2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bitane doktor seçtim onuda sıra bekle bekle gelmedi sekretere sordum o çok yoğun ve her hastasıyla ilgilenir hemen odaya gir çık yapmaz dedi. Çok hoşuma gitti benim diğer doktorum odaya girmemle çıkmam bir oluyodu çünkü. Sıkıldık eşimle. Başka dr vardı onada içimden gitmek gelmedi. 1 saat sonra anca sıra gelir dediler çıktık geri. Bende klomen ve coraspin aldm geldm. Yarın reglimin 5.günü. klomene başlayacağım 5.gün başlanıyo zaten.

Coraspine de yarın başlayayım olur mu? 100 gr zaten. Hergün birtane mi? Bitince yenileyecek miyim adet olsam da kullanacak mıyım S Sarisinbebek ?

yanne cim dualarını eksik etme ♡ rahim filmi konusunu erteledim bu ay bebek müjdesi beklemiyorum kendimden zaten. Gününde yumurtlayıp gününde reglim gelsin yeter bu ay için :)

merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum. 18 ekim ovulasyon günümdü. Ancak 14-15-17 ekimde ilişkim oldu. Son adetim 27 eylül. 35 günde bir adet görüyorum. Göğüslerimde bi hassasiyet yok henüz. Ancak 3 gündür kaşık bölgemde iğne batması gibi bi durum var sık sık oluyor can acıtmıyor. Ayrı yeten koku alma duyum oldukça yüksek. Dün annemler balkonda domates yerken kokusu arka odaya kadar geldi koştum dayanamadım yedim. 4 aydır deniyoruz hamile kalamadım henüz. Lütfen bilgilerinizi benimle paylaşıp bana yardımcı olur musunuz.Adet günü geçmeden yani bugün test yaptırdım bhcg 0.3 çıktı. Erken mi yoksa ümitlenmiyeyim mi bilemedim. Bir sonraki adet dönemim 1 kasım.

Daha erken canım gününün geçmesini beklemeni tavsiye ederim, kendini fazla dinleme çünkü dinledikçe belirti bulursun,hayal kırıklığı olmasın, inşallah istediğin gibi olur.

Günaydın canım;
yazında da yazmışsın bu kadar kontrollü olmak zorunda değilsin.. Bence calışmalara başla derim bal tarcın cörek otu ile başla bakalım neler olacak görelim. klomen de olabilir zamanın da adet olursun. eşinin sperm testi iyi ise gerek yok diye düşünüyorum. Hamile kaldığında mutlaka iğneye başla derim ben de kullanıyorum her akşam vurunuyorum kan sulandırıcıyı. her hafta düşük önleyici iğnem var . sabah akşam progestan fitil kullanıyorum. gün de birer tane folik asit ve aspirin kullanıyorum.
Umarım herşey yolunda gider ve tez zaman da mucizeni alırsın kucağına hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde.

canım ben hamile kalmadan 2-3 ay önce kullanmaya başladım ve hamile kaldıktan sonra 32. haftama kadar kullandım. Her gün bir tane şeklinde.

İnşallah canım Allah razı olsun

Slm.bnde klomen kullandim ve igneyi oldum.bugun igneyi olusumun 9 cu gunu sizce ne zaman test yapmaliyim.kasiklarim cok agriyor ve belim cok agriyor

Canim corapirini gunde 1 tane alman da bir sakinca olmaz aksine faydali. Ben adet gunlerimde de kullandim.folikasit b12 yi de beraberinde hergun. 2 gende heterozigot 1 gende de homozigot mutasyanim var benimde. Adetime bir hafta kaldi adetin ikincisi dr gidecem yumurta takibi yapacakmis klomen+catlatma ignesi ama adetimin bitiminde kan sulandirici igne de kullanacakmisim gunde 2 kez. Adet olursam igneyi kesecekmiduz iste tkrr hamile kalana kadar...hatirlarsan 4 kaybim var cok onlemli ve tedbirli ilerleyecegiz dedi drum. insallah vardir bundada bir hayir rabbim dilegimize kavusturur :)

Slm.bnde klomen kullandim ve igneyi oldum.bugun igneyi olusumun 9 cu gunu sizce ne zaman test yapmaliyim.kasiklarim cok agriyor ve belim cok agriyor

Canim igneyi vurundugun gunu de sayarak 14.gunu yapmalisin. Anca ozaman ignenin etkisi gitmis olur. Yani genelde oyle olur.

Amin canım Rabbim birdaha yaşatmaz inşallah kayıp... önlemini aldığın iyi olmuş ben doktorla gorusemedm bu ay sadece klomen kullanıyorum önümüzdeki ay gider konusurum.. bende hergün kullanırım o zaman regl olsam da sonuçta zararlı değil sende düzenli yürüyüş vs yapıyormusun

canım dualarım hep seninle hiç eksik etmiyorum emin ol...
Bu arada senin bu ay beklentim yok demen beni çok kızdırdı. Kardeşim senin bekletin ile alakası yok hala anlamadın mı? iki tane beklemedik gebelik yaşadın artık biraz tedbirli olmanı tavsiye ederim. Çünkü yaşayarak öğrenmek en acısı bunu sen herkesden daha iyi biliyorsun. Hem de yıprananıyorsun... Benim nacizane tavsiyem olası ihtimalleri hepsini ortadan kaldırıp gebelik düşünmen.. Senin şuan adetini düzenlemeye çalıştığının farkındayım ama bu süreçte korunmayacaksan lütfen senin üzülmeni istemediğim için emin adımlarla ilerlemeni tavsiye ederim.. Allah gönlüne göre versin inşallah 3. gebeliğin sağlıklı bir şekilde gelişir ve ilerler.. muradına kavuşursun...

Ay kızma kızma ben kendimden yumurtalardan öyle bişy beklemiyorum anlamında dedm :) ama kulağıma küpe yaptım yazdıklarını merak etme. Gebelik olduğnda olabildğnce erken öğrenirm inşallah ki iğnelere başlarım. Hayırlısı olsun hakkımzda♡

anlıyorum seni tabi canım iyi olur küpeni unutma :) İnşallah canım herşey doğru duzgün olsunda muradına ermen dileğimle canım... Amin amin...

Cnm ben 4 haftalıkken öğrendim ve o gün başladım iğne ye ve progestn a . kalp atışını görünce de coraspirine başladım.
İnşallah bu ay yüzler gülecek

Kızlar hiç adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen varmı yani üstüne görme diyorlar sanırım ?

Evin yakininda yuruyus sahasi var canim yapiyorum hali sahanin etrafinda turluyorum is cikisi.biraz soguklar yagmur falan basladi artik gidemeyebilirim. Sebebi de ben biraz kiloluyum. Bi donem hamileyim diye yedim bi donem kayiptan snr kan yapar toparlaniyim diye yedim. Doktorlarimin ortak karari ignenin dozunu kiloya gore de ayarlamalari yani kilo artikca etkisi icin dozu artarmis. Mesela gibisi cleaxane 0.4 kullanir gibisi 0.6. Bakalim onumuzdeki hafta bana drum kac kullan diyecek.

Yanii canim yuruyus yapabildigin kadar yapmalisin

Benimde 4 kilo fazlam var aynen hamikelikte şiştik bide kürtaj sonrası ilaçlar vs bende aldım biraz. Havalar çok bulanık hiç bişey yapasım yok valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…