kızlar duaların kabul olduğu bi vakit var heleki secdede gözyaşıyla yapılan duayı Allah kesinlikle geri çevirmez
İnşallah tez zamanda bende sizin hayırlı haberlerinizi alırım ♡

Yaaa kızlar dayanamadım evde var diye test yaptım bat a 2 gün var yine negatif çıktı ama yunurtalıklarda batma var ve patlicakmışım gibi şiştim arada birde regl sancısı gelip gidiyor

Kızlar bişe sorcam az önce farkettim (kafayı yedim artık galiba ) sol tarafımda kasığa inen mavi bi damar oluşmuş neki bu biliyomusunuz ? TUBA48 yanne

canım en büyük damarlardan biri atar damar karından kasığa doğru iner. sanırım ondan bahsediyorsun bu normal. daha önce belirgin değilde şimdi belirgin olduysa sebebini bilemiyeceğim canım. benim de normalde belirgin değil ama şimdi gebeyim bu nedenle belirgin.

Anladım canm. 3 gün önce beta hcg 0.100 çıktı dün adet olmam lazımdı olmadım bugünde hala hiçbişe yok belirtide yok kasıklarda arada gerilme batma gibi bişeler oluyor acaba değişirmi değer yükselirmi

canım öncelikle bu kadar kafaya takma mücize bu işler yükselir derim yükselmez yükselmez derim yükselir. Biraz kafanı dağıt stresde adeti geçiktiriyor.

canım öncelikle bu kadar kafaya takma mücize bu işler yükselir derim yükselmez yükselmez derim yükselir. Biraz kafanı dağıt stresde adeti geçiktiriyor.
Aslında streste yapmadım merak sadece işte geçen ayda 3 gün gecikmişti hiç olmazdı böyle

Selam kızlar nasılsınız benim genetik sonuç çıktı. Doktor pıhtılaşmaya yatkınlığım oldugunu söyledi. Sigarayı kesn bırakmam lazımmıs yanımda bile içilmeyecekmiş hergün 1 saat yürüyüş B12 ve folik asit dedi. Hamile kaldığımda iğneye başlayabilirmişim. Eşinden kan almadılar mı dedi hayır dedm aslında alınıyormuş o gün başka asistan vardı sadece benden istediler bu yeni olanda eşimden de kan istedi oda mı 2 ay sonra çıkacak verse mi sizce? Sperm testi yaptırmıştı yetmez mi? Otizm içinde test yaptırmamı önerdi doktor bunlara gerek var mı kızlar ben artık çalışmalara başlamak istiyorum bu kadar kontrollü olmak istemiyorum sakınan göze çöp batıyor sonuçta, siz ne dersiniz? Adetim gecikmişti ya hâlâ olamamıştım 60.gün sökücü yardımıyla regl oldum sonunda, bugün adetin 3.günü ve azaldı iyice sinirim bozuluyor, dengem bozuluyor yine... bu ay klomen kullanaym diyorum en azından reglim gününde gelir düzenli yumurtlayınca. Bitkisel kürlere de başlayacağım. Artk benim sezonum açılıyor işin garip yanı geçen sene bu zamanlar yine sökücüyle zor güç adet olmuştum ilk klomeni kullanmıştım ve bu topiğe katılmıştım. Anlayacağınız sıfırdan başlıyorum...

yanne önerilerine ihtiyacım var.
Htckbrysl kayıpsın nerelerdesin umarm görürsün etiketi.
B Biravucmutluluk sen iğne kullanmış birisin sen ne diyorsun yatkınlıkta da kullanmak gerekiyor dimi?
Resmi atıyorum anlarsın belki diye.

hakkında hayırlısı olsun zehracım artık seninde güzel haberlerini alırız inşallah

Htckbrysl kayıp gerçekten bende merak ediyorum

Hikayemiz ayni cikmis.igneyi bence kullan bidahaki gebeliginde.benimkide yatkinlik ama malesef cok arastrdim kayiplara sebep oluyor.bende 46. Gunumdeyim hala yumurtlamadim bile.dr tarlusal verdi sonrada klomen . Ins bu ay iyi sonuclar alirirz

canım doğrusu benim uzak olduğum bir konu ama etrafımda bu tarz şeyleri yaşayanlardan duyduğum kadarıyla yatkınlıkta da iğne kullandırıyorlar. Benim bir eltim senin yaşadıklarına benzer 9 kere yaşamış. Ben ozaman evli olmadığım için yaşarken bilmiyorumda sonrasında yaşadıklarını anlatıyordu. En sonunda o iğnelerle sağlıklı bir kız cocuğu olmuş. İkinci kızınıda 3 yıl önce yaptı aynı şekilde iğnelerle... Bence denemekte fayda var... allahın izniyle güzel günler gelecek sizin içinde...
Otizm testi ne ilk defa duydum... diyelim ki otizme yatkınlık var çözümü var mı? yani Otizm çocukta tespit edilirse tedavisi olan bişey. yani down gibi değil... Bilemedim buna gerek olduğunu sanmıyorum.
Allah yardımcın olsun canım eminim tüm çabalarının karşılığını er yada geç rabbim verecektir... Dualarımdasın...

Hikayemiz ayni cikmis.igneyi bence kullan bidahaki gebeliginde.benimkide yatkinlik ama malesef cok arastrdim kayiplara sebep oluyor.bende 46. Gunumdeyim hala yumurtlamadim bile.dr tarlusal verdi sonrada klomen . Ins bu ay iyi sonuclar alirirz
Sende de mi pko var neden gecikiyor bu kadar? Yatkınlıkta mı sebepmiş? Kullanmak lazım o zaman. Allah yardımcımız olsun canım. Kayıp yaşamayalım inşallah bir daha.

Sağol canım Allah razı olsun. Bencede yaptırmaya gerek yok. Eşimde vermesin kan falan. Ben Allaha bıraktım artk. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin. Teşekkür ederm sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…