2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

doğum parası ve izni varya onlar
Doğum yardımı için diyorsan ilk cocuk 300 TL ikinci cocuk için 400 3.cocuk için 600 TL olan o doğumdan sonra aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne yapılıyor.
Doğum izni SGK dan doğum sonrası alınacak. birde süt yardımı var oda SGK başvuruluyor.

Sen ne zaman ayrılıyorsun izne

Sen ne zaman ayrılıyorsun izne
canım ben önümüzdeki ctesi randevum var dr. kontrol yaparız bi sıkıntı olmaz ise çalışabilir raporu veririm dedi. yani ctesi belli olacak. Şuan bir sıkıntı yok gibi benim acımdan ama dr. ne der bilmiyorum. Eğer çalışabilir raporu alırsam 37. Haftaya kadar çalışacağım.
eğer dinlemmem gerekiyorsa bu hafta verecek raporu izne ayrılacağım.

Kızlar iki gündür burnum tıkalı hasta oldum sanırsam ama dün kulağım bir tıkandı ve hala açamıyorum geçmiyor. İnternette araştırdım şöyle bir yazı yazıyor ;

Orta kulağın hava almamasına sebep olan hormonal değişiklikler hamile kadınlarda kulak tıkanmasını oluşturur. Hamilelikte kulak tıkanması daha çok burun tıkanıklığından hemen sonra gelişmektedir. Kulaklarda tıkanma, çınlama, dolgunluk gibi sorunların hepsinin tüm sebebi hamilelikte yaşanan hormonal değişimlerdir.

bu ayki adet kanamam bir tuhaf geçmişti zaten sadece 1 gün adam akıllı kanamam oldu gebelik testi yapmıştım 3 gün önce negatifti.
Yani sormak istiyorum böyle bir durum yaşayan varmı özellikle hamile arkadaşlar cevap verebilir misinz ?

Hiç kimse kusura bakmasın. Herkes gözü dönmüş bir şekilde hamile pardon hamiş kalıp bebiş minişlerini kucağına almaya odaklanmış. Açılan başlıklar bir gurup kızın kadının sohbet chat yeri haline gelmiş. yabancı biri soru sorduğunda önemsemiyor kimse. Madm bu kadar canımlı cicimli dualı sohbet ortamınız var birbirinizin telefonunuzu alın whatsapdan yazın bu nedir ben anlamadım gitti. Forumda adam gibi faydalı olabilecek bilgiler, tecrübelerin başkası da okuduğunda faydalanabilecek şekilde paylaşımı yok. 5839 sayfada günlük sohbetten başka bir şey yok... Üzgünüm site bu duıruma müdahale etmeli de nasıl bilemedim.

Herkes tecrübesini paylaşıyor, sormak istediğin bişi varsa yardımcı olunur, cevap mı alamadın yazdığına,neden sinirlendin ki sonuçta kimse doktor değil tabii ki sadece günlük sohbetler olacaktır.

Hamile arkadaşlar cevap verir canım ama bence şüpheleniyorsan tekrar test yap.mevsim değişikliğinden herkesin adet döngüsü değişmiş bu aralar ben de dahil çok az oldu geçtiğimiz ay.

İnşallah mutlu sona ulaşırız canım hayırla sağlıkla inşallah :) klomen falan kullanmayacaksın sanırım

Dun adet oldum cnm bugun dr gittim hormon testleri yapti gayet iyi dedi klomen vs gerek yokmus normal 3ay deneyin dedi. Diger kan pohtilasmasi ve bagisiklik icin hamiile olunca kapsamli tedavi yapacaz dedi. Aman ne yapacam bilemedim hicbisey yapmadan oyle bekleyim mi yanii

E alışıyo insan uğraşmaya çabalamaya :) akışına bırak bakalım ovulasyon testi kullan bence bu ay

Canm belırtıler hemen oyle baslamıyo kı hamılelıge yoralm.bulantm 8.haftadan sonra basladı.evet sol kulagım tıkalı bı acılıyo bı kapanıyo ama bu da 9.ayda basladı.ınankı hamılelık baslangıcın da oyle aman aman bı belırtı arama akısına bırak.reglım 5 gun gectıkten sonra test yaptm o da grıp olmustm bısey yoksa hap kullanaym dıye.oyle anladm

Slm kızlar nasılsınız ZK_ASK canım sonunda sonuçların çıkmış inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın dualarım seninle :)
Hanımlar ben 25 ekim Çarşamba Doğum yaptım normalde 27 ekim cuma günü için gün verilmişti ama erken gelmek istedi oğlum
Yalnız kötü bir Doğum oldu benim için şiddetinden nefes dahi alamadığım sancılarla girdim ameliyathaneye meğer rahmim yırtılmış
Eski dikiş yerimden oğlum kafasını çıkartmış
O gün 5 dk ile ölüm teğet geçmiş oğlum ve benim için
Hala bu psikolojiden kurtulabilmiş değilim aklıma geldikçe durumun ciddiyetini kavradıkça çok korkuyorum herşey ne kadar anlık yapılan planlar ne kadar boş ve yersiz onu anladım milyonlarca kez şükürler olsun rabbim canımızı bağışladı aksini düşününce dışarıda bizi binbir hayal ve heyecanla bekleyen yavrunun yaşayacağı tramvayı düşünmek dahi istemiyorum
Çok çok çok şükür şimdi iyiyiz rabbim sizlerede sağlıklı bir gebelik hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Ah canım kıyamam ben sana doğum yaptığını okumuştum da bu kadar ayrıntılı bilmiyordum ayy içim titredi kıyamam ben sana çok zor olmuş ama şükür ki ikinizede birşey olmamış Rabbim korumuş böylelikle geçmiş olsun Allah evlatlarınla eşinle yuvanda hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin inşallah... bu psikolojide olman tabiki normal atlatamaman. Ama sende görüyorsun ki geldi geçti artık. Herşey biz insanlar için ve burda çoğumuz kolay yaşamıyoruz bu hayatı bir yerden birşey mutlaka korkutuyo yada zor oluyo... Rabbim beterinden korusun bebişini de analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)

Teiekkür ederim ayrıca canım evet inşallah bundan sonra herşey hepimiz için güzel olur♡

Cevabın için çok teşekkür ediyorum canım . Seniinde doğuma az kalmış hadi inşallah sağ salim alırsın kucağına bebeğini

Sağol canım allah razı olsun güzel dileklerin için
Çok şükür geldi geçti evet allahım herkesi korusun
Hiç bir evladı annesiz hiç bir anneyi de evlatsız bırakmasın şu mübarek günde de anne olmak için çırpınan tüm kadınlara da anneliği tez zamanda yaşamayı nasip etsin

kulaklarımda tıkanma olmadı ama aşırı kulak akıntısı ve kaşıntısı oldu mantar oldum diye korkmuştum ama olabiliyormuş. hala daha kaşıntı devam ediyor.

herkes hergün dr gidip dr dan birşey öğrenmiyoruz ki bizde. sohbet ederek birbirimizin yaptığı kürleri aktarıyoruz. tabi ki de böyle olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…